06 / 05 / 2024

Denizli Karahisar'a 10 milyon TL'lik yatırım!

Denizli Karahisar'a 10 milyon TL'lik yatırım!

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Tavas'ın Karahisar Mahallesi'ne 10 milyon lira yatırım bedeli bulunan 50 kilometre kanalizasyon ve 45 kilometre içme suyu hattının temeli Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katıldığı törenle atıldı.




Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Tavas'ın Karahisar Mahallesi'ne 10 milyon lira yatırım bedeli bulunan 50 kilometre kanalizasyon ve 45 kilometre içme suyu hattının temeli Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katıldığı törenle atıldı. Karahisar'ın her cadde ve sokağının altyapısının yenileneceğini ifade eden Bakan Zeybekci, "Karahisar'ın spor alanları ve parklarla çehresi değişecek. Biz Denizli'ye ve çevresine hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise "Karahisar'da 50 kilometre kanalizasyon ve 45 kilometre içme suyu hattı yapıyoruz. Karahisar'ı pilot bölge ilan ettik. Tavas ve çevresine örnek olacak bir mahalle olacak" ifadesini kullandı. Zolan ayrıca, Karahisar, Çalıköy, Sofular ve Vakıf Mahallesi'ni kapsayacak atık su arıtma tesisini bölgeye kazandıracaklarını müjdeledi. Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin ilçeye hizmet etmeye devam ettiğini söyledi.



Yeni Asır


Geri Dön