29 / 07 / 2024

deniz kuşu seferleri

deniz kuşu seferleri

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşım yelpazesine karayolu, demir yolu ve deniz yolunun ardından şimdi de havayolunu ekliyor.

Devlet Su İşleri'nden rekor sayıda personel alımı! İş arayanların başına talih kuşu kondu!

Personel alımlarına ilişkin araştırmalar devam ederken son açıklama DSİ’den geldi. Sözleşmeli personel alımı yapacağını duyuran DSİ, 1273 personel alınacağını duyurdu.

Halkbank’tan dev adım! Halkbank müşterilerinin başına talih kuşu kondu!

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerden zarar gören esnaf ve sanatkarların, kefalet kooperatifleri veya Halkbank'tan kullandıkları düşük faizli kredi borçları 6 ay öteledi.

Emeklilere peş peşe müjde verildi! Rekor ek zam geliyor! Emeklilerin başına talih kuşu kondu!

Emekli maaşlarına ilişkin çok önemli gelişmeler yaşanacağı belirtildi. Bu kapsamda mart ayında seçimlerden önce emekli maaşlarına ek zam yapılacağı ileri sürüldü. İşte detaylar...

Bu ilde yaşayanların başına talih kuşu kondu! Belediyeden görülmemiş yardım! Başvurular sona ermeden göz atın!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi’nin 2500 TL yardım yapacağı öğrenildi. Şahinbey Belediyesi’nden ikamet eden herkes belediyenin yaptığı yardım desteğine başvurabilecek. İşte detaylar...

Emeklinin başına talih kuşu kondu! Yılbaşından önce 10 bin TL hesabınızda!

Promosyon için henüz başvurmamış ve emekli maaşını başka bir bankaya taşımamış olanlara yıl sonuna kadar süre tanınıyor. Peki, "Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? İşte, detaylar....

Bir ilimize resmen talih kuşu kondu! Yapılan yatırımın miktarı tam 2 milyar 826 milyon lira

Bir ilimize resmen tarlih kuşu kondu. İlimize yapılan yatırım miktarı toplamda 2 milyar 826 milyon lira oldu. İşte haberle ilgili tüm detaylar...

MediaMark'taa gece kuşu kampanyası başladı! İşte Philips 27 Eylül 2022 fiyat listesi

MediaMarkt gece kuşu kampanyası ile Philips marka LED TV'lerde indirim uyguluyor. Peki İnternete özel fiyatlarla Philips marka LED TV'lerde kaç liraya denk geliyor. İşte Philips televizyonunuzu MediaMarkt'tan aldığınızda cebinizde kalacak para miktarı.

FOY Token 16 milyon TL'lik vurgunla battı!

Ankara Kuşu olarak kripto para borsasında işlem gören FOY Token'in 16 milyon TL'lik vurgunla battığı iddia edildi.

Serkan Arıkuşu kimdir?

Hepsiemlak’ta CTO görevine getirilen Serkan Arıkuşu kimdir? Serkan Arıkuşu hangi görevlerde bulundu?

Serkan Arıkuşu Hepsiemlak’ta CTO görevine getirildi!

Serkan Arıkuşu, emlak arayanları tek bir çatı altında bir araya getiren Hepsiemlak’ta CTO görevine getirildi...

Dk Tr Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dk Tr Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Kuş tarafından kuruldu.

İstanbul’daki binalardan alınan karot örneklerinden 2 bin yıllık deniz kabuğu çıktı!

İstanbul'daki binalardan alınan karot örneklerinin incelendiği laboratuvarda 2000 yılından önce yapılan binalarda deniz kabuğu görüldü.

İzmir için korkutan deprem uyarısı!

İzmir’in deprem riskinin henüz bitmediğini dile getiren Dr. İsmail Kuşçu, 352 yıldır kırılmayan fay üzerinde duran İzmir’i her an daha büyük bir depremin vurabileceğini belirtti.

deniz kuşu seferleri Haberi

deniz kuşu seferleri


Gemlik ile İstanbul Haliç arasında başlatılacak deniz uçağı seferlerinde yer hizmetlerinin verileceği Gemlik Limanı’ndaki terminal binalarında son hazırlıklar yapılıyor.


Bursa’nın her alanda ulaşılabilir bir kent olması hedefi doğrultusunda kent içi ulaşımın yanında deniz otobüsleri ile şehirlerarası ulaşımda da yeni bir dönem başlatan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Gemlik ile İstanbul Haliç arasında deniz uçağı seferlerini başlatmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl Haliç’ten Türkiye’nin 4 noktasına deniz uçağı ile hizmet vermeye başlayan SEABİRD Havayolları Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kürşad Arusan ile şirket pilotlarının Gemlik’te yaptıkları incelemenin ardından olumlu görüş bildirmesi üzerine başlatılan hazırlıklarla son aşamaya gelindi. İstanbul – Gemlik deniz uçağı seferlerinde Gemlik’teki yer hizmetlerinin verileceği limandaki binalarda düzenleme çalışmaları BURULAŞ tarafından sürdürülürken, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, beraberindeki Gemlik Belediyesi...