27 / 05 / 2024

Denizbank kar

Denizbank kar

Sberbank'ın sahip olduğu Denizbank üçüncü çeyrekte bir önceki yılın aynı ayına göre beş kata yakın artışla 196.3 milyon lira net kâr açıkladı. Bankanın 9 aylık net kârı ise geçen yıla göre yüzde 20 artarak 503 milyon lira oldu.

Denizbank'tan yeni müşterilere özel ihtiyaç kredisi: Hangi faiz oranıyla ve nasıl başvurulur?

Denizbank, yeni müşterilerini memnun etmek ve finansal ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmak için çekici bir kampanya sunuyor. Bu kampanya kapsamında, yeni müşterilere cazip fırsatlar sunuluyor. Peki Denizbank hangi faiz oranıyla ihtiyaç kredisi sunuyor, detaylar neler?

Denizbank nakit ihtiyacına son veriyor! İhtiyacı olana 60 bin TL!

Denizbank’tan 60 bin TL değerinde ihtiyaç kredisi fırsatı geldi. Kredi, müşterilerin nakdi ihtiyaçlarının hızlı ve kolay bir şekilde karşılanmasını amaçlıyor. Bireysel olarak sunulan kredi fırsatından yararlanmak için kısa sürede başvuru yapmanız yeterlidir. İşte Denizbank ihtiyaç kredisi detayları…

Denizbank personel alımını duyurdu! İşte alım yapılacak pozisyon ve şartları!

Denizbank personel ihtiyacını karşılamak için alım yapacağını duyurdu. İşte alım yapılacak pozisyon ve detayları!

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için QNB Finansbank ve Denizbank'tan müjdeli kampanya!

QNB Finansbank ve Denizbank tarafından müjde! Nakit ihtiyacınızı karşılamaya yönelik harika bir kampanya geldi. Sadece 5 dakika içinde hesabınızda...

DenizBank dev projelere finansman sağladı!

DenizBank'ın konsolide bazda yılın ilk yarısında net karı 2015'in aynı dönemine göre yüzde 52 artarak, 762 milyon lira oldu.

Denizbank bazı mega projelere olan desteğini artırıyor!

DenizBank, ödenmiş sermayesinde 1.5 milyar lira tutarında artırım gerçekleştirerek, toplam sermaye benzeri kredi dahil özkaynak büyüklüğünü 13.5 milyar liranın üzerine çıkarıyor.

Denizbank, Finansbank ve Anadolubank genel merkezini taşıyor!

Bankalar, çareyi genel müdürlük binalarını taşımada buluyor.Denizbank merkezini Esentepe’de kiraladığı Torun Tower’a taşırken, Finansbank Levent’te satın aldığı Kristal Kule’ye gidiyor. Anadolubank ise karşıya taşınıyor.

Cefi Kamhi: Gayrimenkullerim borcu karşılıyor

Milletvekili seçilmesiyle birlikte 1995 yılında Profilo Holding'teki İcra Kurulu Üyeliği'nden ve tüm görevlerinden ayrılan Cefi Jozef Kamhi, "Gayrimenkullerim borcu fazlasıyla karşılıyor" dedi

Depremzedeler konutlardan çıkarılmalarına tepki gösterdi!

Kocaeli'de, 17 Ağustos Marmara Depreminin ardından 2001 yılında Irak Hükümetinin katkılarıyla yapılan "Irak Arızlı Konutları"nda oturan bir grup depremzede, konutlardan çıkarılmak istenmelerini Kocaeli Valiliğine yürüyerek protesto ettiler

Öz-Kar Grup eleman alacak!

Öz-Kar Grup, makina mühendisi, hakediş mühendisi, harita teknikeri ve topoğraf alacak

Vakıflar, İstanbul'da kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Vakıflar İstanbul Beyoğlu'nda kat karşılığı inşaat yaptırmak üzere ihale düzenledi

Vakıflar Kütahya'da kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Vakıflar, Kütahya'da kat karşılığı inşaat yaptırmak üzere ihale düzenledi

Arçelik 258 milyon TL kar elde etti!

Arçelik A.Ş, bu yılın ilk yarısında 258 milyon lira net kar elde etti

Denizbank kar Haberi

Denizbank kar


Sberbank'ın sahip olduğu Denizbank üçüncü çeyrekte bir önceki yılın aynı ayına göre beş kata yakın artışla 196.3 milyon lira net kâr açıkladı. Bankanın 9 aylık net kârı ise geçen yıla göre yüzde 20 artarak 503 milyon lira oldu.


Denizbank'ın dün açıkladığı dokuz aylık bilançoya göre Eylül sonu itibariyle bankanın kredi ve alacakları yüzde 9.6 artışla 42.4 milyar liraya yükseldi.

              

Denizbank geçen yılın üçüncü çeyreğinde 33.6, geçen yılın ilk dokuz ayında ise 419.3 milyon lira net kâr...