28 / 04 / 2024

Denizbank müşterisi olana 0,99 faizden 20 bin TL'ye kadar kredi fırsatı! Kampanya için son 8 gün!

Denizbank müşterisi olana 0,99 faizden 20 bin TL'ye kadar kredi fırsatı! Kampanya için son 8 gün!

Denizbank müşterisi olana kampanya başlattı. 0,99 faiz 20 bin TL’ye kadar banka kredi fırsatı sunuyor. Kampanya hakkında detaylar ve kampanya tarihler haberimizde...



Kampanya detayları

Kampanya 06 Şubat 2023 ile 10 Nisan 2023 tarihleri arasında geçerli olacak.

Kampanyadan yararlanmak için, geçerli tarihler arasında MobilDeniz uygulamasını indirip, "Müşteri Ol" butonuna tıklayarak uzaktan DenizBank müşterisi olmanız gerekiyor. Kampanya, ilk defa uzaktan DenizBank müşterisi olan yeni müşteriler için geçerlidir.

Müşteri olduktan sonra, belirlenen tarihler arasında MobilDeniz uygulaması üzerinden kredi başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Kredi faiz oranları, MobilDeniz kanalı için 12 ayda aylık % 0,99'dan başlayacak ve hayat sigortası kapsamında olacak. Ancak, başvuru sahibinin KKB puanı, genel borçluluk durumu ve başvurulan kredi kanalı gibi faktörler fiyatlamayı değiştirebilir.

DenizBank müşterisi olduktan sonra avantajlı ihtiyaç kredisi oranlarından yararlanma fırsatı elde edebilirsiniz. Kampanya süresi boyunca, tüm kanallarımızdan kredi kullanabilirsiniz.

MobilDeniz ile kredi kullanmanız halinde, diğer kanallardan elde edeceğiniz faiz avantajlarına göre aylık %0,20 daha düşük faiz oranı sunuyor. Örneğin, diğer kanallarda %1,19 faiz oranı sunulan bir müşterimiz, MobilDeniz kanalından %0,99 faiz oranı ile kredi kullanabilir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön