27 / 04 / 2024

Emekli promosyonlarında dev kampanya! Denizbank, ağızları açık bırakan rakamları duyurdu!

Emekli promosyonlarında dev kampanya! Denizbank, ağızları açık bırakan rakamları duyurdu!

Aylardır gündemden düşmeyen promosyon heyecanına bir yenisi daha eklendi. DenizBank emekli promosyon kampanyalarında bir yeni bir adım attı. Kasım ayına özel bir kampanya hazırlayan Denizbank, emeklilere özel yeni sürprizlerini duyurdu.



Emeklilerin gözü kulağı bankaların promosyon kampanyalarında. Sürenin yıl sonuna adar uzatılmasının ardından emekli promosyon kampanyalarına ilişkin kasım ayına özel yeni kampanyalar da bir bir açıklanmaya başladı. Heyecanlandıran açıklamalardan biri de DenizBank’tan geldi.

EMEKLİLER İÇİN KASIM AYINA ÖZEL PROMOSYON KAMPANYASI

DenizBank, emekli promosyon kampanyalarını gündemine alarak yeni sürprizlerini duyurmaya başladı. Emekli promosyon kampanyaları, SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin gündeminden düşmeyen bir konu olmaya devam ederken, DenizBank’ın kampanyası emeklileri harekete geçirdi.

İşte DenizBank’ın emeklilere özel promosyon kampanyasının detayları…

Emekli maaşını Denizbank'ta 3 yıl tutması şartıyla emekli promosyon ödeneklerinde ağızları açıkta bırakacak bir güncellemeye gidildi.

KAMPANYADAN FAYDALANMAK İÇİN ŞARTLAR

DenizBank’ın emeklilere özel promosyon kampanyasında en önemli şart kampanyadan faydalanmak isteyen emeklinin maaşını 3 yıl boyunca DenizBank’ta tutması yani başka bankaya taşımaması.

DenizBank, emekli promosyonlarında 5000 TL'ye ilişkin nakit promosyon kazandırdığını açıkladı.

Emekli promosyonlarında dev kampanya! Denizbank, ağızları açık bırakan rakamları duyurdu!

Emekli maaşı 3.500 TL ve altında olan emekliler, DenizBank'tan 3000 TL  promosyon alma hakkı kazanırken diğer emekli promosyon tutarları da şu şekilde düzenlendi:

3.500 TL - 7.500 TL arası maaş alan emeklilere 3.500 TL

7.500 TL -10.000 TL arası maaş alan emeklilere 4.500 TL

10.000 TL ve üzeri arası maaş alan emeklilere 5.000 TL promosyon ödemesi yapılacak.


Geri Dön