02 / 05 / 2024

Denizli Belediyesi 25 bin konut projesi

Denizli Belediyesi 25 bin konut projesi

Denizli Belediyesi konut projeleri ön talep alımları başladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi , Merkezefendi Belediyesi ve Pamukkale Belediyesi işbirliği ile Denizli’ye 25 bin konut inşa edilecek.

İş arayanlar, mutlaka başvurun! O belediye onlarca yeni eleman alacak!

İş arayışı olan ve kamuda işe girmek isteyenleri mutlu edecek haber belediyeden geldi. Kurum Dışı Kamu Alımı bölümünde ilan açan Denizli Belediyesi pek çok yeni eleman alımı yapıyor. Peki işe başvurmak için gerekli şartlar neler? Son başvuru tarihi ne zaman?

Denizli'de 900 bin TL'ye iş yeri satılıyor! Acıpayam Belediyesi duyurdu!

Acıpayam Belediyesi, Denizli ili, Acıpayam ilçesi, Aşağı Mahallesi'nde yer alan 25 adet iş yerini satıyor. İşte fiyatlar...

Aksaray Belediyesi 255 bin TL'den başlayan fiyatlarla 25 adet dubleks ofis satıyor!

Aksaray Belediyesi, Aksaray ili, Merkez ilçesi, Ereğlikapı Mahallesi'nde yer alan 25 adet dubleks ofis nitelikli gayrimenkulü 255 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Denizli'deki kültür merkezi 1 TL'den kiralanıyor!

Denizli Belediyesi, ketteki kültür merkezinin kirasını 1 TL yaptı. Sanatçılara özel sunulan ayrıcalıkta tek koşul merkezin ayda bir kez kullanılması.

Ümraniye Yenişehir Mahallesi İmar Planı askıya çıktı!

Ümraniye Belediyesi 25.09.2020 tarihinde yürürlüğe giren imar planlarını askıya çıkardı. 

Denizli'de 25.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi'de yer alan gayrimenkulü 25 milyon 853 bin 575 TL bedelle satışa çıkardı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi 200 iş yerinden kira almayacak!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs ile mücadele kapsamında mülkiyeti belediyeye ait 200 işyerinden kira almayacağını açıkladı.

TOKİ Denizli Çameli projesi 25 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Denizli İli, Çameli İlçesi 94 Adet Konut , 3 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Kasım'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Denizli Çameli 94 konut ihalesi 25 Kasım'da!

Denizli İli, Çameli İlçesi 94 Adet Konut , 3 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Kasım 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Esenyurt Belediyesi vakfa tahsis edilen 25 dönümlük arsanın peşine düştü!

Necmi Kadıoğlu'nun belediye başkanlığı yaptığı dönemde kendisininde yönetiminde olduğu bir vakfa 25 bin dönümlük arsa tahsis etmişti. Arsaya üniversite yapılması planlanıyordu. Esenyurt Belediyesi bu arsanın peşine düştü. 

Denizli Büyükşehir Belediyesi 2018 faaliyet raporu kabul edildi!

Çalışmalarına devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclisi, 2019-2024 döneminin ilk toplantısını yaptı. Gerçekleştirilen toplantıda 2018 yılı Faaliyet Raporu onaylandı. 

Denizli'nin 1/25 binlik imar planı onaylandı!

Denizli'nin 1/25 binlik nazım imar planı, Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin kasım ayı oturumunda kabul gördü.

Merzifon Belediyesi'nden 22 milyon TL'ye satılık 25 iş yeri!

Merzifon Belediyesi, Harmanlar Mahallesi'nde yer alan İş ve Yaşam Merkezi'ndeki 25 iş yerini ihale ile satıyor. İhale 4 Aralık'ta yapılacak...

Denizli Belediyesi 25 bin konut projesi Haberi

Denizli Belediyesi 25 bin konut projesi

25 bin konut projesinde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Denizli Büyükşehir Belediyesi , Merkezefendi Belediyesi  ve Pamukkale Belediyesi işbirliği ile Denizli’ye 25 bin konut inşa edilecek.


25 bin konut projesinde talepler alınmaya başlandı. Başvuruda bulunan vatandaşların ev sahibi olup olmadığına ve gelir durumuna bakılıyor.


TOKİ Denizli 2015 Sosyal Konut Projesi Başvuru formunu  http://www.merkezefendi.bel.tr sitesinde bulabilirsiniz.


Denizli 25 bin Konut Projesi başvuru şartları 2 ay sonra açıklanacak....