05 / 05 / 2024

deniz palas Bülent Eczacıbaşı

deniz palas Bülent Eczacıbaşı

Milliyet Gazetesi yazarlarından Güngör Uras'ın yazısına göre; Bülent Eczacıbaşı, Eczacıbaşı ailesine yakışanı yaptı. İKSV’ye ait Deniz Palası, Eczacıbaşı olarak satın alarak İKSV’ye bağışlamaya karar verdi....

Bülent Güneş: Sur halkı evlerini satmamalı!

Sur'da yaşanan çatışmalardan dolayı evini satmak zorunda kalan vatandaşlara uyarılarda bulunan DİKENT Başkan Yardımcısı Bülent Güneş, halka evlerini satmamaları tavsiyesinde bulundu.

Bülent Kantarcı'dan Çaycuma'ya 2. havaalanı pisti önerisi!

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odasının Filyos Projesi’yle ilgili ortak aklı oluşturma amacıyla düzenlediği toplantıda, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Hacılar mevkiine 2. havaalanı pisti önerisinde bulundu.

Bülent Delican İzmir'deki dönüşümü rakamlarla anlattı!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican; CHP İzmir İl Başkanı Alaaddin Yüksel’in son olarak milletvekilleri zirvesinde yaptığı konuşmada; İzmir projeleri engelleniyor diyerek kentsel dönüşüme ilişkin söylediklerine rakamlarla yanıt verdi.

Mimar Zeki Bülent Ağcabay, enstrüman koleksiyonunu sergiledi!

Mimarlığa ve müziğe ilgi duyan Zeki Bülent Ağcabay, 700 parçaya ulaşan müzik aleti koleksiyonunu Üsküdar'daki evinde sergiledi. 60 yaşındaki Bülent, garajını da enstrüman tamir atölyesi olarak tasarladı.

Kuşadası Limanı tartışmasına Bülent Tokuçoğlu da katıldı!

Kuşadası Limanı’nda bakanlığın yeni planıyla birlikte alevlenen yapılaşma ve plan tartışmasına Kent Meclisi eski başkanı ve imar hukuku uzmanı Av. Dr. Bülent Tokuçoğlu da katıldı.

Zonguldak Bülent Ecevit Caddesi'ndeki Tekel binası yıkılıyor!

Zonguldak şehir merkezinin ortasında atıl bir halde duran eski tekel binasının yıkımına başlandı. Bülent Ecevit Caddesi üzerindeki yıllarca Tekel binası olarak kullanılan ve atıl halde duran eski tekel binası yıkımına bu sabah başlandı.

Bülent Kerimoğlu: Bakırköy Akıl Hastanesi'ndeki inşaata karşıyız!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Akıl Sağlığı ve Sinir Hastalıkları eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde yapılması planlanan inşaatlara karşı olduğunu belirtti.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'ne yeni kampüs!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal partisince düzenlenen basın toplantısına katılarak Kent Meydanı ve Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Kampüsü Projesi'nin görsellerini gazetecilere izlettirdi.

Bülent Soylu İzmir Menderes'e saray inşa edecek!

İzmir Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, ilçenin Belediye eski Başkanı CHP’li Ergün Özgün’ün meydan projesini iptal etti. Söz konusu araziye, Selçuklu mimarisini örnek alarak Ak Saray’ın benzerini inşa etmek için çalışma başlattı.

Bülent Turan Çanakkale'deki okul yatırımları hakkında bilgi verdi!

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan yakın dönemde yapım ihalesi yapılacak olan okul yatırımları hakkında bilgi verdi.

Bülent Ecevit Üniversitesi etüt merkezi inşaatında sona gelindi!

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Farabi Kampüsü 2015-2016 Akademik Yılına yeni yüzüyle girmeye hazırlanıyor. Farabi Kampüsü’nde Rektörlük, Yemekhane ve Konukevinin yer aldığı alanda öğrenciler için hazırlanan Etüt Merkezinin yapımında sona gelindi.

Bülent Şahan kimdir?

Denizli İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Şahan kimdir? Bülent Şahan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Bülent Şahan, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Bülent Şahan..

Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı Kampüsü yenileniyor!

Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı (MYO)’nun bulunduğu kampüsünü yeniden düzenliyor. Kampüs içerisinde yer alan eğitim bloğunda ve çevre düzenlemelerinde başlatılan yenileme çalışmaları ile Alaplı MYO yepyeni görünümü ile yeni akademik yıla merhaba diyecek

deniz palas Bülent Eczacıbaşı Haberi

deniz palas Bülent Eczacıbaşı

Bülent Eczacıbaşı, Eczacıbaşı ailesine yakışanı yaptı. İKSV’nin Deniz Palas’ını, Eczacıbaşı olarak satın alarak İKSV’ye bağışlamaya karar verdi. İşte bu nedenle başta Bülent Eczacıbaşı olmak üzere Eczacıbaşı ailesine “şapka” çıkarıyorum. İKSV etkinliklerini izleme şansına sahip saf ve bakir bir sanatsever olarak teşekkürlerimi sunuyorum.

İKSV yönetiminin, birikmiş borçlar nedeniyle Deniz Palas’ı satma kararını duyduğumda 22 Ekim 2013 tarihinde bu sütunda “İKSV yönetimi Deniz Palas’ı satamaz” başlığı altında, binanın neden satılmaması gerektiğini anlatan bir yazım yayınlanmıştı.

Dün Hürriyet’te Jale Özgentürk’ün “Deniz Palas satılmıyor” başlıklı haberini okuyunca “sanki bina benim imişcesine” sevindim.

Binayı Eczacıbaşı’nın satın alarak vakfa hibe edeceği öğrenilmiş. O kadar duygulandım ki, gözlerim yaşardı. Bülent Eczacıbaşı’na ulaştım. Teşekkürlerimi sundum. ”Yönetim Kurulu’nun satış kararı daha kamuoyuna açıklanmadan Milliyet’te yayınlanan, ‘İKSV yönetimi Deniz Palas’ı satamaz’ başlıklı...