29 / 04 / 2024

denizli bereketler mahallesi satılık arsa

denizli bereketler mahallesi satılık arsa

Denizli Belediye Başkanlığı Bereketler mahallesi ve Çakmak mahallesinde yer alan konut ve konut alanı imarlı 7 adet arsayı 21 Kasım 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkaracak...

Denizli'de satılık 4 adet arsa: 36 milyon 371 bin liraya!

Denizli Belediye Başkanlığı 'ndan: Denizli Bereketler ve Çakmak mahallelerinde bulunan 4 adet arsanın en düşük muhammen bedeli 5 milyon 898 bin lira, den yüksek muhammen bedeli ise 11 milyon 483 bin 400 lira olarak belirlendi...

Denizli Bereketler mahallesindeki imar değişikliği mahkemeden döndü!

 Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin, Bereketler mahallesindeki imar değişikliği için Mimarlar Odası Denizli Şubesi tarafından açılan dava sonucu mahkemeden imar kararlarının durdurulması konusunda karar aldı. 

TOKİ Denizli Çal Yukarıseyit Mahallesi kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Denizli Çal Yukarıseyit Mahallesi kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Denizli Çal Yukarıseyit Mahallesi kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Denizli Çal Yukarıseyit Mahallesi orta gelir başvuruları başladı!

TOKİ Denizli Çal Yukarıseyit Mahallesi orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Denizli'de 8.7 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Denizli 3. Sulh Hukuk, Denizli ili, Merkezefendi ilçesi, Şemikler Mahallesi, 830 ada, 1 parselde yer alan arsayı 8 milyon 726 bin 100 TL'ye satıyor. 

Denizli Kayaköy'e toplum konut projesinin teslim tarihi mecliste!

Denizli'nin Merkezefendi ilçesine bağlı Kayaköy Mahallesi'nde yapılan toplu konutların sahiplerine teslim edilmemesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Karaca, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Denizli Güney 118 konut ihalesi yarın!

Denizli İli Güney İlçesi  Tilkilik Mahallesi 118 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Denizli Güney'e 118 yeni konut!

Denizli İli Güney İlçesi  Tilkilik Mahallesi 118 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 9 Ekim 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Denizli’nin yeni stadı emlak fiyatlarını artırdı!

Denizli’de yapılması planlanan yeni stadyum şimdiden bölgede heyecan yarattı. Kayalar Mahallesi’ndeki stat projesinin duyulmasından sonra bölgede özellikle gayrimenkul sektöründe hareketlilik yaşanırken, başta Sinpaş Aqua City olmak üzere konut ve arsa fiyatlarının iki katına çıktığı ortaya çıktı.

TOKİ Denizli Honaz 214 konut ihalesi yarın!

Denizli İli, Honaz İlçesi, Ovacık Mahallesi 214 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak. 

Denizli Merkezefendi'de 8.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Denizli Merkezefendi Saruhan Mahallesi'ndeki  arsayı 8 milyon 659 bin 955 TL bedelle satışa çıkardı.

Denizli'de 8.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Denizli Merkezefendi Saruhan Mahallesi'ndeki  arsayı 8 milyon 560 bin 545 TL bedelle satışa çıkardı.

Denizli Merkezefendi'de 8.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Denizli Merkezefendi Saruhan Mahallesi'nde yer alan arsayı 8 milyon 659 bin 955 TL bedelle satışa çıkardı.

Denizli'de 95.9 milyon TL'ye satılık 16 gayrimenkul!

Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden (Milli Emlak Müdürlüğü), Denizli Çakmak ve Saruhan Mahallesi'nde yer alan 16 adet gayrimenkulü 95 milyon 855 bin 552 TL bedelle satışa çıkardı.

denizli bereketler mahallesi satılık arsa Haberi

denizli bereketler mahallesi satılık arsa


Denizli Bereketler mahallesi ve Çakmak mahallesinde yer alan konut ve konut alanı imarlı 7 adet arsa 21 Kasım 2013 'te satışa çıkıyor. Arsaların en düşük muhammen bedeli 2 milyon 490 bin lira, en yüksek muhammen bedeli ise 9 milyon 570 bin lira olarak belirlendi.



İlanı detaylı görüntülemek için