07 / 05 / 2024

Denizbank finansman

Denizbank finansman

DenizBank'ın konsolide bazda yılın ilk yarısında net karı 2015'in aynı dönemine göre yüzde 52 artarak, 762 milyon lira oldu.

3.havalimanı projesinde Denizbank finansman olacak!

Rusya'nın en büyük bankası Sberbank'ın Türkiye birimi Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, 3'üncü Havalimanı projesinin finansmanında yer alacaklarını söyledi...

Denizbank'tan 10 yılda 300 projeye 20 milyar dolar finansman!

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, "Son 10 yılda 300’ü aşkın proje için yaklaşık 20 milyar dolar tutarında uzun vadeli finansman sağladık." dedi.

DenizBank dev projelere finansman sağladı!

DenizBank'ın konsolide bazda yılın ilk yarısında net karı 2015'in aynı dönemine göre yüzde 52 artarak, 762 milyon lira oldu.

Denizbank mega projelere 1.5 milyar dolar kaynak sağladı!

DenizBank Finansal Hizmetler Grubu Başkanı Hakan Ateş, "3. Köprü, Yenihavalimanı, Kıbrıs Barış Suyu Temin projesi, Kamu-Özel Sektör Ortaklı Şehir Hastaneleri gibi büyük projelerin finansman süreçlerinde yer aldık" dedi.

DenizBank, 3. havalimanı finansmanında en yüksek tutarı sağladı!

DenizBank Genel Müdürü Ateş, "3. Havalimanına sağlanan finansmanda DenizBank 500 milyon avro ile özel bankalar arasında en yüksek tutarı sağlayan banka oldu" dedi.

ERC YAPI ile Denizbank kentsel dönüşüm işbirliği protokolünü yeniledi!

İmza törenine Denizbank Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Özark, Avrupa 2. Bölge Müdürü Murat Kulaksız, Konut ve Taşıt Finansmanı Grup Müdürü Hakan Varol katıldı.

Denizbank Terme'de kentsel ve köysel dönüşümü anlattı!

Denizbank Terme Şubesi, Kentsel ve Köysel Dönüşüm konulu konferans verdi. Denizbank Konut ve Taşıt Finansmanı Gurubu Satış Yönetimi Müdürü Arda Süher ise, Denizbank ve bu zamana kadar yaptığı çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

DenizBank ile SS. Uşak Eymen Kooperatifi protokol imzaladı!

Yapılan anlaşmayla birlikte müşteriler SS. Uşak Eymen Kooperatifi evlerinin finansmanında DenizBank'ın uygun mortgage kredisinden yararlanarak ev sahibi olabilecek.

Denizbank köysel dönüşüme de başladı!

DenizBank kentsel alanlar dışında yaşayan ve tarımsal faaliyetleri ile gelir elde eden üreticilere hasat döneminden diğer hasat dönemine eklemeli ilk köysel dönüşüm finansmanı da sağlıyor.

3.havalimanı projesinde Denizbank finansman olacak!

Rusya'nın en büyük bankası Sberbank'ın Türkiye birimi Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, 3'üncü Havalimanı projesinin finansmanında yer alacaklarını söyledi...

DenizBank ile Anahtar Proje arasında kentsel dönüşüm anlaşması imzalandı!

Yenilikçi ürün ve hizmetleriyle farklılaşan DenizBank, ticari sorumluluklarının yanı sıra taşıdığı toplumsal sorumluluk çerçevesinde kentsel dönüşüm finansmanında sektörün lideri olmayı hedefliyor. Protokol, Anahtar Proje tarafından yürütülen kentsel dönü

DenizBank Köysel Dönüşüm'e de başladı!

DenizBank, kentsel alanlar dışında yaşayan ve tarımsal faaliyetleri ile gelir elde eden üreticilere hasat döneminden diğer hasat dönemine ödemeli ilk köysel dönüşüm finansmanı da sağlayarak, “Köysel Dönüşüm”e başladı...

Denizbank köysel dönüşüme başladı!

DenizBank, kentsel alanlar dışında yaşayan ve tarımsal faaliyetleri ile gelir elde eden üreticilere hasat döneminden diğer hasat dönemine ödemeli ilk köysel dönüşüm finansmanı da sağlayarak, “Köysel Dönüşüm”e başladı.

İpotek finansmanı kuruluşu hangi işleri yapamaz?

İpotek finansmanı kuruluşlarının yapabileceği iş ve işlemler olduğu gibi, yapamayacağı iş ve işlemler de yer alıyor. Peki hangi işler faaliyeti kapsamına girmez? İpotek finansmanı kuruluşu hangi işleri yapamaz?

Denizbank finansman Haberi

Denizbank finansman

DenizBank'tan yapılan açıklamaya göre toplam aktifleri konsolide bazda yılın ilk yarısında 118 milyar liraya çıkan banka, aynı dönemde 762 milyon liralık da net kar elde etti.


Açıklamada görüşlerine yer verilen DenizBank Finansal Hizmetler Grubu Başkanı Hakan Ateş, Türkiye'nin 81 ilinde ve yurt dışında toplamda 732 şube ve 15 bine yakın çalışanlarıyla faaliyet gösteren bankanın aktiflerinin 2016'nın ilk yarısında yüzde 13 büyüyerek, 118 milyar liraya yükseldiğini bildirdi.


Aynı dönemde bankanın konsolide bazda net karının yıllık yüzde 52'lik artış ile 762 milyon liraya çıktığı bilgisini veren Ateş, ayrıca bankanın mevduatını 75,1 milyar liraya, toplam kredilerini de 107,7 milyar liraya yükselttiğini dile getirdi.


Ateş, bankanın 2015'in ilk yarısından bu yana müşteri sayısını da 1 milyonun üzerinde bir artışla 9,6 milyon kişiye çıkardığını kaydetti.


DenizBank'ın finansal yapısının...