10 / 05 / 2024

Denizli çivril altyapı yatırımları

Denizli çivril altyapı yatırımları

Denizli Büyükşehir Belediyesi Çivril Özdemirci Mahallesi’ne 42 bin metre kanalizasyon hattı ve 41 bin metre içme suyu hattı döşeniyor.

Denizli Çivril-Kızılcasöğüt’e modern alt yapı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Çivril’in Kızılcasöğüt Mahallesi'nde alt yapı atağı başlattı. Proje ile atıksu hattı olmayan Kızılcasöğüt Mahallesi’ne 40.000 metre kanalizasyon hattı döşenecek.

Son dakika: Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe cuma açılacak.

TOKİ Denizli Çivril 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Denizli Çivril sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Çivril’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Çivril’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Çivril’de sosyal konut projesi...

Aydın-Denizli Otoyolu'nda sona yaklaşıldı! İşte açılacağı tarih!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Aydın-Denizli Otoyolu'nu 2023'te, Denizli Çevre Yolu'nu ise bu yıl bitirmeyi planladıklarını duyurdu. 

TOKİ Denizli Çivril Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çivril Millet Bahçesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Denizli Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Denizli İli, Çivril İlçesi, Işıklı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Denizli Çivril Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Denizli İli, Çivril İlçesi, Işıklı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Denizli Çivril 448 konut ihalesi bugün!

Denizli İli Çivril İlçesi 2. Etap 448 Konut, 2 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Cami ve 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Denizli Çivril 448 konut ihalesi 12 Nisan'da!

Denizli İli Çivril İlçesi 2. Etap 448 Konut, 2 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Cami ve 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Denizli Çivril Millet Bahçesi 14 Nisan'da ihale edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çivril Millet Bahçesi'ni 14 Nisan'da ihaleye çıkarıyor...

Denizli Çivril Millet Bahçesi 14 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Denizli İli, Çivril İlçesi, Işıklı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 14 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Denizli Çivril'e 448 yeni konut!

Denizli İli Çivril İlçesi 2. Etap 448 Konut, 2 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Cami ve 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Denizli Bozkurt 158 konut ihalesi bugün!

Denizli İli, Bozkurt İlçesi, İnceler Mahallesi, 158 Adet Konut ile Hamidiye ve Tutluca Mahallelerinde 1'er Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Denizli Çivril 2. Etap ihalesi bugün!

Denizli İli Çivril İlçesi 2. Etap 448 Konut, 2 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Cami ve 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 10:30'da yapılacak.

Denizli çivril altyapı yatırımları Haberi

Denizli çivril altyapı yatırımları


Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Çivril ilçesinin Özdemirci Mahallesi'nde alt yapı hamlesi başlattı. Proje ile daha önce kanalizasyon sistemi bulunmayan Özdemirci Mahallesi’ne 42.000 metre kanalizasyon hattı ve 41.000 metre içme suyu hattı döşeniyor.


Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Çivril ilçesinin Özdemirci Mahallesi’nde alt yapı atağı başlattı. Kanalizasyon sistemi bulunmayan ve içme suyu hatları günümüz ihtiyaçlarını karşılamayan Özdemirci Mahallesi sakinlerine nitelikli bir alt yapı hizmeti sunmak için proje hazırlayan DESKİ, kısa bir süre önce çalışmalara başladı. Proje kapsamında daha önce atık su hattı bulunmayan Özdemirci Mahallesi’ne 42.000 metre kanalizasyon hattı ile 41.000 metre içme suyu hattı döşenecek. Projenin tamamlanması ile Özdemirci Mahallesi modern bir alt yapıya kavuşacak.


“Büyükşehir olmanın avantajı hissediliyor” 


Denizli’nin büyükşehir statüsü kazanmasıyla birlikte “Kent merkezinde ne...