10 / 05 / 2024

Denizli AquaCity teslim tarihi

Denizli AquaCity teslim tarihi

Toplam 904 konuttan meydana gelen Aqua City Denizli'de teslimlerin bu ay sonunda gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Sinpaş AquaCity ev fiyatları ne kadar?

TOKİ Denizli Serinhisar teslimleri başladı! Serinhisar TOKİ teslim takvimi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Serinhisar projesinde yer alan konutların teslimleri bugün itibarıyla başladı.

Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi binası Meclis gündeminde! Kim teslim aldı?

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’ndeki sorunlar Meclis gündeminde. Peki bu binayı kim teslim aldı? İşte merak edilenler...

Evora Denizli'de anahtar teslimleri başladı!

Teknik Yapı tarafından Denizli'de hayata geçirilen Evora Denizli'nin ilk etabında anahtar teslimleri başladı 1.556 dairenin yer aldığı projede 520 daire teslim edildi. 

TOKİ Denizli'deki 10 bin 901 konutu hak sahiplerine teslim etti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, son 19 yılda Denizli'deki 10 bin 901 konutu hak sahiplerine teslim etti!

Teoman Sancar'dan Denizli Acıpayam deprem konutları açıklaması!

5.5'lik Denizli depreminin üstünden 2 yıl geçti. Acıpayam ilçesinin Oğuz, Kırca, Alaattin, Karahöyük, Ovayurt, Ucarı, Yeniköy ve Corum köylerinde kerpiç yapılar yıkılmıştı. Konteyner ve çadırlara yerleştirilen 160 aileye TOKİ’den konut verileceği belirtildi. Fakat konutlar henüz teslim edilmedi.

Denizli Kayaköy'e toplum konut projesinin teslim tarihi mecliste!

Denizli'nin Merkezefendi ilçesine bağlı Kayaköy Mahallesi'nde yapılan toplu konutların sahiplerine teslim edilmemesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Karaca, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

AquaCity Denizli’de Çadır Günleri başlıyor!

AquaCity Denizli’de 13 Aralık – 5 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Çadır Günleri başlıyor. Denizlileri ev sahibi yapması planlanan kampanaya da yüzde 40 oran indirimle yılın son kampanyası sunuluyor.

Denizli Tavas TOKİ'de 224 konut teslim edildi!

TOKİ tarafından Tavas Merkez Yeni Mahalle'de ve Kızılcabölük Mahalleri'nde inşa edilen 112'şer adet toplamda 224 adet konut hak sahiplerine teslim edildi.

Denizli Eskihisar'da vatandaşlar tapularına kavuştu!

Denizli Merkezefendi Belediyesi’nin 18. madde uygulamasını tamamladığı Eskihisar Mahallesi’nde, vatandaşlara tapuları teslim edildi. 

Eminevim, Denizli'de 70 aileye tapularını teslim etti!

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu BaşkanıEmin Üstün, Denizli'de Eminevim'in Tapu Dağıtım törenine katılarak, 70 aileye tapularını dağıttı.

Eminevim Denizli tapu teslim töreni 16 Şubat'ta!

"Kolay Ev Alım Merkezi" sloganı ile yola çıkan ve 27 yılda; 110 binden fazla aileyi ev ve otomobil sahibi yapan Eminevim, müşterileri ile Denizli'de buluşmaya hazırlanıyor.

Sinpaş AquaCity Denizli'de kira garantisi fırsatı!

Sinpaş'ın tarafından hayata geçirilen AquaCity Denizli'de yaşam başladı. AquaCity Denizli'de yerini almak isteyenlere büyük bir fırsat sunuluyor..

Sinpaş AquaCity ev fiyatları ne kadar?

Toplam 904 konuttan meydana gelen Aqua City Denizli'de teslimlerin bu ay sonunda gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Sinpaş AquaCity ev fiyatları ne kadar?

Denizli AquaCity teslim tarihi Haberi

Denizli AquaCity teslim tarihi

210 bin 721 metrekare alanında hayata geçirilen Sinpaş AquaCity projesi Denizli'de eski EGS Park arazisinde inşa ediliyor. 


AquaCity Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. Projede daire büyüklükleri 72 metrekare ile 241 metrekare arasında değişiyor. 


Toplam 904 konuttan meydana gelen Aqua City Denizli'de sosyal alanlar arasında spor sahaları, yürüyüş parkurları, yüzme havuzları, fitness, sauna, otopark, çocuk oyun alanları gibi olanaklar mevcut.


Sinpaş AquaCity ev fiyatları ne kadar?


Sinpaş AquaCity ev fiyatları 291 bin 200 TL ile 1 milyon 331 bin 200 TL arasında değişiyor.  Teslimlerin bu ay içerisinde gerçekleşeceği Sinpaş Aqua City Denizli'de ödeme şartları kapsamında vade farksız 80 ay taksitli ödeme imkanı sunuluyor.



Adres: İzmir Asfaltı Üzeri 5. km  Adnan Menderes Bulvarı No: 185 

(Eski EGS Park) Denizli


Tel: 444 19 74

Web:...