08 / 05 / 2024

deniz kaplumbağası hastanesi varmı

deniz kaplumbağası hastanesi varmı

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, HES tartışmalarına ilişkin Hürriyet’e çarpıcı açıklamalarda bulunarak, “Uygulamada hatalı olmuş olanlar, ölçünün kaçtıkları belki vardır, ölçüsü kaçırılan varsa kontrol edilir, olmasın diye de dikkat edilir” dedi.

Bayraklı Şehir Hastanesi hasta kabulü için gün sayıyor!

İzmir'de inşasının ardından içerisindeki tıbbi cihazların kontrollerinin gerçekleştirildiği Bayraklı Şehir Hastanesi, hasta kabulü için gün sayıyor.

Rize'de deniz doldurularak şehir hastanesi inşa edilecek!

Rize’de havalimanı ve lojistik liman projelerinin ardından denize dolgu yapılarak üzerinde şehir hastanesi yapılması amacıyla proje hazırlandı. Proje için Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) raporu 'gerekli değil' kararı alındı, imar planı da askıya çıkarıldı.

Nizip Devlet Hastanesi'nin inşaatı tam gaz!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde yapımı devam eden 400 yataklı Devlet Hastanesi'nin inşası aralıksız devam ediyor. Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, hastane inşaatında incelemelerde bulundu. 

Kapuağası Akbıyık Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul şubesi açıldı!

Kapuağası Akbıyık Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Fatih’te  5 milyon 550 TL sermaye bedeli ile Deniz Muslubaş tarafından kuruldu.

Rize Şehir Hastanesi'nde son durum ne?

Rize'de inşa edilen şehir hastanesi için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Şehir hastanesinin deniz dolgusu sondaj işlemleri yapılıyor. 

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro ihalesine Danıştay'dan iptal kararı!

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, Danıştay'ın Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın Bursa Emek-Şehir Hastanesi raylı sistem inşası için 2 şirketin kazandığı 1 milyar 600 milyon TL bedelli ihale için iptal kararı aldığını dile getirdi. 

Kayseri Bünyan Devlet Hastanesi'nde son durum ne?

Kayseri'de inşası devam eden Bünyan Devlet Hastanesi'nde çalışmalar hızlandı. Kayseri İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli hastanenin inşaatında incelemelerde bulundu.

Batman yeni hastanesi için gün sayıyor!

Sağlık Bakanlığı tarafından Batman'da 90 bin metrekare alanda inşası tamamlanan 810 yatak kapasiteli Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi açılış için gün sayıyor.

Samsun Gazi Devlet Hastanesi'ne ek bina yapılıyor!

Samsun'da koronavirüs vakalarının artması nedeniyle Gazi Devlet Hastanesi’nin bitişiğine ek bina inşası için karar alındı. Acil servisin pandemi kısmının genişletileceği bina, Covid-19 hastalarını tedavisi için kullanılacak.

Kemerburgaz'a devlet hastanesi müjdesi!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Kemerburgaz bölgesine devlet hastanesi yapılacağını müjdeledi. 54 bin 961 metrekarelik büyüklüğünde alanda inşa edilecek hastane 400 yatak kapasiteli olacak...

Göztepe Şehir Hastanesi ne zaman açılıyor?

Göztepe'de inşası devam eden ve 1 yılda 1,5 milyon ayakta hastaya, 50 bin yatan hastaya hizmet sağlayabilecek olan Göztepe Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

İstanbul Sağlık Müdürlüğü'nden Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi açıklaması!

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tabelaları asıldı. Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, 21 Mayıs günü tam kapasite olarak açılacak...

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin tabelası asıldı! İşte son fotoğraflar!

Son hazırlıkları tamamlanan, tabelası asılan Başakşehir'de inşa edilen Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, 21 Mayıs Perşembe günü hizmete açılacak.

deniz kaplumbağası hastanesi varmı Haberi

deniz kaplumbağası hastanesi varmı


Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, HES tartışmalarına ilişkin Hürriyet’e çarpıcı açıklamalarda bulunarak, “Uygulamada hatalı olmuş olanlar, ölçünün kaçtıkları belki vardır, ölçüsü kaçırılan varsa kontrol edilir, olmasın diye de dikkat edilir” dedi.


Güllüce, şunları söyledi: “Herşeyin uç tarafı yanlıştır. Hiç yapılmasın, bu olmaz. Canları ne isterse yapsın, bu da olmaz. Doğaya zararı olmayacaksa niye olmasın. Çevre zararı getirecekse de olmasın, bunu ayırmak lazım. (Yeniden gözden geçirilebilir mi sorusu üzerine) Zaten o konuda çok daha dikkatli olunmaya başlanmış. (Siz de ölçünün kaçtığı örneklerle karşılaştınız mı sorusu üzerine de) Öylesi vardır belki, daha gidip bakabilmiş değilim. Ama bir yerde bir yanlış olmuş diye siz akarsularınızdan enerji elde etmekten vazgeçmezsiniz ya da sudan enerji elde edeceğim diye kalkıp tabiatı tahrip edecek olan bir...