02 / 05 / 2024

Denizbank kensel dönüşüm kredisi

Denizbank kensel dönüşüm kredisi

DenizBank, kentsel alanlar dışında yaşayan ve tarımsal faaliyetleri ile gelir elde eden üreticilere hasat döneminden diğer hasat dönemine ödemeli ilk köysel dönüşüm finansmanı da sağlayarak, “Köysel Dönüşüm”e başladı.

Kentsel dönüşüm hakkında yaklaşımlar!

Eko Haber Gazetesi köşe yazarı Öztürk Yazıcı yazısında kensel dönüşüm hakkında yaklaşımları anlattı. İşte o yazı..

DenizBank'tan Bursa'ya kentsel dönüşüm kredisi!

DenizBank, banka finansmanlı "Kentsel Dönüşüm" kredileri ile Karacabeyli vatandaşların yanında yer almaya devam ediyor.

Denizbank'tan kentsel dönüşüm sertifika programı!

DenizBank ile İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliğiyle, İTO'nun desteklediği 'Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı Sertifika Programı' kapsamında bu alanda uzmanlaşmak isteyen kişilere yönelik eğitim programı hayata geçiriliyor.

Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı Sertifika Programı başladı!

DenizBank ve İstanbul Ticaret Üniversitesi, " Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı Sertifika Programı " başlattı. Kentsel dönüşüm uzmanı sertifikası verileceği açıklandı.

Denizbank kentsel dönüşüme katıldı!

DenizBank ile İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliği neticesinde tasarlanan, İstanbul Ticaret Odası’nın desteklediği ‘Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı Sertifika Programı’ kapsamında uzmanlaşmak isteyen kişilere yönelik eğitim programı hayata geçiyor.

DenizBank ve İTÜ kentsel dönüşüm sertifika programı düzenliyor!

DenizBank ile İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliği neticesinde tasarlanan, İstanbul Ticaret Odası’nın desteklediği ‘Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı Sertifika Programı’ kapsamında bu alanda uzmanlaşmak isteyen kişilere yönelik eğitim programı hayata geçiri

DenizBank'tan Çorum'da dönüşüm hizmetleri!

DenizBank Çorum Şube Müdürü Ebru Gül Çömüz, gerek deprem felaketinin ardından 6306 sayılı kanuna eklenmesi gündemde olan maddelerin getirdiği haklar gerekse de köysel dönüşüm kapsamında sağlanan hizmetler konusunda bilgi paylaşımında bulundu.

DenizBank'tan kentsel ve köysel dönüşüm hizmetleri!

DenizBank Bayburt Şube Müdürü Ahmet Tarhan, bankanın kentsel ve köysel dönüşüm alanlarında sunduğu sektörde farklılık yaratan hizmetlerini anlattı.

ERC Yapı'dan Denizbank işbirliğinde dönüşüm ofisi!

ERC Yapı, İstanbul Bahçelievler'de Denizbank işbirliğinde kentsel dönüşüm ofisi kurdu. ERC YAPI Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Ercan, insanların dönüşüme olan inancını artırmayı hedeflediklerini ifade etti.

Denizbank Aydın'da kentsel dönüşümü anlattı!

Denizbank, kentsel ve köysel dönüşümün önemini vurgulamak amacı ile Aydın Yenipazar'da toplantı düzenledi. Ekonomik ömrünü tamamlamış ve depreme tehlike arz eden binaların dönüşümüyle ilgili yeni çalışmaları paylaştı.

DenizBank'tan Erciş'e kentsel dönüşüm desteği!

DenizBank, 'Kentsel Dönüşüm' adı altında düzenlediği toplantıda deprem sonrası hasar gören ve tehlike arz eden binaların dönüşümü konusunda hayata geçirdiği yeni çalışmaları Vanlı depremzedelerle paylaştı.

Van'da kentsel dönüşüm toplantısı düzenlendi!

DenizBank, ‘Kentsel Dönüşüm’ adı altında düzenlediği toplantıda deprem sonrası hasar gören ve tehlike arz eden binaların dönüşümü konusunda hayata geçirdiği yeni çalışmaları Vanlı depremzedelerle paylaştı.

Denizbank Terme'de kentsel ve köysel dönüşümü anlattı!

Denizbank Terme Şubesi, Kentsel ve Köysel Dönüşüm konulu konferans verdi. Denizbank Konut ve Taşıt Finansmanı Gurubu Satış Yönetimi Müdürü Arda Süher ise, Denizbank ve bu zamana kadar yaptığı çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

Denizbank kensel dönüşüm kredisi Haberi

Denizbank kensel dönüşüm kredisi

Müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik hayata geçirdiği öncü çalışmalarıyla sektöründe farklılaşan DenizBank, ticari sorumluluklarının yanı sıra, taşıdığı toplumsal sorumluluk çerçevesinde kentsel dönüşümün lider bankası olmayı hedefliyor.


DenizBank Konut ve Taşıt Finansmanı Grup Müdürü Hakan Varol geride kalan 1,5 yılda 1000’in üzerinde kentsel dönüşüm projesine aracılık ederek bu konuda lider ve öncü banka olmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti. Hakan Varol 1,5 yıllık süre içerisinde Türkiye’nin ilk banka finansmanlı kentsel dönüşüm projesini finanse ettiklerini ve bu projelerin teslimlerini gerçekleştirdiklerini belirtti. Varol, kentsel alanlar dışında yaşayan ve sabit bir geliri olmayan ancak tarımsal faaliyetlerinden gelir elde eden üreticilere hasattan hasada ödemeli ilk köysel dönüşüm finansmanı da sağlayarak Kentsel Dönüşümün yanı sıra Edirne’den Ardahan’a ülkenin her noktasında Köysel Dönüşüme de başladıklarını söyledi.  


Yeni evlerin teslimine kadar...