06 / 05 / 2024

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bütçesi ne kadar

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bütçesi ne kadar

Denizli Büyükşehir Belediyesi 2015 Mali Yılı Performans Programı, Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri (DESKİ) 2015-2019 Stratejik Planı ve 2015 Mali Yılı Performans Programı, oybirliğiyle kabul edildi.

Denizli Büyükşehir, 300 milyon TL'ye imarlı 3 arsa satacak! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi'de yer alan gelişme konut alanı imarlı üç arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların muhammen bedelleri dudak uçuklattı.

Büyükşehir'den satılık arsa fırsatı! O ildeki konut alanı imarlı 3 arsanın fiyatı dudak uçuklattı! 

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli ili, Merkezefendi ilçesi, Çakmak Mahallesi'nde yer alan 3 adet konut alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Denizli Merkezefendi'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Denizli Büyükşehir Belediyesi o ilçede imarlı arsa satacak! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 1 Haziran tarihinde yapılacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi imarlı arsa satacak! Fiyatı dudak uçuklattı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Çakmak Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi 5 arsa satacak! İmarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi ilçesi, Çakmak Mahallesi'nde yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı. 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Merkezefendi'de 2 gayrimenkul satacak! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Çakmak Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkul arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Denizli Büyükşehir Belediyesi konut imarlı 8 arsa satacak! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Çakmak Mahallesi'nde yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı...

İzmir Büyükşehir Belediye binası yıkım ihalesi Nisan'da!

İzmir Büyükşehir Belediyesinin 2020 yılında gerçekleştirilen depremde hasar gören ana hizmet binasının yıkım ihalesi önümüzdeki ay gerçekleştirilecek.

Mardin Büyükşehir'in vakıflara tahsis ettiği ve kiraladığı mülkler mecliste!

Bağımsız Mardin Milletvekili Tuma Çelik, Mardin Büyükşehir Belediyesinin vakıflara tahsis ettiği ve kiraladığı mülklere ilişkin soru önergesi verdi. 

Ordu Büyükşehir'in satışa çıkardığı taşınmazlar TBMM'de!

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Ordu Büyükşehir Belediyesinin satışa çıkardığı taşınmazları meclis gündemine taşıdı. 

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden OSB yatırımcılarına yer tahsisi!

Samsun'da, yatırımcılara vergi indirimi, gümrük vergisi muafiyeti, sigorta primi işveren hissesi, döviz ve dövize endeksli kredi gibi desteklerin verileceği ilçelerde Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yatırımcılarına Samsun Büyükşehir Belediyesinin yer tahsis edeceği belirtildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesinin 2019 yılı faaliyet raporu kabul edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZSU ve ESHOT Genel Müdürlüğünün 2019 Yılı Faaliyet Raporları kabul edildi.

Ankara Büyükşehir ihalelerinde yüksek kırım yaşanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesapları, Youtube kanalı ve ABB TV’den canlı şekilde yayınladığı ihalelerde yüksek kırım rekorları kırılıyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bütçesi ne kadar Haberi

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bütçesi ne kadar


Denizli Büyükşehir Belediyesi kasım ayı meclis toplantısında Denizli Büyükşehir Belediyesi 2015 Mali Yılı Performans Programı, Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri (DESKİ) 2015-2019 Stratejik Planı ve 2015 Mali Yılı Performans Programı, oybirliğiyle kabul edildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin DESKİ ile birlikte 2015 yılı tahmini bütçesi 687 milyon lira olarak belirlendi.


Sıkıntıları gidereceğiz

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, DESKİ stratejik planının Denizli için beş yıllık bir nefes olduğunu belirterek, "İnşallah Denizlimiz hem çevre, hem temiz su ihtiyacı, hem de hizmetler ve yatırımlar anlamında iyi bir noktaya gelecek. DESKİ yeni kuruldu. Hizmet ve yatırım istekleri var. Acil ve öncelik sırasına göre taleplere cevap vermeye başladık" dedi. Belediye olarak büyük hedefleri olduğunu kaydeden Başkan Zolan, "Her alanda bir çok yatırım var. İnşallah milletimizin...