30 / 04 / 2024

denizli arsa

denizli arsa

Mülkiyeti Denizli Büyükşehir Belediyesine ait olan 4 adet arsa satışa unuluyor. Peki Denizli'de yer alan arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Denizli'de Belediyeden satılık arsa fırsatı! İhalesi 1 Eylül'de! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli ili, Merkezefendi ilçesi, Çakmak Mahallesi'nde yer alan 3 arsayı satıyor. Peki arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ankara ve Denizli'de satılık arsa fırsatı: 12 adet arsa 490 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Ankara ve Denizli'de yer alan 12 adet arsa satılıyor. Peki arsaların satış fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

4 ildeki 6 adet arsa ve arazi 51 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Amasya, Batman, İzmir ve Denizli'de yer alan 6 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki 4 ildeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Denizli Esnaf Sitesi'nden Merkezefendi'de satılık arsa ve arazi!

T.H.S.S. Denizli Esnaf Sitesi Konut Yapı Kooperatifi, Denizli Merkezefendi'de yer alan 3 adet arsa ve araziyi satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 23 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Denizli'de 121 milyon 200 bin TL'ye konut imarlı arsa satılacak! 

Denizli İli Merkezefendi Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Şemikler Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın yüz ölçümü 8 bin 80 metrekare olarak belirtildi.

Belediye 28 arsa satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Tavas Belediye Başkanlığı, Denizli Tavas'ta yer alan 28 arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 31 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Denizli Büyükşehir, 300 milyon TL'ye imarlı 3 arsa satacak! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi'de yer alan gelişme konut alanı imarlı üç arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların muhammen bedelleri dudak uçuklattı.

Denizli'de taksitle imarlı arsa satılacak! İhalesi 28 Eylül'de!

Denizli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Gökpınar Milli Emlak Müdürlüğü, Denizli Honaz'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar sanayi tesis alanı imarlı olarak belirtildi.

Pamukkale'de turizm imarlı arsa satılacak!

Denizli İli Pamukkale Belediye Başkanlığı, Denizli Pamukkale'de yer alan turizm tesis alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 6 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi o ilçede imarlı arsa satacak! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 1 Haziran tarihinde yapılacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi imarlı arsa satacak! Fiyatı dudak uçuklattı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Çakmak Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Belediye konut imarlı 4 arsa satacak! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi'de yer alan 4 adet konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Belediyeden büyük fırsat! Tek bir ilçede imarlı 9 arsa satacak!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi'de yer alan 9 adet imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Denizli Pamukkale'de ev ve arsa satılacak! İhalesi 19 Nisan'da!

Denizli İli Pamukkale Belediye Başkanlığı, Denizli Pamukkale'de yer alan ev ve arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 19 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

denizli arsa Haberi

denizli arsa

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından, mülkiyeti belediyeye ait olan, Denizli ili, Merkezefendi ilçesi, Çakmak Mahallesi'nde yer alan 4 arsa satışa sunuluyor.

Denizli Merkezefendi'de yer alan arsaların ihalesi 8 Eylül 2022 tarihinde saat 14:20'de gerçekleştirilecek.

Peki Denizli'de yer alan arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından satışa sunulan arsaların büyüklükleri 10 bin metrekare ile 10 bin 002 metrekare arasında değişiyor.

Denizli Merkezefendi ilçesinde yer alan arsaların fiyatları ise 60.001.380 TL'den başlıyor, 60 milyon 15 bin 150 TL'ye kadar yükseliyor. 

İşte Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından arsa satışına ilişkin verilen o...