05 / 05 / 2024

Deniz Palas iletişim

Deniz Palas iletişim

Cumhuriyet Gazetesi yazası Ceren Çıplak'ın haberine göre İKSV’nin 35 milyon TL’lik borcunu kapatmak amacıyla satışa çıkardığı Deniz Palas’ın yaklaşık 120 milyon TL’ye alıcı bulması bekleniyor...

Deniz İstanbul iletişim bilgisi!

Deniz İstanbul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirilen proje 122 bin 500 metrekare arsa üzerine inşa ediliyor.

DNZ Kurtköy Pendik iletişim!

Toplam 311 daireden meydana gelen DNZ Kurtköy Pendik projesi Deniz Yapı imzasına sahip. DNZ Kurtköy Pendik iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 4 579 olarak belirtiliyor.

Çakmak Sinpaş Palas iletişim!

Sinpaş Palas Residence iletişim için 444 1 974 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen projede metrekare birim fiyatı 8 bin TL'den başlıyor.

Denizİstanbul Beylikdüzü iletişim!

Denizİstanbul Beylikdüzü iletişim için 444 41 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin 2017 yılı Kasım ayında gerçekleşeceği proje 1 milyon 200 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Denizİstanbul Yakuplu iletişim!

Denizİstanbul Yakuplu iletişim için 444 41 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplamda 4 bin 500 daire ve 300 villanın yer aldığı projenin tamamının 2021 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.

Deniz İstanbul Beylikdüzü Evleri iletişim!

Deniz İstanbul Beylikdüzü Evleri iletişim için 444 41 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan projenin Mercan etabında fiyatlar 520 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Deniz İstanbul Mercan Konakları iletişim!

Deniz İstanbul Mercan Konakları iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Keleşoğlu İnşaat projesi Deniz İstanbul Mercan Konakları'nda fiyatlar 520 bin liradan başlıyor...

Yakuplu Deniz İstanbul Mercan Evleri iletişim!

Yakuplu Deniz İstanbul Mercan Evleri iletişim için 444 41 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen proje Keleşoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Beylikdüzü Deniz İstanbul iletişim!

Beylikdüzü Deniz İstanbul iletişim için 444 41 51 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Keleşoğlu İnşaat imzası ile yükselen projenin ilk etabı Mercan Konakları yarın satışa çıkarılacak.

Deniz İstanbul Kalyon iletişim bilgileri!

Keleşoğlu İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Deniz İstanbul Kalyon projesi toplam 4 bin 500 konuttan meydana geliyor. İşte Deniz İstanbul Kalyon iletişim bilgileri...

Bursa Deniz Kabuğu Evleri iletişim!

Toplam 17 dönüm arsa alanına yayılan projenin 7 dönümü yeşil alandan oluşuyor. Bursa Deniz Kabuğu Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0530 415 16 64 olarak belirlendi.

Deniz Kabuğu Evleri iletişim!

Şehir merkezine 15 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje 7 blok şeklinde yükseliyor. Deniz Kabuğu Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0530 415 16 64 olarak belirlendi.

Kartal Tual Adalar iletişim!

Kartal Tual Adalar iletişim numarası 444 9 324 olarak belirlendi. Bu ay içerisinde satışa çıkması planlanan proje Adalar ve deniz manzaralı konumda hayata geçirilecek.

Deniz Palas iletişim Haberi

Deniz Palas iletişim

İnan Kıraç, Tepebaşı'nda büyük çaplı bir Suna Kıraç Kültür Merkezi kuracaktı. Yine Tepebaşı'nda dev bir tiyatro kompleksi oluşturulacaktı.


Şimdi Deniz Palas'ın da satılmasıyla bölgede bir tek Pera Müzesi kalıyor ve Tepebaşı'nın bir kültür sanat bölgesine dönüşmesi hayalleri yerini turizm ve rant gerçekliğine bırakıyor.

1970'lerin başlarından bu yana kültür ve sanat dünyamıza büyük katıkılarda bulunan İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın (İKSV) yaşadığı mali krizi aşmak için Deniz Palas’ı satışa çıkarması sanat dünyasında tepki uyandırdı.  


Edindiğimiz bilgiye göre, İKSV’nin 35 milyon TL’lik borcunu kapatmak amacıyla satışa çıkardığı Deniz Palas’ın yaklaşık 120 milyon TL’ye alıcı bulması bekleniyor. Satıştan elde edilecek 120 milyon TL’lik gelirle de Galata’da yeni bir bina alınması, kalan paranın bir bölümüyle borçların ödenmesi, bir bölümünün de vakfa sağlam bir temel oluşturması planlanıyor.


Sanat...