16 / 05 / 2024

deniz seki taş yapı 3 milyon tl haciz

deniz seki taş yapı 3 milyon tl haciz

Taş Yapı, İstanbul Maslak Mashattan'dan satın aldığı dairenin ödemelerini gerçekleştirmediği gerekçesiyle Deniz Seki hakkında yaklaşık 3 milyon liralık ihtiyati haciz kararı çıkarttı...

İzmir'deki deniz taşkını mağduru esnafların ödemeleri bu ay yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, deniz taşkını mağduru esnaflara yapılacak ödeme ile ilgili konuştu. Peki ödemeler ne zaman yapılacak? 

Fua Deniz Park resmen başlıyor! Emlak Konut GYO'dan Tuzla'ya 460 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Tuzla'da inşa edeceği Fua Deniz Park projesi resmen başlıyor. Tuzla Fua Deniz Park'ta 460 konut ve 40 dükkan yer alacak.

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Seyfettin Üstüner ve Merve Çetintaş ortaklığında kuruldu.

Araç sahipleri aman dikkat! Rus petrol ürünlerine tavan fiyat başladı!

Avrupa Birliği (AB) ülkelerinin, Rusya'dan deniz yoluyla taşınan dizel ve sıvı yakıt (fuel-oil) gibi çeşitli rafineri petrol ürünlerine yönelik ithalat yasağı başladı. Petrol ürünlerine tavan fiyat uygulaması bugün itibarıyla resmen uygulamaya girdi.

Taş Köprü Mimarlık Ve Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Taş Köprü Mimarlık Ve Yapı Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Farih Deniz, Mesut Taşköprü ve Muhammet Özsoy ortaklığında kuruldu.

Tunç Soyer Seferihisar'da hasar gören yerleşim yerlerini inceledi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer 6,9 büyüklüğündeki depremin merkez üssü olan Seferihisar’da, deniz suyunun taşması sonucu zarar gören yerleşim yerlerinde incelemelerde bulundu. 

Deniz Seki 15 bin dolarlık kral dairesinde konakladı!

Yalova'daki bir termal otelde konser veren sanatçı Deniz Seki, otelin 15 bin dolarlık kral dairesinde kaldı...

Deniz Akalın, Levanto'daki 140 milyon dolarlık malikanesine taşındı!

Juve'de kulüp başkanı Andrea Agnelli'nin Türk aşkı Deniz Akalın için önlem aldığı iddia edildi. Akalın, Levanto bölgesinde bulunan ve denizin kıyısında herkesten uzakta olan aile yadigarı malikanesine taşındı.

Allegra Caracciolo ve Deniz Akalın Torino’daki malikaneye taşındı!

Juventus Kulübü Başkanı Andrea Agnelli ve Deniz Akalın Torino’daki lüks malikaneye taşındı. 150 yıllık malikanenin değeri ise 140 milyon dolar olarak açıklandı.

Dilan Çİçek Deniz Bebek’e taşındı!

Sevgilisi Birkan Sokullu’dan ayrılan Dilan Çiçek Deniz, en yakın arkadaşı Bensu Soral'a komşu oldu. Bebek'te boğaz manzaralı bir eve taşınan Deniz, aylık 5 bin TL kira ödeyecek.

Deniz Seki Bodrum'da 150 bin TL'ye lüks villa kiraladı!

Yazın Türkbükü'ndeki People adlı mekanda sahne alacak Deniz Seki, Türkbükü tepesinde yıllık 150 bin liraya ultra lüks bir villa kiraladı.

Deniz GYO 2018 olağan genel kurul toplantısı 28 Mart'ta!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2018 yılı hesap dönemine ait ortaklar olağan genel kurul toplantısı 28 Mart'ta yapılacak...

Medcezir İnşaat Deniz Yolcu Taşımacılığı Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Medcezir İnşaat Deniz Yolcu Taşımacılığı Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Celal Ustaal ve Mustafa Taylan  ortaklığında kuruldu. 

deniz seki taş yapı 3 milyon tl haciz Haberi

deniz seki taş yapı 3 milyon tl haciz

Deniz Seki, İstanbul Maslak Mashattan'dan  1 milyon 425 bin dolara aldığı konut için çeşitli miktarlarda 61 bonoya imza attı. Seki'nin bonolardan sadece 5'ini ödemesi üzerine, Taş Yapı Seki'ye ihtarname gönderdi. İhtarnamelerden de sonuç alamayınca firma, Deniz Seki'ye dava açtı. Dava sonucunda mahkeme Seki hakkında 2 milyon 913 bin 95 TL'lik ihtiyati haciz kararı...