21 / 05 / 2024

denizbank kampanyaları 2016

denizbank kampanyaları 2016

Denizbank, yeni başlattığı kampanya ile evlenenlere ve evini yenilemek isteyenlere özel ve avantajlı fırsatlar sunuyor. 15 Mayıs 2016'ya kadar evleri için yapılacak ev alışverişlerinde hiçbir ücret almadan 6 taksit imkanı sağlıyor.

Denizbank müşterilerine temmuz ayında buradan para yatacak!

Gıdadan teknolojiye kadar her alanda kampanyalar düzenleyen Denizbank, şimdi de evcil hayvanı olan müşterilerine özel bir kampanya hazırladığını duyurdu. Denizbank, veteriner ve petshop harcamalarına 120 TL bonus verileceğini açıkladı.

Denizbank’tan bayram harçlığı! IBAN numaranıza para yatacak!

Her banka hem müşterilerini memnun etmek hem de yeni müşteri kazanmak için çeşitli kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda, bir kampanya hazırlayan Denizbank, kampanyaya şartlarına uyan müşterilerin 125 TL kazanacağını duyurdu.

Denizbank’tan son dakika gelişmesi! Hesaplara para yatırılacağı duyuruldu!

Yaz aylarının gelmesiyle beraber tatil kampanyalarına hız veren bakanlar kervanına Denizbank da katıldı. Denizbank, seyahat, konaklama ve araç kiralama harcamalarına 200 TL’ye varan Bonus puan vereceğini duyurdu.

Denizbank'tan EYT'lilere müjde! 10 bin TL'ye varan nakit promosyon!

Emekli maaşlarının artmasıyla başlayan promosyon kampanyaları EYT yasasının yürürlüğe girmesiyle yeniden kızıştı. Son olarak Denizbank emekli promosyon kampanyasının detaylarını duyurdu.

Denizbank'ın müşterisi olanlar yaşadı! Faizsiz 20 bin TL almak çok kolay!

Bankalar zaman zaman sundukları kampanyalar ile müşterilerini bir nebzede olsa rahatlıyor. Artan ekonomik zorluklardan dolayı pek çok kişi kredi imkanını değerlendiriyor. Bu noktada Denizbank müşterileri için sunduğu yeni kampanyasını duyurdu. Denizbank müşterisi olanlar faizsiz 20 bin TL alabilecek

 Nakite sıkıştıysanız hediye gibi gelecek... Denizbank’tan ay sonuna kadar başvurana tam 10 bin lira!  

Enflasyonun hızlı yükselişi pek çok kişiyi nakit sıkıntısına sokarken, bankaların düzenlediği kampanyaları dikkatli takip edenler fırsatlardan yararlanıyor. Denizbank’ın sıfır faizle 10 bin lira nakit avans kampanyası, bu durumdaki pek çok kişiye hediye gibi gelecek.  Sadece ay sonuna kadar geçerli

Denizbank limitleri zorladı! 50 bin TL başvuran herkesin oluyor!

Bankalar birbirinden farklı kampanyalar yapmaya devam ediyor. Bu esnada Denizbank’tan da yeni bir kampanya geldi. İşte detaylar!

Denizbank'tan sürpriz karar! 1200 TL ödeme yapacaklar, aniden karar verdiler

Yılbaşının yaklaşmasıyla birlikte bankalar tarafından hediye kampanyaları da teker teker açıklanıyor. O bankalar arasına Denizbank da girdi. Banka müşterilerine hediye ödemesi gerçekleştirecek.

Emekli promosyonlarında dev kampanya! Denizbank, ağızları açık bırakan rakamları duyurdu!

Aylardır gündemden düşmeyen promosyon heyecanına bir yenisi daha eklendi. DenizBank emekli promosyon kampanyalarında bir yeni bir adım attı. Kasım ayına özel bir kampanya hazırlayan Denizbank, emeklilere özel yeni sürprizlerini duyurdu.

DenizBank konut kredisi kampanyaları neler?

DenizBank konut kredisi ürünler kapsamında 25 yıla kadar sunduğu vade ve kampanyalı faiz oranları ile dikkat çekiyor. Ayrıca banka 3 aya kadar konut kredisi erteleme işlem yapıyor.

Konutta Babalar Günü kampanyaları 2017!

İnşaat firmaları bu yıl da babaları unutmadı. Yaptıkları kampanyalarla çeşitli indirim imkanı sunan ev almayı kolaylaştırıyor. İşte Konutta Babalar Günü kampanyaları 2016...

Gayrimenkulde 2016'nın son kampanyaları başladı!

Gayrimenkul firmaları 2017 yılına girmeden ev sahibi yapmak için yılın son kampanyalarını hayata geçirdi. Kampanyalar; indirimden vade uzatmaya, 0 faizden peşinat fırsatına kadar avantajlar içeriyor.

DenizBank’tan emeklilere avantajlı şartlarda konut sahibi olma fırsatı!

DenizBank emeklilere konut kredisi,denizbank emekliye kredi, denizbank emeklilere özel kampanyalar. Türkiye geneline yaymayı hedeflerken, emeklilere bütçelerine uygun fiyat ve ödeme planı dahilinde 300 aya varan vadeler ile ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

denizbank kampanyaları 2016 Haberi

denizbank kampanyaları 2016

Denizbank, yeni başlattığı kampanya ile evlenenlere ve evini yenilemek isteyenlere özel ve avantajlı fırsatlar sunduğunu duyurdu. Kampanya kapsamında, düğün sezonu başlarken hem evlenen hem de evini yenilemek isteyen müşterilerine 15 Mayıs 2016'ya kadar evleri için yapılacak "mobilya", "elektronik eşya", "beyaz eşya", "yapı malzemeleri" ve "müteahit işleri" sektörlerindeki alışverişlerinde hiçbir ücret almadan 6 taksit avantajı sunuyor. 


Denizbank'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, şirketin evlenenlere ve evini yenilemek isteyenlere özel yeni başlattığı kampanyası kapsamında, evlenen ve evini yenilemek isteyen müşteriler 15 Mayıs 2016'ya kadar evleri için yapılacak mobilya, elektronik eşya, beyaz eşya, yapı malzemeleri ve müteahit işleri sektörlerindeki alışverişlerinde hiçbir ücret almadan 6 taksit imkanından yararlanacak.


Kampanya kapsamında ayrıca düğünü olanlar için ev harcamalarının yanı sıra giyim sektöründe de aynı şartlarda 6 taksit ve...