04 / 05 / 2024

Denizli Çivril Sökmen Köyü

Denizli Çivril Sökmen Köyü

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli İli Çivril ilçesine bağlı Sökmen Köyü'nün yol sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Basmacı sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a iletti.

Virma Sökmen kimdir? Virma Sökmen ne iş yapmaktadır?

Yapı Kredi Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Virma Sökmen kimdir? Virma Sökmen hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Desto Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Desto Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Devrim Taş ve Günseli Bengül Sökmen ortaklığında kuruldu.

Aydın-Denizli Otoyolu'nun yarısı tamam! Aydın-Denizli Otoyolu ne zaman açılacak? O tarih...

Hizmete açıldığında şu anki ulaşım süresini yarıya düşürecek olan Aydın-Denizli Otoyolu Projesi'nde yüzde 50'lik kısım tamamlandı. İşte ayrıntılar...

TOKİ Denizli Çivril 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Denizli Çivril sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Çivril’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Çivril’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Çivril’de sosyal konut projesi...

Pimenta Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Kozyatağı Şubesi açıldı!

Pimenta Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Kozyatağı Şubesi Ataşehir'de Selim Sökmen tarafından açıldı.

Cevgun Ökmen, Kızılbük GYO Yatırımcı İlişkileri Müdür Yardımcısı oldu!

Kızılbük GYO Yönetim Kurulu, Yatırımcı İlişkileri Bölümü'nün görevlerini yürütmek üzere Cevgun Ökmen'in Yatırımcı İlişkileri Müdür Yardımcısı ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak göreve atanmasına karar verdi.

Saldıray Sökmen kimdir?

Atakule GYO Genel Müdürlüğü görevine atanan Saldıray Sökmen kimdir? Saldıray Gökmen daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Saldıray Sökmen'in biyografisi...

Saldıray Sökmen, Atakule GYO Genel Müdürü oldu!

Atakule GYO Genel Müdürü Mehmet Arpacı'nın Genel Müdürlük görevinin 31 Aralık 2021 tarihi itibariyle sona ermesine ve Saldıray Sökmen'in Genel Müdürlük görevine atanmasına karar verildi. 

Emlak Konut GYO Denizli Merkezefendi projesi için Turgut Müteahhitlik'le sözleşme imzaladı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Denizli Merkezefendi Projesi İkmal İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Turgut Müteahhitlik San. ve Tic. A.Ş. ile 24 Kasım tarihinde imzalandı. 

TOKİ Denizli Çivril Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çivril Millet Bahçesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Denizli Çivril Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Denizli İli, Çivril İlçesi, Işıklı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Denizli Çivril 448 konut ihalesi bugün!

Denizli İli Çivril İlçesi 2. Etap 448 Konut, 2 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Cami ve 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Denizli Çivril 448 konut ihalesi 12 Nisan'da!

Denizli İli Çivril İlçesi 2. Etap 448 Konut, 2 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Cami ve 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Denizli Çivril Sökmen Köyü Haberi

Denizli Çivril Sökmen Köyü


CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli İli Çivril ilçesine bağlı Sökmen Köyü'nün yol sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Basmacı sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a iletti.


Basmacı önergesinde "Denizli ili Çivril ilçesi Sökmen Köyü 2012 nüfus sayımlarına göre 495 nüfusludur. Köyün Çivril ilçesinde uzaklığı 7 kilometre, Denizli iline uzaklığı ise 103 kilometredir. Köylünün en büyük sorunu yıllardır yapılmayan yollardır. Toz-toprak içinde ilçeye ulaşım konusunda ciddi sorun yaşamaktadırlar. Bu konuda en büyük mağduriyeti ise öğrenciler yaşamaktadır." diyerek 3 soru sordu.


Basmacı'nın soruları


1. Sökmen Köyünün ilçeye ulaşımını sağlayan 7 kilometrelik yol ne zaman yapılacaktır? 2017 Yatırım bütçesinde yer almakta mıdır?


2. Öğrencilerin ulaşım ile ilgili mağduriyetleri nasıl giderilecektir?


3. Hükümetin açıkladığı 2017-2019 OVP'da böyle bir yatırım tutarı var...