30 / 04 / 2024

Denizli Çimento devir

Denizli Çimento devir

Denizli Çimento'nun OYAK'a devrine onay çıktı. Rekabet Kurulu, Denizli Çimento Sanayi TAŞ'nin tüm hisselerinin Ordu Yardımlaşma Kurumu ( OYAK ) tarafından devralınması işlemine izin verdi.

OYAK ve TCC'den yenilenen dev ortaklık

Uzak Doğu’nun en büyük çimento üreticisi Tayvanlı TCC ile ortaklığını bir üst noktaya taşıyan OYAK, yeni bir anlaşmayı duyurdu. Buna göre TCC, OYAK’ın Cimpor’daki yüzde 60 hissesini ve OYAK Denizli Çimento’daki yüzde 20’lik hissesini satın alıyor. Bu işlemle Türkiye’ye 740 milyon dolar tutarında son

TOKİ Denizli konut projesinde arazi devir işlemleri son aşamada!

BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Denizli'de yapılacak 25 bin konut projesi kapsamında 52 taşınmazın devir işlemleri tamamlandığı bildirildi.

TOKİ Denizli'de 25 bin konut yapacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Denizli'ye yapılacak 25 bin konutluk proje için 8.5 milyon metrekarelik arsanın yarısıyla ilgili devir işlemleri tamamlandı.

Denizli TOKİ'de arazi devir işlemleri tamamlandı!

İlk olarak Bakan Nihat Zeybekci’nin duyurduğu TOKİ’nin Denizli’deki 25 bin konutluk dev projesinin arazi devir işlemlerinde sona gelindi.

TOKİ'den Denizli'ye 25 bin konut!

TOKİ Denizli'ye konut yapmak için kolları sıvadı. TOKİ tarafından yapılacak 25 bin konutluk proje için yaklaşık 8,5 milyon metrekarelik arsanın yarısıyla ilgili devir işlemleri tamamlandı.

Denizli TOKİ Konutları'nın arazi devir işlemlerinde sona gelindi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Denizli'de yapılacak 25 bin konut projesi kapsamında 52 taşınmazın devir işlemleri tamamlandığını, arazi devir işlemlerinde sona gelindiğini bildirdi.

TOKİ Denizli'ye 25 bin konutluk proje yapacak!

TOKİ tarafından Denizli'ye yapılacak 25 bin konutluk proje için 8.5 milyon metrekarelik arsanın yarısıyla ilgili devir işlemleri tamamlandı.

Denizli TOKİ'de arazi devri tamam!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin duyurduğu TOKİ’nin Denizli’deki 25 bin konutluk dev projesinin arazi devir işlemlerinde sona gelindi. TOKİ Başkanı Ergun Turan, 8,5 milyon metrekarelik arazinin önemli bir bölümünün devrinin tamamlandığını açıkladı

TOKİ Denizli'de 25 bin konut inşa edecek!

TOKİ’nin Denizli’deki 25 bin konutluk dev projesinin arazi devir işlemlerinde sona gelindi. TOKİ Başkanı Ergun Turan, 8,5 milyon metrekarelik arazinin önemli bir bölümünün devrinin tamamlandığını açıkladı.

Nihat Zeybekci'den Denizli'nin 10 ilçesine ucuz konut sözü!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Denizli'ye ucuz konut müjdesi verdi. Zeybekci "Konutlar 10 ilçede yapılacak, arsaların TOKİ'ye devir işlemleri devam ediyor. Bu konuyla ilgili önümüzdeki günlerde detaylı açıklama yapacağız" dedi.

OYAK ile Almatis arasında devir sözleşmesi imzalandı!

OYAK, özellikli alumina sektöründe dünya lideri Almatis'i devralmak için şirket ile hisse devir sözleşmesi imzaladı. Almatis'in ürünleri demir çelik, çimento, seramik, otomotiv, inşaat sektörlerinde kullanılıyor.

Dempa Yapı Market dünya markaları ile çalışıyor!

Temelden çatıya kadar aranan birçok ürünü stoklu olarak elinde bulunduran Dempa, Vitra, Artema, Knauf, Atermit, Denizli Çimento, Yücel Boru, Norm Standart Cıvata, İzeltaş, Bosch gibi önemli firmalarla çalışıyor..

Sançim Bilecik Çimento’yu, Aşkale Çimento alıyor!

Aşkale Çimento, Sönmez Holding’in çoğunluk hissesine sahip olduğu Sançim Bilecik Çimento’yu satın alıyor. Taraflar anlaşmaya vardı. Rekabet Kurulu’ndan da izin çıkması ile devir işlemi yapılacak.

Denizli Çimento devir Haberi

Denizli Çimento devir

Rekabet Kurulu, Denizli Çimento Sanayi TAŞ'nin tüm hisselerinin Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) tarafından devralınması işlemine izin verdi.


Rekabet Kurumun internet sitesinde yayınlanan Kurul kararlarına göre, Turkcell İletişim Hizmetleri AŞ'nin toplu mesajlaşma iş ortaklarından 3G Tasarım Bilişim Teknolojileri Danışmanlık Elektronik İletişim, Balaban Yazılım ve İletişim Hizmetleri, Mobilpark AŞ, Codec İletişim ve Danışmanlık Hizmetleri, Dataport Bilgi İşlem Çözümleri Ltd. Şti, Hermes Internet İletişim, Reklam ve Danışmanlık Hizmetleri, Sürat Bilişim Teknolojileri AŞ, Teknomart Teknoloji Ürünleri ile imzalanacak ek sözleşmeye bireysel muafiyet tanındı. Bununla birlikte Figen Yazılım Evi, Mobildev İletişim Hizmetleri AŞ, ODC İş Çözümleri Danışmanlık veya Turatel Mobil Medya İletişim ve Bilişim Sistemleri Elektronikten herhangi biri ile imzalanacak ek sözleşmeye ise bireysel muafiyet tanınmadı.


Türkiye Petrol Rafinerileri AŞ ile akaryakıt dağıtım kuruluşları arasında 2014'te...