21 / 05 / 2024

Denizköşkler Mahallesi balkonu çöken bina

Denizköşkler Mahallesi balkonu çöken bina

İstanbul Avrupa Yakası Avcılar Denizköşkler Mahallesi'nde yer alan bir apartmanın balkonu çöktü.

Samsun 19 Mayıs'ta 192 bin 295 TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! 

Samsun 19 Mayıs Belediyesi, Samsun ili, 19 Mayıs ilçesi, Yörükler Mahallesi'nde yer alan 17 arsayı 192 bin 295 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Avcılar'da tahliye skandalı!

Avcılar Denizköşkler Mahallesi'nde yer alan binanın balkonu çöktü, binadan tahliye edilmek istenen vatandaşlar belediyenin kendilerine yer göstermemesi üzerine isyan etti...

Avcılar'da apartmanın balkonu çöktü!

İstanbul Avrupa Yakası Avcılar Denizköşkler Mahallesi'nde yer alan bir apartmanın balkonu çöktü.

Avcılar'da vatandaşlardan imar çağrısı!

Avcılar Denizköşkler Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar, binalarının depreme dayanıklı hale gelebilmesi ve imar sorunun çözülmesi için yetkililere çağrıda bulundu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Denizköşkler Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Denizköşkler Şubesi Avcılar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Avcılar’daki tedbirsiz yıkım tehlike oluşturuyor!

Avcılar Denizköşkler Mahallesi’ndeki 5 katlı binada incelemeler yapıldı. Binanın riskli olduğu tespit edilmesinin ardından yıkım çalışmaları başladı. Yıkım alanındaki tedbir yetersizliği pencerelerin söküm işleminde betonların yola düşmesine sebep oldu.

Handan Toprak Benli'den Avcılar'daki imar planına teşekkür!

Avcılar'da Merkez, Denizköşkler, Ambarlı, Cihangir, Cümüşpala, Üniversite ve Mustafa Kemal Paşa Mahallesini kapsayan imar planı değişikliğinin Avcılar ve İBB Meclisi'nde kabul edilmesine Başkan Handan Toprak Benli teşekkür etti.

Avcılar'daki 5 katlı iki boş bina kabus oldu!

Avcılar'da kentsel dönüşüm projesi kapsamında Denizköşkler Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi üzerinde bulunan ve 3 ay önce bir kısmı yıkıldıktan sonra bırakılan 5 katlı iki boş bina mahalle sakinlerinin korkulu rüyası haline geldi.

Samsun Yörükler Mahallesi'ndeki belediyenin yıkım faaliyetleri mecliste!

MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, Samsun ili Bafra ilçesi Yörükler Mahallesi'nde büyükşehir belediyesinin yaptığı yıkım ile ilgili hususları dile getirdi.

Samsun'daki yıkıma yargı 'dur' dedi!

Samsun'un 19 Mayıs ilçesi Yörükler Mahallesi'nde Büyükşehir Belediyesi tarafından kaçak olduğu iddiasıyla yıkım kararı alınan yazlıklara idare mahkemesi yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Ege Yapıray İnşaat Taahhüt Otomotiv Emlak Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege Yapıray İnşaat Taahhüt Otomotiv Emlak Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gizem Erduran tarafından 200 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Avcılar, Deniz Köşkler Mahallesi'nde kuruldu.

Elmanar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmanar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Radwan Alloush tarafından 120 bin TL sermaye ile 24 Haziran'da Avcılar, Denizköşkler Mahallesi, Akın Sokak'ta kuruldu.

Selengül İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selengül İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi, Sabriye Eren tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Mayıs'ta Avcılar, Denizköşkler Mahallesi, Ersoy Sokak Hilal'da kuruldu.

Denizköşkler Mahallesi balkonu çöken bina Haberi

Denizköşkler Mahallesi balkonu çöken bina

İstanbul Avrupa Yakası Avcılar Denizköşkler Mahallesi'nde bulunan bir apartmanın balkonu çöktü. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Muhtar Kazım Akgül Caddesi’nde yer alan Sezer Apartmanı için tahliye kararı verildi. Yapılan ihbarlar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve zabıta ekipleri gedi.

Belediye ekipleri, Avcılar'da yer alan Sezer Apartmanı'nda gerçekleştirdikleri incelemelerde binanın boşaltılmasını talep etti. Apartman sakinleri ise kendilerine kalıcak bir yer gösterilmemesine isyan etti.

Apartman sakinlerinden Sezgin Gürsoy, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Binada 14 daire var, yatalak hasta var. Bir kişiye diyorlar ki 'Annesini alsın, götürsün' diğer aileler ne olacak, çoluk çocuk ne olacak? Binayı boşaltmak kolay, gece yarısı bu soğukta nerede kalacağız? Oteller de dolu, herkesin maddiyatı mı var? Hadi benim param var, ben otelde kaldım, bu kadar aile...