02 / 05 / 2024

Denizbank'ın müşterisi olanlar yaşadı! Faizsiz 20 bin TL almak çok kolay!

Denizbank'ın müşterisi olanlar yaşadı! Faizsiz 20 bin TL almak çok kolay!

Bankalar zaman zaman sundukları kampanyalar ile müşterilerini bir nebzede olsa rahatlıyor. Artan ekonomik zorluklardan dolayı pek çok kişi kredi imkanını değerlendiriyor. Bu noktada Denizbank müşterileri için sunduğu yeni kampanyasını duyurdu. Denizbank müşterisi olanlar faizsiz 20 bin TL alabilecek



Denizbank müşterisi olanların faydalanabileceği faizsiz 20 bin TL kampanyasına ilişkin merak edilen bütün detaylar haberimizde ayrıntılı olarak yer alıyor...

 Denizbank ın müşterisi olanlar yaşadı! Faizsiz 20 bin TL almak çok kolay!

Denizbank’tan 20 bin TL imkanı

Denizbank, nakit ihtiyacı olan vatandaşlara destek olmak amacıyla yeni bir kampanya başlattı. 5 Nisan ile 5 Mayıs tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında, mobil uygulama üzerinden ilk kez müşteri olanlar 10 bin TL nakit avans ve 10 bin TL faizsiz kredi ödemesi alabilecek.

Kampanya şartlarını taşıyan kişilerin ödemeleri kredi puanı ve borç durumlarına göre incelenerek onaylanacak. Denizbank, kampanya süresince kefil isteme, ek belge talep etme ve faiz oranlarını değiştirme hakkını saklı tutuyor. Kampanyadan sadece bir kez faydalanılabilir ve Denizbank müşterileri toplamda 20 bin TL'ye kadar ödeme alabilecek.

Nakit avans ve faizsiz kredi ödemeleri 6 ay vadeyle sunulacak. Kampanyadan faydalanmak isteyenler hayat sigortası yaptırmaları durumunda daha avantajlı faiz oranlarından yararlanabilecekler. Faiz oranları ise yüzde 2.28 ve yüzde 3.60 arasında değişkenlik gösteriyor.

Denizbank, nakit avans limitleri, kredi notları ve genel borç durumlarına göre kişilerin başvurularını değerlendirerek olumlu ya da olumsuz sonuçlar verecek. Kredi çekim tutarı en az 1000 TL, en fazla ise 10 bin TL olacak ve vade en fazla 6 ay olabilecek.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön