03 / 05 / 2024

denizli çan belediyesi termal otel ne zaman açılacak

denizli çan belediyesi termal otel ne zaman açılacak

Çan Belediyesi tarafından yapılan 5 Yıldızlı Termal Otel 21 Şubat Cuma günü açılıyor. Çan Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 5 Yıldızlı Termal Otel'in açılışında Rafet El Roman ve Yusuf Güney konser verecek...

Emlak vergisi ödemelerinde yeni sistem! Tüm işlemler güvenli ve hızlı yapılacak!

Keşan Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Eylem Akdemir, akıllı vezne uygulaması ile emlak vergilerinin artık daha kolay ve hızlı ödeneceğini belirtti.

O ilde flaş imar sorunu! Merkezefendi'deki o arsaya iki yerine üç villa yaptılar...

Denizli Merkezefendi Belediyesi bugün imar sorunu ile güne başladı. Merkezefendi'de 2 yerine 3 villanın yapılmasına izin verilmesi gündeme bomba gibim düştü.

O ildeki 6 adet arsa ile 1 adet arazi satılıyor! 158 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Sinop Durağan Belediyesi, Sinop ili, Durağan ilçesi, Yeşilyurt ve Buzluk mahallelerinde yer alan 6 adet arsa ile 1 adet araziyi satıyor. Peki Sinop Durağan'da yer alan arazi ve arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Yatağan Belediyesi Muğla'da 3 arazi satıyor! Yazlık bölgede arazi arayanlar dikkat!

Muğla İli Yatağan Belediye Başkanlığı, Muğla Yatağan Turgut ve Bozüyük'te yer alan üç adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihalesi 10 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Denizli'de 900 bin TL'ye iş yeri satılıyor! Acıpayam Belediyesi duyurdu!

Acıpayam Belediyesi, Denizli ili, Acıpayam ilçesi, Aşağı Mahallesi'nde yer alan 25 adet iş yerini satıyor. İşte fiyatlar...

Elazığ Belediyesi'nden Fethi Sekin anısına yapılacak külliyeye ilişkin açıklama!

Fethi Sekin anısına inşa edilen ve bir türlü tamamlanamayan külliye, yeniden gündeme gelmişti. Elazığ Belediyesi, proje için “Yeni bir yer tahsis edildi. 2021 yılı içerisinde inşaat bitecek” açıklamasında bulundu.

Keşan Belediyesi'nden esnafa kira desteği!

Çalışmalarına devam eden Keşan Belediyesi sosyal yardım kapsamında esnafa toplam 5 milyon lira destek sağlayacak.

Denizli'de deprem riskine karşı iş yerlerinde kolon denetimi!

Denizli Merkezefendi Belediyesi, İzmir’de meydana gelen depremde yıkılan binaların zemin katlarında kolonların kesildiği iddiası üzerine ilçedeki market ve oyun salonu gibi iş yerlerinde yapıların taşıyıcı sistemlerini denetledi.

Denizli'de belgede sahtecilik operasyonu! Yapı denetim firması sahipleri tutuklandı!

Denizli Merkezefendi Belediyesi'nde bir yapı denetim firması tarafından resmi belgede sahtecilik yaptığı gerekçesiyle başlatılan soruşturma kapsamında 3 kişi tutuklandı.

Keşan Erikli'de esnaf kira mağduru!

Erikli Sahilinde esnaf, dava konusu olan 1574 adada bulunan işyerlerinin Keşan Belediyesi tarafından 15 Ekim 2020 tarihindeki ihale ile kendilerinin mağdur edildiğini dile getirdi. 

Çan Belediyesi ek hizmet binası açıldı!

Çanakkale Çan Belediyesi tarafından vatandaşların hizmet birimlerine erişmeleri için Fatih ve Atatürk mahallelerinde ek hizmet binası açıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi 200 iş yerinden kira almayacak!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs ile mücadele kapsamında mülkiyeti belediyeye ait 200 işyerinden kira almayacağını açıkladı.

Keşan'da iş yerlerinin yıkımına korona engeli!

Keşan Belediyesi'nce eski itfaiyenin bulunduğu alana, yapılması planlanan pazar yeri projesinin başlaması için yıkılacak iş yerlerinin yıkım çalışmaları koronavirüs nedeniyle ertelendi.

denizli çan belediyesi termal otel ne zaman açılacak Haberi

denizli çan belediyesi termal otel ne zaman açılacak


Çan Belediyesi tarafından yapılan 5 Yıldızlı Termal Otel 21 Şubat Cuma günü açılıyor.


Çan Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 5 Yıldızlı Termal Otel'in açılışında Rafet El Roman ve Yusuf Güney konser verecek. Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, "Yılların hayali ve asla yapılamaz denilen ama bizim yapacağımıza dair söz verdiğimiz en büyük projemiz Çan Belediyesi Termal Otelimizi hizmete açıyoruz. Çan, termalin yeni merkezi olacak" dedi. 



Maraş...