02 / 05 / 2024

Deniz Nakliyat

Deniz Nakliyat

1998 yılında açık artırmayla satışa çıkarılan Deniz Nakliyat'a ait Paşalimanı'ndaki Nemlizade Tütün Deposu, 16 milyon 250 bin dolara (4.3 trilyon) Korkmaz Yiğit'e satılmış. 7 kattan oluşan binanın her katı bin metrekareymiş.

Karden Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karden Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Deniz Karaca tarafından kuruldu.

Özantaş Hafriyat Nakliyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özantaş Hafriyat Nakliyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Özant ve Önder Özant ortaklığında kuruldu.

Dnz Murat İnşaat Metal Otomotiv Nakliyat Hafriyat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dnz Murat İnşaat Metal Otomotiv Nakliyat Hafriyat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çimen Şahsiyar ve Murat Deniz ortaklığında kuruldu. 

Tsg Deniz Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tsg Deniz Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Adalar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Işık tarafından kuruldu. 

Deniz Nakliyat'ın Üsküdar'daki yeni binasında inşaat sürüyor!

Şirket kuruluşu 1843'e dayanan ve 2000 yılında özelleştirilerek faaliyetlerine devam eden Deniz Nakliyatı Taşımacılık Anonim Şirketi'nin merkezi, bilindiği üzere İstanbul Anadolu Yakası'nda bulunuyor.

Ege Yapıray İnşaat Taahhüt Otomotiv Emlak Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege Yapıray İnşaat Taahhüt Otomotiv Emlak Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gizem Erduran tarafından 200 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Avcılar, Deniz Köşkler Mahallesi'nde kuruldu.

Ulutaşlar İnşaat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Ulutaşlar İnşaat Nakliyat Limited Şirketi, Anıl Ulutaş, Doğukan Ulutaş, Deniz Ulutaş ortaklığıyla 60 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Çekmeköy, Aydınlar Mahallesi, Sultangazi Caddesi'nde kuruldu.

Bindeniz Enerji İnşaat Hafriyat Nakliyat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bindeniz Enerji İnşaat Hafriyat Nakliyat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali Rıza Deniz tarafından 100 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Beylikdüzü, A.Kahveci Mahallesi'nde kuruldu.

2001 yılında Üsküdar Deniz Nakliyat binası müzayedeye çıkacakmış!

2001 yılında Üsküdar'daki Deniz Nakliyat binası müzayedeye çıkacakmış. Bugün Ciner Grubu'nun sahibi olduğu binaya 2001 yılında, 24 trilyon lira (273 bin 348 adet altın parası) tahmini bedel belirlenmiş.

1998 yılında Nemlizade Tütün Deposu 16.250.000 dolara satılmış!

1998 yılında açık artırmayla satışa çıkarılan Deniz Nakliyat'a ait Paşalimanı'ndaki Nemlizade Tütün Deposu, 16 milyon 250 bin dolara (4.3 trilyon) Korkmaz Yiğit'e satılmış. 7 kattan oluşan binanın her katı bin metrekareymiş.

Arse Metal İnşaat Nakliyat Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arse Metal İnşaat Nakliyat Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tugay Deniz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak'ta Maltepe,Bağlarbaşı Mahallesi'nde kuruldu.

Bektaş Grup Danışmanlık Mühendislik İnşaat Turizm Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bektaş Grup Danışmanlık Mühendislik İnşaat Turizm Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Yağcı, Onur Deniz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Ocak'ta kuruldu

Ulusal Deniz Kirliliği Tatbikatı'nda gemi trafiği serbest olacak!

çevre ve şžehircilik Bakanlığı, Ulusal Deniz  Kirliliğine Acil Müdahale Tatbikatı 'nın yapılacağı 28-29 Eylül tarihlerinde  İstanbul boğazının gemi trafiğine kapatılmayacağını, bildirdi

Deniz Nakliyat Haberi

Deniz Nakliyat



Korkmaz Yiğit tarihi binanın tapusunu aldı


    Geçtiğimiz ay Kanal E'yi satın alarak medya dünyasına adım atan Bankekspres'in sahibi Yiğit, Deniz Nakliyat'a ait İstanbul Paşalimanı'ndaki binanın resmen sahibi oldu. Özelleştirme İdaresi'ne 16 milyon 250 bin dolar (4.3 trilyon lira) ödemeyi taahhüt eden Korkmaz Yiğit, binanın tapusunu aldı. Deniz Nakliyat'ın İstanbul Üsküdar Paşalimanı'nda Boğaz kıyısında bulunan binası, geçen ay çok sayıda şirketin katıldığı bir açık artırma ile satışa çıkarılmıştı.

    Özelleştirme ihalesini, açık artırmada 16 milyon 250 bin dolar veren Korkmaz Yiğit Grubu kazanmıştı. Açık artırmaya Yiğit adına Uğur Ekşioğlu katılmıştı. 1896-1899 yılları arasında İtalyan ve Fransız ortak projesi...