23 / 07 / 2024

Denizli Akkent Yukarı Park yenileniyor mu

Denizli Akkent Yukarı Park yenileniyor mu

Çal Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar kapsamında mahallelerde de birçok yenilik olacak. Onlardan biri de Akkent Mahallesi'ne yapılıyor. Atıl durumdaki Akkent Yukarı Park yapılan çalışmalarla yenilenecek.

TOKİ Denizli Çal Yukarıseyit kura sonuçları isim listesi 2021!

TOKİ Denizli Çal Yukarıseyit kura sonuçları isim listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Denizli Çal Yukarıseyit kura sonuçları isim listesi 2021 ve proje detayları...

TOKİ Denizli Çal Yukarıseyit kura sonucu 3 Şubat 2021!

TOKİ Denizli Çal Yukarıseyit kura sonucu 3 Şubat 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Denizli Çal Yukarıseyit kura sonucu 3 Şubat 2021 ve proje detayları...

TOKİ Denizli Çal Yukarıseyit Mahallesi kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Denizli Çal Yukarıseyit Mahallesi kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Denizli Çal Yukarıseyit Mahallesi kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Denizli Çal Yukarıseyit Mahallesi orta gelir başvuruları başladı!

TOKİ Denizli Çal Yukarıseyit Mahallesi orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Denizli Çal alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Çal Yukarıseyit Mahallesi projesi için başvurular başladı.

TOKİ'den Denizli'ye 3 yeni okul! İhalesi bugün!

Denizli İli Babadağ İlçesi Kelleci Mh 4 Derslikli Kelleci Okulu, Çal İlçesi Hüseyinler Mh 16 Derslikli Çal Mesleki ve Tek And Lisesi, Acıpayam İlçesi Yukarı Mh 24 Derslikli Cumhuriyet Anadolu Lisesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 13:30'da yapılacak.

TOKİ Denizli Çal 354 konut ihalesi yarın!

Denizli İli, Çal İlçesi, Yukarıseyit Mahallesi 3.Etap 354 Adet Konut , 2 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Denizli Çal 354 konut ve 2 adet ticaret merkezi ihalesi 20 Ağustos'ta!

Denizli Çal Yukarıseyit Mahallesi 3.Etap 354 Adet Konut , 2 Adet Ticaret Merkezi İşi ihalesi 20 Ağustos 2019 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ'den Denizli'ye 354 konut ve 2 adet ticaret merkezi!

Denizli Çal İlçesi, Yukarıseyit Mahallesi 3.Etap 354 Adet Konut , 2 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 20 Ağustos tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Denizli Çal 354 konut ihalesi 20 Ağustos'ta!

Denizli İli, Çal İlçesi, Yukarıseyit Mahallesi 3.Etap 354 Adet Konut , 2 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 20 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Denizli Çal'a 354 yeni konut!

Denizli İli, Çal İlçesi, Yukarıseyit Mahallesi 3.Etap 354 Adet Konut , 2 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 20 Ağustos 2019 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Denizli Çivril 330 konut ihalesi bugün!

Denizli İli, Çivril İlçesi, Yukarı Mahallesi 330 Adet Konut, 1 Adet T-3 Cami ve 2 Adet Büfe İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek. 

TOKİ'den Denizli Çivril'e 330 konut!

Denizli İli, Çivril İlçesi, Yukarı Mahallesi 330 Adet Konut, 1 Adet T-3 Cami ve 2 Adet Büfe İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 24 Ekim'de yapılacak.

Denizli Akkent Yukarı Park yenileniyor mu Haberi

Denizli Akkent Yukarı Park yenileniyor mu


Çal Belediyesi tarafından ilçede yapılan çalışmaklar mahallelerde de sürdürüyor. Bu kapsamda Akkent ilçesindeki parkta yenileme çalışması yapılacak. Akkent Yukarı Park'ı daha iyi bir görünüme kazandırmak için çalıştıklarını anlatan Çal Belediye Başkanı Fethi Akçan, daha bir birçok mahallede böyle projelerinin olduğunu DRT Denizli ve Denizli Gazetesi'ne açıkladı. Akçan "İlçemizde çalışmalarımızı yapıyoruz. Akkent mahallemizdeki Yukarı Park'ı da bu çalışmalarımız içinde değerlendiriyoruz. Mahallemizdeki bu parkımıza daha güzel bir görünüm kazandıracağız. Akkent'ten birçok vatandaşımız Avrupa'da yaşıyor. Onlarda buraya geldiklerinde düğünlerini yapabilecekleri güzel bir alan olacak" diye...