29 / 04 / 2024

Denizli Anafartalar Dokuzkavaklar Spor Kompleksi

Denizli Anafartalar Dokuzkavaklar Spor Kompleksi

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ve 4 ilçede yapımına devam ettiği 7 kapalı yüzme havuzundan birisi olan Anafartalar-Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nin inşaatı tamamlandı.

Denizli Anafartalar-Dokuzkavaklar Spor Kompleksi tamamlandı!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ve 4 ilçede yapımına devam ettiği 7 kapalı yüzme havuzundan birisi olan Anafartalar-Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nin inşaatı tamamlandı.

Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi'nde geri sayım başladı!

Arsası Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi'nde geri sayım başladı. Tesis 5-6 ay içinde hizmete açılacak..

Denizli Merkezefendi'ye sağlık kompleksi inşa ediliyor!

Denizli Dokuzkavaklar Mahalllesi'nde hayata geçirilen semt polikliniğinin inşaatı geçtiğimiz günlerde başladı.

Denizli'ye kent yatırımları sürüyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yapım devam eden Anafartalar-Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu’nda incelemeler yaptı.

Denizli Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi'nin kaba inşaatı bitti!

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde inşa edilen Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi'nin kaba inşaatı tamamlandı. Tesisin, 2018 yılının başlarında açılması planlanıyor.

Denizli Dokuzkavaklar'a sağlık kompleksi inşaatı sürüyor!

Pamukkale Belediyesi tarafından yapımı üstlenen Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi inşaatı yükselmeye devam ediyor.

Denizli'ye iki yeni kapalı yüzme havuzu geliyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Proje kapsamında müjdesini verdiği ve İncilipınar’ın ardından kent merkezinde inşa edilecek Karahasanlı ve Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu projesinde de ilk kazma vuruldu.

Denizli Karahasanlı ve Dokuzkavaklar'a kapalı yüzme havuzu!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın 121 Dev Proje kapsamında müjdesini verdiği ve İncilipınar'ın ardından kent merkezinde inşa edilecek Karahasanlı ve Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu projesinde de ilk kazma vuruldu.

Denizli Dokuzkavaklar'a sağlık kompleksi geliyor!

Denizli’de vatandaşlarla bir araya gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, başkanlık sistemiyle ilgili 2017 yılı içinde referandum sandığının halkın önüne geleceğini söyledi

Pamukkale Dokuzkavaklar Semt Polikliniği için ilk kazma vuruldu!

Pamukkale Belediyesi'nin 16 vizyon projesinden biri olan Dokuzkavaklar Semt Polikliniği'nde çalışmalar başladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin arsasını verdiği polikliniğin inşasını Pamukkale Belediyesi gerçekleştirecek.

Denizli'de 20 bin 355 konut daha doğalgaza kavuşacak!

Denizli'nin Anafartalar, Dokuzkavaklar, Karşıyaka, Aktepe ve Sümer mahallerinde doğalgaz çalışmaları sürüyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 20 bin 355 konutun daha doğalgaza kavuşacağı müjdesini verdi.

Denizli'de 20 bin 350 konut daha doğalgaza kavuşuyor!

Denizli’de Anafartalar, Dokuzkavaklar, Karşıyaka, Aktepe ve Sümer Mahallerinde doğalgaz çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bu kış bölgede 20.355 konutun daha doğalgaza kavuşacağı müjdesini verdi.

Denizli'de 20 bin konut daha doğalgaza kavuşuyor!

Denizli’de Anafartalar, Dokuzkavaklar, Karşıyaka, Aktepe ve Sümer Mahallerinde doğalgaz çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bu kış bölgede 20 bin 355 konutun daha doğalgaza kavuşacağı müjdesini verdi.

Denizli Anafartalar Dokuzkavaklar Spor Kompleksi Haberi

Denizli Anafartalar Dokuzkavaklar Spor Kompleksi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kent merkezi ile Tavas, Acıpayam, Çivril ve Honaz olmak üzere toplam 7 adet yapılacağını açıkladığı kapalı yüzme havuzundan biri olan Anafartalar-Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nin inşaatı tamamlandı. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, 3 bin 870 metrekare inşaat alanına sahip olan Anafartalar-Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu’nda 1 adet yarı olimpik yüzme havuzu, 1 adet eğitim havuzu, 2 adet çok amaçlı salon, kafeterya, idari alan, 2 antrenör odası, doktor odası, 2 adet soyunma odası ve engelli tribünü bulunuyor. Kapalı yüzme havuzunun yanında farklı spor kurslarının da verileceği tesis bölgenin çekim merkezi de olacak. 

“Bölgeye hizmet edecek”

Anafartalar-Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nin tüm bölgeye hizmet edeceğini belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Söz...