19 / 05 / 2024

Denizli Belediye Sanat Merkezi ne zaman bitecek

Denizli Belediye Sanat Merkezi ne zaman bitecek

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tamamen kullanılamaz hale gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Başkan Zolan, sanat merkezinin küllerinden doğacağını dile getirdi...

Denizli'de İmar Komisyonu Başkanı, Belediye'nin projesini kendi şirketine aktardı iddiası!

Denizli’de CHP’li imar komisyonu başkanı, iddiaya göre 4 arkadaşıyla birlikte mimarlık ofisi kurup yasaya aykırı olmasına rağmen belediye projesini kendi grubuna aldı. 3 CHP’li Belediye Meclis üyesi “kamu yararı gözetilmiyor” diye partisinden istifa etti.

Denizli Belediye Meclis'inde inşaat sektörü konuşuldu!

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı toplantısında, inşaat sektörünün durumu ele alındı. Danıştay 6. Dairesi’nin kararı, 'Yapı sahipleri başta olmak üzere müteahhitlerin ve kooperatiflerin inşaat başvuruları durma noktasına geldi' yönünde oldu.

İzmir'e Arkeloji ve Medeniyetler Müzesi kurulacak!

İzmir için büyükşehir belediye başkan adaylığı açıklanan eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, geçmişte de Denizli Belediye başkanlığı yaptı. Zeybekci, ilk röportajını verdi.

Denizli'nin çehresi yatırımlarla değişecek!

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisinin kasım ayı 2’nci birleşimi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan başkanlığında yapıldı. Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyelerinin 2017 yılı bütçelerinin görüşüldüğü toplantıda, 19 ilçenin bütçeleri karara bağlandı.

Denizli Üçgen Köprülü Kavşakları projesi başlıyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın açıkladığı 121 Dev Proje kapsamında yapılacak 'Üçgen Köprülü Kavşakları' projesi başlıyor. Tüm hazırlıkları tamamlanan proje için Üçgen Meydanı'ndaki bazı yollar 12 Kasım Cumartesi gecesinden itibaren trafiğe kapatılacak.

Denizli Büyükşehir bütçesinden Buldan'a ayrılan pay mecliste!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli Büyükşehir Belediye bütçesinden Buldan ilçesine ayrılan paya ilişkin tarafından soru önergesi hazırladı..

Bodrum Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi açıldı!

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum’un Ortakent mahallesinde yer alan Bodrum Belediyesi Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi'ni ziyaret etti.

Belediyelerde arkeolog ve sanat tarihçisi kadrosu açılması için teklif!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Belediye Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi verdi. Teklif ile belediyelerde arkeolog ve sanat tarihçisi kadrosu açılması öngörülüyor..

Kale Belediye Başkanlığı'ndan 3 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Kale Belediye Başkanlığı, Denizli Kale İlçesi Cevherpaşa Mahallesi'nde üç milyon sekiz yüz yirmi üç bin beş yüz TL sermaye bedeli ile kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ayvalık Belediye Meclisi'nde imar konuları karara bağlandı!

Ayvalık Belediye Meclisi’nin ekim ayı olağan toplantısı Orhan Peker Sanat Galerisi’nde yapıldı. Toplantıda Meclis İmar Komisyonu ile İmar Dairesi’nden gelen konular görüşülerek karara bağlandı.

Denizli Bağbaşı'na kültür ve yaşam merkezi geliyor!

Denizli Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin "Bağbaşı'nda sadece bizim değil Denizli için de büyük öneme sahip olan Bağbaşı Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi projemize imza atacağız." dedi.

Denizli Zeybek Köprülü Kavşağı’na ilk kazma vuruluyor!

Zeybek Köprülü Kavşağı inşaatı başlıyor Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın açıkladığı 121 Dev Proje kapsamında Üçgen Köprülü Kavşakları ile birlikte hayata geçecek Zeybek Köprülü Kavşağı’na ilk kazma pazar günü vurulacak.

Denizli Kocadere'deki aile sağlığı merkezi ve camii incelendi!

Denizli Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, belediye ekiplerince yürütülen Kocadere Mahallesinde aile sağlığı merkezi ve Kocadere Caminde yürütülen onarım, çevre düzenlemesi çalışmalarını inceledi.

Denizli Belediye Sanat Merkezi ne zaman bitecek Haberi

Denizli Belediye Sanat Merkezi ne zaman bitecek


Talihsiz bir yangın sonucu kullanılamaz hale geldikten sonra Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilerek yapımına başlanan Belediye Sanat Merkezi'nde sona gelindi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kısa süre sonra hizmete girecek Belediye Sanat Merkezi'nde incelemede bulundu. Başkan Zolan'a Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Özsoy, DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör, Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Aydın ve Yapım İşleri Şube Müdürlüğü personeli katıldı. Başkan Zolan, kısa süre sonra hizmete girecek Belediye Sanat Merkezi'nin bölgenin canlanması adına etkili olacağını söyledi. Denizlililerin yakın zamanda çok arzu ettikleri Sanat Merkezi'ne kavuşacağı müjdesini veren Başkan Zolan, "Yangınla küle dönen sanat merkezimiz, söz verdiğimiz gibi küllerinden doğacak. Baştan aşağı yeni ve güzel bir proje ile inşaata başladık. Tesis yakın zamanda tamamlanacak" diye konuştu.


Anlaşma sağlandı


İnşaatın tamamlanması için...