01 / 05 / 2024

Denizli Çal otobüs terminali

Denizli Çal otobüs terminali

Denizli Büyükşehir Belediyesi, ilçelere modern hizmet binaları kazandırmaya hız kesmeden devam ediyor.

Denizli Çal'a otobüs terminali geliyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Honaz ve Çameli'nin ardından Çal ilçesine de otogar inşa etmek için çalışmalara başladı.

Otobüs biletlerinden alınan fahiş komisyon Rekabet Kurulu'na takıldı! Obilet'e soruşturma

Son dönemde mazota yüzde 200'ün üzerinde gelen zamlar nedeniyle otobüs bileti fiyatlarının aşırı zamlanması yolcuları zor duruma soktu. Online sistemden otobüs bileti satan Obilet servisi ise biletlerden aldığı fazla komison neeniyle Rekabet Kurulu tarafından incelemeye alındı.

Otobüs fiyatlarına zam mı geldi? Kurban Bayramı öncesi otobüs fiyatları ne kadar?

Otobüs fiyatları Kurban Bayramı öncesinde alınmaya başlandı. Okulların kapanması ile tatile gidecekler olanlar, otobüs fiyatlarını araştırıyor. İşte merak edilen otobüs fiyatlarına dair detaylar!

En ucuz otobüs bileti nasıl alınır? Ucuz otobüs bileti alma tüyoları...

Dilediğiniz gün ve saatte yolculuk yapma olanağı sunan otobüslerde uygun fiyata bilet bulmak mümkün. Peki en ucuz otobüs bileti nasıl alınır? 

2022 Ramazan Bayramı’nda metrobüs, otobüs, metro, köprü ve otoyollar ücretsiz mi? 

Ramazan Bayramı ziyaretlerinde marmaray, şehir hatları vapurları, metro, metrobüs, otobüs (İETT) ve tramvay gibi toplu taşıma araçlarının çalışma durumu belli oldu. Bayram tatilinde toplu taşıma, köprü ve otoyollar ücretsiz olacak mı, bedava mı? 

Çorlu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatı tam gaz!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatını son sürat sürdürüyor.

Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin yüzde 80'ini tamamladı.

Antalya Elmalı Otobüs Terminali'nde kazı çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Elmalı Otobüs Terminali projesinin temel kazı ve zemin çalışmaları başladı. 

Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatı yeniden başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatına yeniden başladı.

Çorlu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin temeli atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Şehirlerarası Otobüs Terminalinin Temel Atma törenini gerçekleştirdi.

İzmir Çeşme'ye otobüs terminali geliyor!

Kentteki çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çeşme için başlattığı belediye hizmet binası ve  otobüs terminalinin proje çalışmalarını tamamladı.

Altınordu Terminal Binası'nda çalışmalar sürüyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçesinde inşa edilecek olan Şehirlerarası Otobüs Terminalinde çalışmalar devam ediyor.

Ordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatı tam gaz!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, otobüs terminalindeki çalışmalarını sürdürüyor.

Denizli Çameli Otobüs Terminali'nin inşaatı tamamlandı!

"Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" sloganıyla yola çıkan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çameli ilçesinde inşa ettiği otobüs terminalini tamamladı.

Denizli Çal otobüs terminali Haberi

Denizli Çal otobüs terminali


Denizli Büyükşehir'in ardından kent genelinde hizmet vermeye başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, ilçe yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Kent merkezinde olduğu gibi ilçelere de modern hizmet binaları inşa eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Çal İlçesi'nde yapımına başladığı otogar ve yeni itfaiye binası inşaatında sona geldi. Kaba inşaatları tamamlanan her iki binanın tesisat işlemlerinin tamamlanma aşamasına geldiği belirtilirken, boya işlemlerine başlanacağı belirtildi. Saha betonu dökümü için dolgu işlemleri süren Çal Otobüs Terminali ve itfaiye binası kısa süre içerisinde tamamlanacak. 550 metrekare kapalı alana sahip olacak Çal Otobüs Terminali'nde kafeterya, kahvehane, teras, 4 adet bilet satış noktası, mescit ve yolcu bekleme alanları bulunacak. Çal Otobüs Terminali ile birlikte hayata geçirilen modern Çal İtfaiye Binası da bölge halkına hizmet verecek. 

Büyükşehir çalışıyor Çal kazanıyor

Çal İlçesi'nde...