16 / 05 / 2024

denizli bozdağ kayak merkezine nasıl gidilir

denizli bozdağ kayak merkezine nasıl gidilir

Denizli'de, dünya standartlarında bir kayak merkezinin yapımında sona gelindi. Tavas ilçesine bağlı Nikfer beldesinde bulunan 2 bin 419 metre yüksekliğindeki Bozdağ Kayak Merkezi’ndeki çalışmalar devam ediyor...

Denizli Milli Emlak'tan 43.2 milyon TL'ye satılık 9 arsa!

Denizli Milli Emlak Müdürlüğü, Denizli ili, Merkez ilçesi, Kayaköy ve Çakmak ilçelerinde yer alan 9 arsayı 43 milyon 240 bin 700 TL'ye satıyor...

TOKİ Denizli Merkezefendi Kayaköy 2021 başvuruları başladı!

TOKİ Denizli Merkezefendi Kayaköy projesinde yer alan 22 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

Denizli'de 48.1 milyona satılık 12 arsa!

Denizli Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Denizli ili, Çakmak, Kayaköy, Saruhan ve Kale ilçelerinde yer alan 12 arsayı 48 milyon 30 bin 572 TL'ye satıyor...

Denizli Kayaköy'e toplum konut projesinin teslim tarihi mecliste!

Denizli'nin Merkezefendi ilçesine bağlı Kayaköy Mahallesi'nde yapılan toplu konutların sahiplerine teslim edilmemesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Karaca, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Denizli Kayaköy Bozburun 2. Bölge başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy Mahallesi 2. Bölge projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Denizli Merkezefendi Kayaköy 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy projesi için başvurular başladı.

TOKİ Denizli Merkezefendi Kayaköy projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Denizli Kayaköy TOKİ 2020 projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy 2020 projesinde yer alan 205 adet konut için başvuru dönemi başladı.

Denizli Merkezefendi TOKİ 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy 2020 projesinde yer alan 733 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Denizli Merkezefendi 2020 projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy 2020 projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Denizli Merkezefendi Kayaköy projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy 2020 projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Denizli'de 7.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkuller!

Denizli 8. İcra Dairesi Müdürlüğü, Denizli ili, Merkezefendi ilçesi, Kayaköy (bozburun) Mahallesi, 194 ada 29 parsel ve  Denizli İl, Pamukkale İlçe, Koyunaliler Mahallesi, 525 parselde yer alan gayrimenkulleri 7 milyon 840 bin 57 TL'ye icradan satıyor...

Denizli'de 26.3 milyon TL'ye icradan satılık 7 arsa!

Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Kayaköy, Bağbaşı, Çakmak ve Saruhan mahallelerinde bulunan 7 arsayı 26 milyon 334 bin TL'ye satıyor. 

denizli bozdağ kayak merkezine nasıl gidilir Haberi

denizli bozdağ kayak merkezine nasıl gidilir


Pamukkale travertenleri ve termal şifalı sularıyla ünlü Denizli'de, dünya standartlarında bir kayak merkezinin yapımında sona gelindi. Tavas ilçesine bağlı Nikfer beldesinde bulunan 2 bin 419 metre yüksekliğindeki Bozdağ Kayak Merkezi’ndeki çalışmaları Vali Abdülkadir Demir, Belediye Başkanı Osman Zolan ve İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin birlikte inceledi.


Bozdağ’ın Denizli'nin yeni yükselen değeri olduğunu ifade eden Başkan Zolan, "Yaklaşık iki yıldır yoğun bir çalışma içerisinde, sıkı bir takiple buranın turizme kazandırılması konusunda olağanüstü gayret sarfettik. Denizli Belediyesi olarak bu işin yürütülmesi, eksik kalan kısımlarının tamamlanmasına çalıştık. Sonuçta Denizli, elbirliğiyle değerine sahip çıktı. Denizli'deki insanlarımız buraya gelebilme, kayak yapabilme olanağını kazanmış olacak. Buranın bir kayak merkezi olabilmesi için düğmeye basıldı. Denizlimiz'e hayırlı olsun." dedi.


‘DENİZLİ'NİN İKİNCİ BEYAZI’


"Burası artık Denizli'nin ikinci beyazı olacak." diyen...