20 / 05 / 2024

Denizİstanbul Marina Rezidans fiyat

Denizİstanbul Marina Rezidans fiyat

Denizİstanbul'un Marina Rezidans etabı satışa çıktı. Projede 14 etap bulunuyor...

Deniz İstanbul Bahar Rezidans'ın lansmanı yapıldı! İstanbul’un marinalı tek sahil kasabasında lansman fırsatı!

Şehir yaşamına değer katan nitelikli projelerin sahibi Keleşoğlu Holding imzasıyla hayata geçirilen mega kent İstanbul’un marinalı tek sahil kasabası Denizİstanbul'un yeni etabı ‘Bahar Rezidans’ın lansmanı yapıldı. İşte detaylar...

Deniz İstanbul Bahar Rezidans fiyatları ne kadar? Bahar Rezidans fiyat listesi!

Deniz İstanbul'un yeni etabı olarak lanse edilen Bahar Rezidans fiyatları ne kadar? İşte Bahar Rezidans fiyat listesi...

Deniz İstanbul Bahar Rezidans nerede? Bahar Rezidans lokasyon bilgisi!

Nisan ayının başında görücüye çıkacak olan Deniz İstanbul Bahar Rezidans nerede? İşte Bahar Rezidans lokasyon bilgisi...

Deniz İstanbul Bahar Rezidans geliyor! Yeni proje! 

Keleşoğlu Holding Deniz İstanbul Bahar Rezidans için düğmeye bastı. Deniz İstanbul projesinin yeni etabı olan Bahar Rezidans'ta konut fiyatları peşin ödemelerde 2 milyon 650 bin TL'den başlıyor...

Denizİstanbul Marina Rezidans etabı satışta!

Denizİstanbul'un Marina Rezidans etabı satışa çıktı. Projede 14 etap bulunuyor...

Deniz İstanbul’un yeni etaplarında teslim heyecanı başladı!

Keleşoğlu Holding'in Yakuplu sahilde hayata geçirdiği Deniz İstanbul’un Marina Evleri ve Mercan Konakları etaplarında teslimler yaklaşıyor..

Deniz İstanbul projesinde son durum!

Keleşoğlu Holding deneyimiyle Yakuplu sahilde hayata geçirilen Deniz İstanbul projesindeki Mercan Konakları, Kalyon Evleri ve Marina Evleri'nin satışları devam ediyor.

Deniz İstanbul Marina Evleri fiyat!

Deniz İstanbul Marina Evleri fiyat listesi KDV dahil 5 milyon TL'den başlıyor. Deniz İstanbul Marina Evleri'nde teslimler 11 ay sonra yapılacak...

Deniz İstanbul'a yabancı yatırımcılardan yoğun ilgi!

Türkiye’de çok sayıda sembol projeye imza atan Keleşoğlu Holding, Deniz İstanbul projesinde yer alan Mercan Konakları ve Marina Evleri’ni, 10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi’nde ilk kez yabancı yatırımcıların beğenisine sunuyor.

Deniz İstanbul Marina Evleri villa fiyatları!

Deniz İstanbul Marina Evleri villa fiyatları 1 milyon 100 bin dolardan başlayarak değişiyor. Beylikdüzü Yakuplu'da yer alan Deniz İstanbul Marina Evleri 87 villadan meydana geliyor...

Deniz İstanbul Marina Evleri denizin huzurunu lüksle bir arada sunuyor!

Keleşoğlu Holding imzasını taşıyan İstanbul’un “en büyük sahil kasabası” Denizİstanbul’un konut etaplarından olan Marina Evleri, 5 farklı villa seçeneği ile marina ve denizin huzurunu lüksle bir arada sunuyor.

Deniz İstanbul Yakuplu Marina satılık!

4 bin 500 daire ve 600 villadan meydana gelen Deniz İstanbul Yakuplu Marina satılık daire fiyatları 520 bin TL'den başlıyor.

Deniz İstanbul Yakuplu Marina nerede?

Deniz İstanbul Yakuplu projesinin Mercan Konakları etabı bugün satışa çıkıyor. Peki, Deniz İstanbul Yakuplu Marina nerede?

Denizİstanbul Marina Rezidans fiyat Haberi

Denizİstanbul Marina Rezidans fiyat

Keleşoğlu inşaat imzasıyla inşa edilen İstanbul'un ilk ve tek sahil kasabası Denizİstanbul projesinin Marina Rezidans etabı satışa sunuldu. 

İstanbul'un merkezi Yakuplu'da konumlanan Denizİstanbul projesinde 14 etap bulunuyor, 7 etabın inşaatı tamamlandı. 

Yüzde 80 yeşil alana sahip projede, blokların yükseliği maksimum 5 kat olarak tasarlandı. Projede her katta iki daireye yer veriliyor. Bloklar arasında yer verilen 25-65 metre mesafelerle de deniz manzarasını kesintisiz yaşama fırsatı sunuluyor. 

1500 dönüm arazi üzerinde yükselen Denizİstanbul'un Marina Rezidans etabında konutlar hemen teslim ediliyor.

Spor ve yaşam kulubü, marina, cafe, otel, cami, hastane ve okul gibi alanlara yürüme mesafesiyle ulaşım sağlanabilen Denizİstanbul projesinde deniz manzaralı ev sahibi olma imkanı sunuluyor. 

Denizİstanbul'un Marina Rezidans etabında 66 metrekare büyüklüğe sahip 1+1 konutların fiyatlar 900 bin TL'den başlıyor. 

Web: https://www.denizistanbul.com/marina-residence.php

Pınar...