11 / 05 / 2024

denizli altyapı projeleri

denizli altyapı projeleri

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Tavas'ın Karahisar Mahallesi'ne 10 milyon lira yatırım bedeli bulunan 50 kilometre kanalizasyon ve 45 kilometre içme suyu hattının temeli Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katıldığı törenle atıldı.

Denizli’ye 190 milyon liralık dev alt yapı yatırımı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarını tamamen değiştirecek dev alt yapı projelerinden “Muratdede-İlbade Mahallesi” ve “Akkonak-Karaman Mahallesi”nin temel atma törenleri gerçekleştirildi.

Denizli'nin altyapısı yenileniyor!

Denizli'de "Fatih, Cumhuriyet, Deliktaş, İncilipınar, Siteler ve Mehmetcik", "Muratdede ve İlbade" ve "Akkonak ve Karaman" olmak üzere 3 ayrı bölgeyi kapsayan 10 mahalledeki çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Osman Zolan'dan 4 mahalleye altyapı müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Fatih, Cumhuriyet, Deliktaş, İncilipınar, Mehmetçik ve Siteler mahallelerinden sonra İlbade, Muratdede, Akkonak ve Karaman'da da alt yapı çalışmasının başlatılacağı müjdesini verdi.

Denizli'de 6 mahallenin altyapı projelerinin temeli atıldı!

Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 6 mahallede gerçekleştirilecek altyapı projesinin temel atma törenine katıldı. Ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

TOKİ Denizli 2023 projeleri tek tek açıklandı! 1.136 konutluk üç yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Denizli 2023 projeleri tek tek açıklandı... 1.136 konutluk üç yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Denizli 2023 projeleri ile ilgili detaylar...

TOKİ Denizli projeleri için tarihler resmen belli oldu! 1.890 konutluk 6 yeni proje geliyor! Aman kaçırmayın!

TOKİ Denizli projeleri için tarihler resmen belli oldu... 1.890 konutluk 6 yeni proje geliyor... Aman kaçırmayın...

Altyapı projeleri ile 28 milyar dolarlık tasarruf sağlanıyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'deki altyapı projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Bakan Karaismailoğlu'nun o açıklamaları...

Suudi Arabistan ulaşım projelerini yapan firmaların borçlarını ödemiyor!

Suudi Arabistan’ın altyapı projeleri için anlaştığı ABD merkezli Bechtel ve diğer uluslararası firmalara milyarlarca dolarlık ödemelerini yapmadığı ifade edildi. 

Türkiye'nin altyapı projeleri küresel arenada ilgi görüyor!

Dünyanın dört bir tarafından en iyi altyapı projelerinin tanıtıldığı 13. Küresel Altyapı Liderleri Forumu'nda, Türkiye de ulaştırma alanındaki altyapı projeleriyle yer aldı.

Ulaştırma ve altyapı projeleri tam gaz sürüyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında ulaştırma ve altyapı projelerinin tam gaz devam ettiğini belirtti.

Sivas'ın kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Sivas'ta düzenlenen Altyapı, Çevre ve Şehircilik Çalıştayı'nda, Sivas'ın şehir kimliği, şehirde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projeleri ve tarihi binalarda yapılan çalışmalar konuşuldu...

TOKİ Denizli 2020 projeleri!

TOKİ Denizli 2020 başvuruları ne zaman? TOKİ Denizli 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Denizli 2020 inşaatı ne zaman? TOKİ 100 bin sosyal konut fiyatı ne kadar? İşte detaylarıyla TOKİ 100 bin sosyal konut Denizli 2020 projesi....

İBB, iki uluslararası şirketle işbirliği için görüşecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kentsel dönüşüm ve altyapı projeleri için iki önemli yabancı şirketle üst düzey görüşmelere başladığı belirtildi.

TOKİ Denizli 94 konut ihalesi yarın!

Denizli İli, Çameli İlçesi 94 Adet Konut , 3 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Denizli Çameli 94 konut ihalesi Pazartesi!

TOKİ'nin Denizli İli, Çameli İlçesi 94 Adet Konut, 3 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Kasım'da yapılacak...

TOKİ Denizli Çameli projesi 25 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Denizli İli, Çameli İlçesi 94 Adet Konut , 3 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Kasım'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Denizli Çameli 94 konut ihalesi 25 Kasım'da!

Denizli İli, Çameli İlçesi 94 Adet Konut , 3 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Kasım 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

denizli altyapı projeleri Haberi

denizli altyapı projeleri


Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Tavas'ın Karahisar Mahallesi'ne 10 milyon lira yatırım bedeli bulunan 50 kilometre kanalizasyon ve 45 kilometre içme suyu hattının temeli Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katıldığı törenle atıldı. Karahisar'ın her cadde ve sokağının altyapısının yenileneceğini ifade eden Bakan Zeybekci, "Karahisar'ın spor alanları ve parklarla çehresi değişecek. Biz Denizli'ye ve çevresine hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise "Karahisar'da 50 kilometre kanalizasyon ve 45 kilometre içme suyu hattı yapıyoruz. Karahisar'ı pilot bölge ilan ettik. Tavas ve çevresine örnek olacak bir mahalle olacak" ifadesini kullandı. Zolan ayrıca, Karahisar, Çalıköy, Sofular ve Vakıf Mahallesi'ni kapsayacak atık su arıtma tesisini bölgeye kazandıracaklarını müjdeledi. Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin ilçeye hizmet etmeye devam ettiğini...