07 / 08 / 2024

Denizin dibine duvar mı örüldü

Denizin dibine duvar mı örüldü

Muğla'nın Bodrum ve Milas ilçelerinde deniz dibine duvar ören oteller hakkında gerekli yasal işlemler ve yaptırımlar uygulanacak.

Türkiye’de bir ilk: Denizin dibine duvar örenlere ceza yağdı!

Muğla'nın Bodrum ve Milas ilçelerinde deniz dibine duvar ören oteller hakkında gerekli yasal işlemler ve yaptırımlar uygulanacak.

Halep Kalesi'nin duvarı yıkıldı!

Rejimin, tarihi Halep Kalesi'nden muhalif noktalara sızmak için kullandığı tüneli patlatması sonucu kalenin güneydoğu kısmındaki duvar tahrip oldu.

Armani/Casa Refined Structures I duvar kağıdı serisini tasarladı!

Armani/Casa’nın “Işık Şehir” Paris’ten ilham alarak tasarladığı “Refined Structures I” duvar kağıdı koleksiyonu, bambaşka bir dünyanın kapılarını aralıyor

Gölbaşı'nda istinat duvarı yıkıldı!

Ankara Gölbaşı’nda etkili olan sağanak yağmur, Seğmenler Mahallesi 953 Sokak’ta bir apartmanın istinat duvarının yıkılmasına neden oldu. Görgü tanıkları duvarın bir anda yıkıldığını ifade etti.

Sinan Paşa Külliyesi'nin duvarı yıkıldı mı?

Bursa Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu uzmanları, Yenişehir ilçesindeki tarihi Sinan Paşa Külliyesi'nin restorasyonda duvarının yıkılarak kamyon geçişi için kapı açıldığı iddiasına ilişkin inceleme yaptı.

Bursa'da sağanak nedeniyle istinat duvarı çöktü!

Bursa'da oy sayım işlemi yapılan bir okulun istinat duvarının sağanak nedeniyle çökmesi ve çevredeki derenin taşması sonucu yaklaşık 100 araç hasar gördü. İşte bölgede yaşananlar...

Keçiören'de istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü!

Keçiören’de, yoğun yağışın ardından yıkılan istinat duvarı, yanında bulunan binanın balkonlarını çökertti, bir evin salonu çamurla doldu. Apartman sakinleri, binanın yıkılma tehlikesine karşın evlerini boşalttı.

İsrail Burak Duvarı'nın olduğu bölüme köprü inşa ediyor!

İsrail'in Mescid - i Aksa'nın batısındaki Burak Duvarı'nın ( Ağlama Duvar ı) olduğu bölüme köprü inşa etmeye başladığı bildirildi.

İsrail'deki Burak Duvarı'nın olduğu alana köprü inşa ediliyor!

İsrail'in Mescid-i Aksa'nın batısındaki Burak Duvarı'nın (Ağlama Duvarı) olduğu bölüme köprü inşa etmeye başladığı bildirildi. Köprünün 2004'te inşa edilen eski tahta köprüye paralel olarak inşa edildiği kaydedildi.

1999 yılında Boğaz'a doğalgaz boru hattı!

1999 yılında İGDAŞ, İstanbul'un bir yakasından diğer yakasına denizin dibine döşenecek boru hattıyla doğalgaz götürmeye hazırlanıyormuş. Baltalimanı-Paşabahçe arasında yapılması planlanan proje 2.2 trilyon liraya mal olacakmış.

Diyarbakır'da 7'inci Kolordu Komutanlığı ihate duvarı geri çekildi!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın başlattığı yol genişletme çalışmasında bir ilk yaşanarak, belediyenin talebi üzerine 7'inci Kolordu Komutanlığı ihate duvarını 8-10 metre geri çekti.

Çorum'da istinat duvarı isyanı!

Çorum'da bir binanın istinat duvarının yıkılması, apartman sakinlerini isyan ettirdi. Duvarın yıkılmaya başlaması nedeniyle bina sakinleri büyük bir tedirginlik yaşıyor.

Kadıköy'de inşaat halindeki apartmanın istinat duvarı çöktü!

İSTANBUL Kadıköy'de dün, inşaatı devam eden bir apartmanın istinat duvarı çöktü, bir işçi beton duvarın altında kalarak yaralandı. Duvarın altında sıkışan işçi, itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı..

Denizin dibine duvar mı örüldü Haberi

Denizin dibine duvar mı örüldü

Muğla'nın Bodrum ve Milas ilçelerinde, deniz tabanına inşa edilen beton duvarlarla ilgili, su altından ve üstünden incelemeler yapıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan haebre göre, Milas Kaymakamlığının koordinesinde, Pina Yarımadası'ndaki oteller bölgesinde yapılan incelemeye, Sahil Güvenlik Komutanlığı, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Milli Emlak Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri ve dalgıçlar katıldı.

Sabah erken saatlerde başlayan inceleme çalışmaları kapsamında, su altı kameralarıyla tespitler yapıldı. Deniz tabanındaki beton duvarlar ve bariyerler anbean su altı kamerası tarafından görüntülendi. Detaylı çalışmalardan sonra incelemeler sona erdi. 

Ekiplerin, duvarları ören oteller hakkında gerekli yasal işlemleri ve yaptırımları uygulayacakları belirtildi. 

Yalıkavak, Güvercinlik ve Pina Yarımadası'nda deniz tabanına beton set çekilmesiyle ilgili ihbarlar üzerine geçtiğimiz günlerde, Bodrum Belediyesi ile Bodrum Kent Konseyi yetkilileri, bahse konu alanlarda incelemeler yapmış, su altı...