17 / 06 / 2024

deniz üzerine park yapımı çınarcık

deniz üzerine park yapımı çınarcık

Yalova'nın Çınarcık ilçesinde, üzerinde çocuk parkları, yürüme alanları, spor alanı, sosyal alanların bulunacağı dev parkın startı verildi. Bir ay içerisinde başlayacak olan projenin protokolü törenle imzalandı...

Fua Deniz Park resmen başlıyor! Emlak Konut GYO'dan Tuzla'ya 460 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Tuzla'da inşa edeceği Fua Deniz Park projesi resmen başlıyor. Tuzla Fua Deniz Park'ta 460 konut ve 40 dükkan yer alacak.

Emlak Konut GYO Fua Deniz Park geliyor! Tuzla'ya 420 konutluk yeni proje!

Emlak Konut GYO Fua Deniz Park projesine ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayımladı. Peki Fua Deniz Park projesinde hangi konut tipleri var? İşte ayrıntılar...

Rize-Artvin Havalimanı 2022'de açılacak!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Deniz üzerine inşa ettiğimiz ikinci havalimanımız olan Rize-Artvin Havalimanımızı 2022 yılında hizmete sunmayı planlıyoruz" dedi.

Rize Artvin Havalimanı 2020'de tamamlanacak! 

Deniz üzerine dolgu yöntemiyle inşa edilen Türkiye'nin ikinci havalimanı olacak Rize-Artvin Havalimanı'nın en önemli kısmı niteliğindeki taş dolgu mendireğin yüzde 56'sı tamamlandı. Proje 2020'de tamamlanabilir. 

Rize-Artvin Havalimanı'nda çalışmalar tam gaz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Deniz üzerine dolgu yöntemiyle inşa edilen Türkiye'nin ikinci havalimanı olacak Rize-Artvin Havalimanı'nda en önemli kısım niteliğindeki taş dolgu mendireğin yüzde 56'sı tamamlandı" dedi...

Rize'de deniz üzerine dolgu yapılarak hastane yapılacak!

Rize'de İslampaşa mahallesi sahilinde 200 dönümlük bir dolgu alanı üzerine deniz doldurularak şehir hastanesi yapılacağı açıklandı. 

Via Grup'tan Tuzla'ya 25 milyon dolarlık otel!

Gürsoy Grubu ile ayrıldıktan sonra Via Fuarcılık'ı kuran Via Grup Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, Marina kıyısında deniz üzerine inşa edilecek otel için 25 milyon dolarlık bütçe ayırdıklarını söyledi.

Samsun'a 18 delikli golf sahası!

Samsun Büyükşehir Belediyesinin deniz üzerine dolgu yöntemiyle yaptığı 150 futbol sahası büyüklüğündeki 18 delikli golf sahasına bugüne kadar 1 milyon taş yerleştirildi.

Rize-Artvin Havalimanı'nın temeli Nisan'da atılacak!

Ulaştırma Bakanı Arslan: "Deniz üzerine dolgu yöntemiyle inşa edilen Türkiye'nin ikinci havalimanı olacak Rize-Artvin Havalimanı'nda mali teklifleri aldık. Bu havalimanın altyapı ihalesini kimin kazandığını 10 ila 15 gün içinde açıklayacağız" dedi.

Rize-Artvin Havalimanı’na start veriliyor!

Deniz üzerine dolgu yöntemiyle inşa edilen dünyada üçüncü, Türkiye'de ise ikinci havalimanı olacak Rize-Artvin Havalimanı'nda mali teklifler yarın alınacak.

Rize-Artvin Havalimanı için teklifler 12 Ocak'ta alınacak!

Dünyanın üçüncü, Türkiye'nin ikinci, deniz üzerine dolgu yöntemiyle inşa edilecek havalimanı olacak Rize-Artvin Havalimanı için mali teklifler 12 Ocak'ta alınacak

Antalya Muratpaşa'da Deniz Feneri Parkı inşa ediliyor!

Muratpaşa Belediyesi, 1'inci derece doğal SİT statüsünde Lara falez kıyı bandı üzerindeki Deniz Feneri Parkı çalışmalarında son aşamaya geldi.

Rize Havalimanı'nın inşaatı önümüzdeki yıl başlıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin ikinci deniz üzerine yapılacak havalimanı olan Rize Havalimanı için düzenlenen ihalede teklif veren 11 firmadan 5 grubun ön yeterlilik aldığını açıkladı.

deniz üzerine park yapımı çınarcık Haberi

deniz üzerine park yapımı çınarcık


Yalova'nın Çınarcık ilçesinde, üzerinde çocuk parkları, yürüme alanları, spor alanı, sosyal alanların bulunacağı dev parkın startı verildi. Bir ay içerisinde başlayacak olan projenin protokolü törenle imzalandı.


Çınarcık Belediyesi tarafından ilçe merkezindeki sahil şeridinde oluşturulacak dolgu alanına dev bir park yapılacağı daha önceden halka duyurulmuştu. Çocuk parkları, gezi alanları, kafeteryalar, spor alanları, sosyal alanların bulunacağı park ilçenin en büyük park alanı olarak tasarlanıyor. Projenin protokolü imzalandı. Protokol metnine Düzce Denizcilik yetkilileri Yusuf Akyüz, İsa Üçünçüoğlu ve Hidayet Ustaoğlu ile Çınarcık Belediye Başkan Vekili Erdinç Uçar imza attı. Kaktüs Kafe ile Peker Kafe arası doldurulacak. Dolguyla oluşacak alana kurulacak parkın temeli 1 ay içerisinde...