02 / 05 / 2024

deniz yıldızı iletişim

deniz yıldızı iletişim

Deniz Yıldızı Kartal daire fiyatlarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Tek blok halinde toplam 173 konuttan meydana gelen Deniz Yıldızı projesinde teslimlerin 2016 yılını Eylül ayında yapılması öngörülüyor

Deniz Yıldızı Kartal ulaşım bilgileri!

Deniz Yıldızı Kartal ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. 173 konuttan meydana gelen projede; 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor...

İnşaat makineleri, Ankara'nın yıldızı parlayan sektörlerinden!

Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık, Ankara'nın yıldızı parlayan sektörlerini, bişim, savunma ve havacılık, iş ve inşaat makineleri, ilaç ve tıbbı cihazlar ile tarım sektörleri olarak açıkladı... 

Altın Yıldız Endüstri İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Altın Yıldız Endüstri İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Deniz     Yıldırım, Ibrahım Fauzı  Alı Bader, Loway Fawzı Alı Bader ve Yousef Fauzı Alı Bader ortaklığında kuruldu. 

Ankara Next Level Yıldız satış ofisi!

Ankara Next Level Yıldız satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilen proje mimar Brigitte Weber tarafından hazırlanacak.

Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız iletişim!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Ayyıldız projesinde lüks rezidans dairelerin ve cadde dükkanların yer alması planlanıyor. Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Ege Yıldızı Didim iletişim!

Ege Yıldızı Didim iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ege Yıldızı Didim projesi Haziran 2017'de teslim ediliyor...

As-Bel İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yıldız Şubesi açıldı!

As-Bel İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yıldız Şubesi, Alper Şimşek Şube Müdürlüğünde 50 bin TL sermaye ile 4 Nisan'da Beşiktaş, Abbasağa Mahallesi, Ihlamur Yıldız Caddesi'nde açıldı.

Denizİstanbul Beylikdüzü iletişim!

Denizİstanbul Beylikdüzü iletişim için 444 41 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin 2017 yılı Kasım ayında gerçekleşeceği proje 1 milyon 200 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Viraİstanbul Beylikdüzü iletişim!

Viraİstanbul Beylikdüzü iletişim için 444 94 85 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Ödeme planı kapsamında 30 ay vade imkanı sunan projenin 2018 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Yakuplu Deniz İstanbul Mercan Evleri iletişim!

Yakuplu Deniz İstanbul Mercan Evleri iletişim için 444 41 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen proje Keleşoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

11. Mahalle Beylikdüzü iletişim!

600 daire, 9 ofis, 28 dükkan ve 1 marketten oluşan proje 180 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. 11. Mahalle Beylikdüzü iletişim bilgilerine göre telefon 0212 856 02 22 olarak belirlendi.

Deniz Kabuğu Evleri iletişim!

Şehir merkezine 15 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje 7 blok şeklinde yükseliyor. Deniz Kabuğu Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0530 415 16 64 olarak belirlendi.

Gayrimenkul pazarının yeni yükselen yıldızı: Yakuplu!

İstanbul Avrupa yakasının önemli gelişim bölgesi Beylikdüzü’ nün sahilde yükselen değeri YAKUPLU ‘ nun yıldızı parlıyor...

Kadıköy Velvet Towers iletişim!

Kadıköy Velvet Towers iletişim için 0216 551 02 12 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Detayları henüz netleşmeyen proje Palmadoro May İnşaat ve Ekşioğlu İnşaat imzası ile yükselecek.

deniz yıldızı iletişim Haberi

deniz yıldızı iletişim

Deniz Yıldızı projesi İstanbul Anadolu yakasında Kartal bölgesinde yer alıyor. Deniz Yıldızı Kartal daire fiyatlarından önce projenin detaylarını anlatalım.


Kartal Deniz Yıldızı 173 adet konuttan meydana geliyor. Deniz Yıldızı Evleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi.


Deniz Yıldızı Konutları DKY İnşaat imzası ile inşa ediliyor. DKY İnşaat Deniz Yıldızı satılık dairelerin alanları 70 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiyor.


Deniz Yıldızı Kartal ne zaman teslim edilecek sorusuna 2016 yılının Eylül ayı olarak yanıt veriliyor. Projenin 2014 yılının ikinci çeyreğinde satışa çıkması planlanıyor.


Deniz Yıldızı Kartal daire fiyatları!

Deniz Yıldızı Kartal daire fiyatları için 0 216 517 9 517 numaralı hattan Deniz Yıldızı Kartal satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


DKY İnşaat Deniz Yıldızı metroya 2.5...