15 / 05 / 2024

denizli Çevreci Tesis ödülleri

denizli Çevreci Tesis ödülleri

Denizli Büyükşehir Beiediyesi'nin de üyesi olduğu Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen "Çevreci Tesis ödülleri" kapsamında Denizli'den 5 tesis ödül aldı.

Denizli'de taksitle imarlı arsa satılacak! İhalesi 28 Eylül'de!

Denizli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Gökpınar Milli Emlak Müdürlüğü, Denizli Honaz'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar sanayi tesis alanı imarlı olarak belirtildi.

Denizli Büyükşehir'den İnceler'e yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Bozkurt'un İnceler Mahallesi'nde kısa bir süre önce inşaatına başladığı sosyal tesis ve pazar yerini tamamladı.

Denizli Bozkurt'a yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Bozkurt'un İnceler Mahallesi'nde inşa edeceği sosyal tesis ve pazar yeri inşasına başladı. 

Denizli'ye yeni sosyal tesis!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pelitlibağ Mahallesi'ndeki eski yetiştirme yurdu bölgesine yeni bir yaşam alanı daha inşa ediyor.

Europtec Cam'dan Denizli'ye 3. tesis!

Dünyanın 10 büyük holdingi arasında yer alan İsviçreli Trösch Grubu'na bağlı Europtec Cam A.Ş, Denizli'de Hacıeyüplü mahallesindeki iki büyük tesisinin ardından üçüncü büyük yatırımını tamamladı.

Filli Boya, Çevreci Tesis ödülüne layık görüldü!

Filli Boya, 2015 yılında üretim ve hizmet faaliyetlerinden kaynaklanan 3.382 ton atığı geri dönüşüme göndererek, ülke ekonomisine geri kazandırdı.

Denizli Kiraz Alım Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çivril'in Gümüşsu Mahallesi'nde yapımına başladığı kiraz alım merkezini tamamladı. 7.100 metrekare alana inşa edilen tesis bölgedeki kiraz üreticisine büyük kolaylık sağlayacak.

Çevreci Tesis ödülleri kapsamında Denizli'deki 5 tesise ödül!

Denizli Büyükşehir Beiediyesi'nin de üyesi olduğu Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen "Çevreci Tesis ödülleri" kapsamında Denizli'den 5 tesis ödül aldı.

VİKO by Panasonic'e Çevreci Tesis ödülü!

VİKO by Panasonic, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından Çevreci Tesis Ödülü’ne layık bulunarak sektöründe yine bir ilki gerçekleştirdi ve Türkiye’nin çevre dostu kuruluşları arasında olduğunu bir kez daha kanıtladı.

TSKB 2. Çevreci Tesis Ödülleri verildi!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Medikal tedaviyle insanın geleceğini şekillendiremeyiz. Şehirlerin doktoru olabilmek tedavi etme anlamında değil, şehirde yaşayan bireylerin hasta olmaması anlamında sorumluluk üstlenmektir" dedi.

Linde Grup, Denizli'de 15 milyon Euroluk tesis kurdu!

Endüstriyel gaz sektöründe faaliyet gösteren Almanya merkezli Linde Grup, Denizli'de 15 milyon euroluk yatırımla karbondioksit üretim tesisi açtı.

Denizli'deki teleferik tesisi 15 Ekim'de açılacak!

Denizli'yi yayla turizminde marka yapacak olan teleferiği en geç 15 Ekim'de hizmete açacakları müjdesini veren Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, "Yaşayan bir tesis hazırlıyoruz" dedi.

Denizli termal tesiste Türkiye üssü olacak!

Sağlık turizminin Sağlık Bakanlığı'nın programına girmesi ile birlikte Denizli, sağlık turizminin Türkiye'deki üssü olacak. Karahayıt ve Pamukkale'deki özel sektör yatırımları ile 14 bin yataklı termal tesis kurulacak.

denizli Çevreci Tesis ödülleri Haberi

denizli Çevreci Tesis ödülleri

Denizli Büyükşehir Beiediyesi'nin de üyesi olduğu Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen "Çevreci Tesis ödülleri" kapsamında Denizli'den 5 tesis ödül aldı. Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Çevreci Tesis Ödül Töreni İstanbul'da yapıldı. Sağlıklı çevrelerin oluşturulması için şehirlere öncülük eden Türkiye Sağlıklı Kentler Birliğinin teşebbüsüyle 2013 yılında başlatılan ve örnek işletmeleri cesaretlendirme amacı taşıyan ödüller sahiplerini buldu. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin de üyesi olduğu Sağlıklı Kentler Birliği, birlik üyesi kentlerde faaliyet gösteren 5'i Denizliden olmak üzere 48 tesis ve 9 organize sanayi bölgesi ödül almaya layık görüldü. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan...