03 / 05 / 2024

Denizli Belediyesi toki

Denizli Belediyesi toki

Denizli Belediyesi konut projeleri ön talep alımları başladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi , Merkezefendi Belediyesi ve Pamukkale Belediyesi işbirliği ile Denizli’ye 25 bin konut inşa edilecek.

İş arayanlar, mutlaka başvurun! O belediye onlarca yeni eleman alacak!

İş arayışı olan ve kamuda işe girmek isteyenleri mutlu edecek haber belediyeden geldi. Kurum Dışı Kamu Alımı bölümünde ilan açan Denizli Belediyesi pek çok yeni eleman alımı yapıyor. Peki işe başvurmak için gerekli şartlar neler? Son başvuru tarihi ne zaman?

Denizli'de 900 bin TL'ye iş yeri satılıyor! Acıpayam Belediyesi duyurdu!

Acıpayam Belediyesi, Denizli ili, Acıpayam ilçesi, Aşağı Mahallesi'nde yer alan 25 adet iş yerini satıyor. İşte fiyatlar...

Arnavutköy Belediyesi TOKİ'ye arazi mi sattı?

Arnavutköy Belediyesi, 2015 yılında Kanal İstanbul’un merkezindeki 100 arazisini 150 milyon TL bedelle TOKİ’ye satmıştı. İddialara göre TOKİ arazi ücretini Belediye'ye ödemedi

Denizli'deki kültür merkezi 1 TL'den kiralanıyor!

Denizli Belediyesi, ketteki kültür merkezinin kirasını 1 TL yaptı. Sanatçılara özel sunulan ayrıcalıkta tek koşul merkezin ayda bir kez kullanılması.

Denizli Bekilli TOKİ orta gelir başvuruları başladı!

Dar gelirlileri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Bekilli projesinde yer alan 6 adet konut için başvurular başladı.

Çeşme Belediyesi TOKİ'den 709 bin TL'ye arsa aldı!

Çeşme’de ilçenin ilk kapalı pazar yeri projesini hayata geçirmek için harekete geçen Başkan Ekrem Oran, “Tamamen Çeşme Belediyesi’nin imkânları ile yapılacak Pazar yerinin arazisini 709.000 TL bedelle satın aldık. Çok yakın zamanda Reisdere Kapalı Pazar Yeri yapımına başlıyoruz" dedi.

Denizli Bozkurt TOKİ kura sonucu 21.12.2020!

Denizli Bozkurt TOKİ kura sonucu 21.12.2020 haberimizde yer alıyor. Denizli Bozkurt TOKİ kura sonucu 21.12.2020 ve TOKİ Denizli Bozkurt detayları...

Denizli Büyükşehir Belediyesi 200 iş yerinden kira almayacak!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs ile mücadele kapsamında mülkiyeti belediyeye ait 200 işyerinden kira almayacağını açıkladı.

Denizli'deki TOKİ evleri afetzedelere dağıtılacak!

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Elazığ depreminde devletin afete karşı hazırlıklı olduğunu kaydetti. Özkan, Acıpayam, Bozkurt ve Çardak'ta depremzedeler için yapılan konutların tamamlanarak afetzedelere dağıtılacağını söyledi.

Denizli Merkezefendi TOKİ 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy 2020 projesinde yer alan 733 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

Denizli Baklan TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Denizli Baklan TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projeden 13 bin 858 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Denizli Baklan TOKİ başvuruları 29 Temmuz'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Baklan orta gelir grubu projesi için başvurular 29 Temmuz 2019 tarihi itibariyle başlıyor.

Denizli 2019 TOKİ projesi detayları!

Denizli 2019 TOKİ projesi detayları haberimizde yer alıyor. Projenin ihalesi 30 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Denizli Belediyesi toki Haberi

Denizli Belediyesi toki

25 bin konut projesinde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Denizli Büyükşehir Belediyesi , Merkezefendi Belediyesi  ve Pamukkale Belediyesi işbirliği ile Denizli’ye 25 bin konut inşa edilecek.


25 bin konut projesinde talepler alınmaya başlandı. Başvuruda bulunan vatandaşların ev sahibi olup olmadığına ve gelir durumuna bakılıyor.


TOKİ Denizli 2015 Sosyal Konut Projesi Başvuru formunu  http://www.merkezefendi.bel.tr sitesinde bulabilirsiniz.


Denizli 25 bin Konut Projesi başvuru şartları 2 ay sonra açıklanacak....