18 / 05 / 2024

denizli buldan ev inşaatı

denizli buldan ev inşaatı

Denizli'nin Buldan ilçesinde yaşayan Bilal Başol isimli vatandaş yaşadığı yerde internet çekmediği için internet olan yere ev inşa etti. 

O ildeki konut imarlı arsa 70 bin TL'ye satılıyor! Yüzde 20 indirim fırsatı! 

Denizli Buldan Milli Emlak, Denizli ili, Buldan ilçesi, Gölbaşı Mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

Denizli Pamukkale'de ev ve arsa satılacak! İhalesi 19 Nisan'da!

Denizli İli Pamukkale Belediye Başkanlığı, Denizli Pamukkale'de yer alan ev ve arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 19 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Pamukkale Belediyesi'nden satılık ev ve arsa fırsatı!

Denizli İli Pamukkale Belediye Başkanlığı, Pamukkale'de ev ve arsa satacak. Merakla beklenen ihale 16 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Denizli projesi için tarih belli oldu! Tam 448 yeni konut geliyor! 

Dar gelirlileri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Bakanlığı, Denizli projesi için de start verdi. İşte TOKİ Denizli projesi detayları...

TOKİ Denizli Buldan 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Denizli Buldan sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Buldan’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Buldan’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Buldan’da sosyal konut projesi...

Pamukkale Belediyesi ev, arsa ve tarla satıyor! Sakın kaçırmayın!

Denizli İli Pamukkale Belediye Başkanlığı, Denizli Deliklitaş ve Pamukkale mahallelerinde yer alan ev, arsa ve tarlaları satışa çıkardı. İşte detaylar...

TOKİ Denizli'de 2.500 TL taksitle ev satıyor! Ev almak isteyenler bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapan  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Denizli'de 2.500 lira taksitle konut satıyor... İşte detaylar...

Afyonkarahisar'da dolandırıcılık operasyonu: Sahte ilan yayınlayan 5 kişi tutuklandı!

Afyonkarahisar ve Denizli'de ev, arsa ve otomobil ilanlarıyla dolandırıcılık yaptığı öne sürülen toplamda 5 kişi tutuklandı.

TOKİ Denizli Serinhisar başvuruları bugün sona eriyor!

Dar gelirli aileileri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Serinhisar projesi için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Denizli Serinhisar başvuruları başladı!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan TOKİ'nin Denizli Serinhisar projesinde toplam 23 adet konut yer alıyor. Proje için başvurular bugün itibariyle başladı.

Denizli Bekilli TOKİ orta gelir başvuruları başladı!

Dar gelirlileri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Bekilli projesinde yer alan 6 adet konut için başvurular başladı.

Kızının dersleri için internet olan yere ev inşa etti!

Denizli'nin Buldan ilçesinde yaşayan Bilal Başol isimli vatandaş yaşadığı yerde internet çekmediği için internet olan yere ev inşa etti. 

Denizli'deki Atatürk Konağı restore ediliyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 700 yıllık Germiyanoğulları Hamamı ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Denizli ziyaretinde konakladığı ev için yürüttüğü restore çalışmalarında sona geldi. 

denizli buldan ev inşaatı Haberi

denizli buldan ev inşaatı

Denizli'nin Buldan ilçesine bağlı Türlübey köyünde yaşayan Bilal Başol'un kızı  Nur Başol telefon interneti güçlü internet sinyaline sahip olmadığı için uzaktan eğitim derslerine katılamadı.
Sözcü'den Selami Aydın'ın haberine göre; konuyla ilgili harekete geçen baba Bilal Başol  internetin çektiği yere kızı için ev inşa etti.

OTOMOBİL İÇİNDE DERSE KATILIYORDU 

Pandemi nedeniyle okula gidemeyen Rümeysa Nur Başol, köy evinde internet sinyalinin yeterince güçlü olmaması nedeniyle derslerine katılabilmek için araca binip internetin çektiği bir yere gidiyordu. Yaklaşık 6 saat boyunca araç içinde dersi takip etmeye çalışan ve havaların soğuması ile zor anlar yaşayan genç kızın imdadına babası Bilal Başol yetişti. Köy yakınlarındaki tarlasında internet sinyalinin güçlü olduğunu fark eden baba Bilal Başol komşularının desteği ile buraya kızı için bir ev inşa etti. Başol eve...