01 / 05 / 2024

Denizli Çivril yatırım

Denizli Çivril yatırım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli Çivril'de yapımı tamamlanan hizmet ve tesisleri hizmete açtı. Tesislerin yatırım bedeli 48 milyon TL olarak açıklandı.

Denizli Kültür Merkezi’ne 35 milyon TL yatırım yaptı!

Teknik Yapı tarafından inşa edilen ve ‘En iyi Sosyo-Kültürel projesi’ ödülünü alan ‘Denizli Kültür Merkezi’, 35 milyon liralık bir yatırım ardından açıldı. 

Denizli Çivril yatırımları masaya yatırıldı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril ilçesinde Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği yatırımları denetleyerek vatandaşlarla bir araya geldi. 

Denizli Çameli’ye 25,6 milyon TL’lik yatırım!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Çameli'de hayata geçirdiği 25,6 milyon TL’lik yatırımın toplu açılış ve temel atma törenini Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katılımıyla gerçekleştirdi.

Denizli Çivril'de yapımı tamamlanan tesisler açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli Çivril'de yapımı tamamlanan hizmet ve tesisleri hizmete açtı. Tesislerin yatırım bedeli 48 milyon TL olarak açıklandı.

Denizli Çameli’ye 18 milyon liralık dev alt yapı yatırımı!

Çameli’ye toplamda 18 milyon liralık bir alt yapı yatırımı gerçekleştireceklerini kaydeden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Sonrasında Çameli Belediyemiz ile birlikte bu bölgelerin üst yapılarını yapacağız” dedi.

Dekar Yapı'dan Denizli'ye yatırım!

Gayrimenkul geliştirme konusundaki uzmanlığıyla sektörde yenilikçi projeler üzerine çalışan Dekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, müşterilerine ulaşılabilir fiyatlarla sunarken Denizli'de de yatırım yapacaklarını belirtti.

Pamukkale Cankurtaran'da 750 bin TL'lik üst yapı yatırımı yapıldı!

Denizli'de Pamukkale Belediyesi, Cankurtaran Mahallesi'nde 750 bin liralık üst yapı yatırımı yaptı. Türkmenistan Caddesi başta olmak üzere üst kısımdaki sokaklar ve cadde kaldırımına ve yola parke taşı döşeniyor.

Denizli Büyükşehir yatırımları 2015'e damga vurdu!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2015'in Denizli'de yatırım yılı olduğunu vurgulayarak, gelir ve gider hedeflerinin gerçekleştirme oranlarına bakıldığında Büyükşehir Belediyesi bütçesinin çok başarılı olduğunu ifade etti.

Denizli Büyükşehir'den 17 ilçeye yatırım!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi arasında yer alan ilçelere beton kilit parke taşı yatırım programı bu yıl farklı bir uygulama ile devam ediyor.

Denizli dev yatırımlarla tanışmaya devam edecek!

2015'in adeta bir yatırım yılı olduğuna dikkati çeken Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Denizli 2016 yılında da dev yatırımlarla tanışmaya devam edecek" dedi

Denizli Karahisar'a 10 milyon TL'lik yatırım!

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Tavas'ın Karahisar Mahallesi'ne 10 milyon lira yatırım bedeli bulunan 50 kilometre kanalizasyon ve 45 kilometre içme suyu hattının temeli Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katıldığı törenle atıldı.

Denizli Çameli'ne 14 milyon TL'lik yatırım!

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Çameli Belediyesi’nin hayata geçirdiği 14 milyon TL'lik yatırımın toplu açılış ve temel atma töreni yapıldı. Osman Zolan,"30 Mart seçimlerinde ne söz verdiysek tutmaya devam ediyoruz." dedi.

Çivril'e 7,5 milyon liralık yatırım!

30 Mart seçimlerinin ardından “Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak” sloganıyla yola çıkan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çivril’de 7,5 milyon liralık yatırımı kapsayan açılış ve temel atma töreni düzenledi.

Denizli Çivril yatırım Haberi

Denizli Çivril yatırım

Denizli Çivril'de yapımı tamamlanan tesisler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı. Yeni Çivril Devlet Hastanesi'ninde bulunduğu tesislerin içinde 428 öğrenci kapasiteli KYK yurdu, 200 öğrencilik orta öğretim kız öğrenci yurdu, Çıtak - Kiralan TOKİ Altınova Anadolu Lisesi ve Kiralan Lüfıye Alt aş ilkokulu bulunuyor. 


ÇİVRİL'E 48 MİLYONLUK TESİS 

24 Mart'ta Denizli'de düzenlenen Anayasa Referandumu Mitingi sonrası bir değerlendirme yapan Ak Parti İlçe Başkam Mehmet Celep cumhurbaşkanını karşılamak için Çivril'den mitinge katılan herkese teşekkür ederek "Çivril en iyi şekilde üzerine düşeni yaptı" dedi. 


Değerlendirmesinde AK Parti ile birlikte Çivril'in birçok yatırımdan faydalandığım belirten Ak Parti Üçe Başkanı Mehmet Celep "2014 yılı ile birlikte Çivril'de çok ciddi projeleri hayat geçirmeye başladık. Üçemiz ve bölgemiz için hayati önem taşıyan devlet hastanemizi iki yıl...