23 / 07 / 2024

Deniz Tower

Deniz Tower

Geçen yıl şubat ayında Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (GYO) Şişli Esentepe’deki binasını kiralayan Denizbank’ın genel merkez olarak kullanılacağı binaya 5 bin Denizbanklının taşınma işlemleri tamamlandı.

Sky Tower Hotel iletişim!

Fiyatları sezonlara göre değişen Sky Tower Hotel'de 183 deniz manzaralı oda ve 1 adet kind suite oda yer alıyor. Proje E7 Grup imzası taşıyor. İşte Sky Tower Hotel iletişim bilgileri...

Sky Tower Hotel Akçakoca!

Sky Tower Hotel Akçakoca 'da 7 gece 8 gün her şey tatil imkanı sağlanıyor. 2 yıldır hizmette olan ve E7 Grup imzası ile yükselen projede 183 deniz manzaralı oda ve 1 adet Kind Suite oda bulunuyor.

Sky Tower Hotel nerede?

Toplam 183 deniz manzaralı oda ve 1 adet Kind Suite odadan oluşan ve 5 yıldızlı olarak inşa edilen Sky Tower Hotel 69 milyon dolar yatırım bedeli ile yükseliyor. Peki Sky Tower Hotel nerede?

Akçakoca Sky Tower Hotel'de 6 yıl her şey dahil tatil fırsatı!

Akçakoca Sky Tower Hotel 6 yıl boyunca 1 hafta herşey dahil a Devr-i Tatil fırsatı sunuyor. Sky Tower Hotel'de yer alan odaların tamamı deniz manzaralı.

Çukurova Tower'da kolay yaşam!

Kartal'ın en yüksek rezidansı olan adalar ve deniz manzaralı Çukurova Tower, sakinlerine Back-Up Concierge hizmetiyle geniş yelpazede hayatı kolaylaştıran uygulamalar sunuyor.

Çukurova Tower’da Back Up Concierge hizmeti sunuluyor!

Kartal’ın en yüksek rezidansı olan adalar ve deniz manzaralı Çukurova Tower, sakinlerine Back-Up Concierge hizmetiyle geniş yelpazede hayatı kolaylaştıran uygulamalar sunuyor...

Sky Tower Hotel'de 1 hafta her şey dahil tatil fırsatı!

Yıl içinde 1 hafta her şey dahil 6 yıl boyunca Devr-i Tatil fırsatından faydalanabildiğiniz Akçakoca Sky Tower Hotel'de 183 deniz manzaralı oda ve 1 adet Kind Suite yer alıyor.

Sky Tower Hotel'de yıl içinde 1 hafta her şey dahil tatil imkanı!

Deniz manzaralı odalardan meydana gelen Sky Tower Hotel Batı Karadeniz Akçakoca’da hayata geçiriliyor. E7 GRUP tarafından inşa edilen Sky Tower Hotel Akçakoca projesinde İslami şartlara uygun tatil seçeneği sunuluyor.

Denizbank yeni yıla Deniz Tower’da girdi!

Geçen yıl şubat ayında Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (GYO) Şişli Esentepe’deki binasını kiralayan Denizbank’ın genel merkez olarak kullanılacağı binaya 5 bin Denizbanklının taşınma işlemleri tamamlandı.

Çukurova Tower'da önce otur sonra öde! 179 bin TL!

KARTAL' IN Adalar ve deniz manzaralı rezidans projesi Çukurova Tower' ın peşinatı bir yıl erteleyen 'önce otur, sonra öde' kampanyası Kurban Bayramı' nda da devam ediyor...

Çukurova Tower’a hemen taşınıp peşinatı bir yıl sonra ödemek mümkün!

Kartal’ın adalar ve deniz manzaralı rezidans projesi Çukurova Tower’ın peşinatı bir yıl erteleyen “ önce otur, sonra öde ” kampanyası Kurban Bayramı’nda da devam ediyor.

Stephen Wiltshire Palladium Tower açılışı için İstanbul'u resmetmeye geliyor!

Ataşehir Merkez'e 1 km, metrobüse 3 km, deniz otobüsü-vapur iskelesine 4 km, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 25 km mesafede inşa edilen Palladium Tower projesinin açılışı için Dahi bellek Stephen Wiltshire İstanbul'u resmetmeye geliyor...

Çukurova Tower’da “önce otur, sonra öde” kampanyası!

İstanbul Kartal’ da Çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen ve merkezi lokasyonu, doğaya saygılı konsepti, deniz ve Adalar manzarası ile öne çıkan Çukurova Tower’ da yaşam başlıyor...

Deniz Tower Haberi

Deniz Tower

Geçen yıl şubat ayında Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (GYO) Şişli Esentepe’deki binasını kiralayan Denizbank’ın genel merkez olarak kullanılacağı binaya 5 bin Denizbanklının taşınma işlemleri 31 Aralık 2014 itibariyle tamamlandı. Ancak Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş yeni binaya henüz taşınamadı. 


Mevcut ofisi yeni genel merkez binasının hemen karşısında olduğu halde neden taşınamadığını sorulan Ateş, öncelikle bir aksaklık olmadığının altını çizdi. Ateş, “Ama bir türlü fırsat bulup taşınamadım. Aslında herşeyimiz hazır. Aslında ben biraz ‘Gemiyi en son kaptan terkeder’ ilkesiyle hareket ettim” dedi. 


Denizbank genel merkez çalışanlarının bugüne kadar yine Şişli Esentepe’de bulunan 8 farklı binada görev yaptığını hatırlatan Ateş, “Yeni genel merkezimiz Deniz Tower en son teknolojiyle donatılmış akıllı bir bina. Biz binayı satın alma opsiyonu ile 10 yıllığına kiraladık. Ağustos’tan-Aralık sonuna...