17 / 05 / 2024

denizli doğalgazlı mahalleler

denizli doğalgazlı mahalleler

Denizli’de Anafartalar, Dokuzkavaklar, Karşıyaka, Aktepe ve Sümer Mahallerinde doğalgaz çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bu kış bölgede 20 bin 355 konutun daha doğalgaza kavuşacağı müjdesini verdi.

Kumtel set üstü ocak fiyatları ne kadar, en uygun nereden alınır? 23 Mart 2023 fiyat listesi...

Dayanıklılığıyla dikkat çeken Kumtel set üstü ocak modelleri uzun yıllar boyunca kullanılır, farklı göz sayılarıyla her ihtiyaca verir. Peki, Kumtel set üstü ocak dörtlü doğalgazlı kaç TL? Kumtel KO-40 TSHDF siyah ocak kaç TL? İşte detaylar...

Denizli'de deprem komisyonu kuruldu!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, başta deprem olmak üzere, Denizli'nin doğal afetlerden korunması için  Deprem ve Doğal Afet Komisyonu'nu kurdu. 

Beş kentteki doğal sit alanlarına ilişkin önemli karar!

 Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Van, Bitlis, Amasya, Eskişehir ve Denizli'deki bazı doğal sit alanları, "Doğal Sit-Nitelikli Doğal Koruma Alanı" ve "Doğal Sit-Sürdürülebilir Koruma ve Kontrollü Kullanım Alanı" olarak tescil edildi.

Doğa alanlarında 'bungalov' yapımı yasaklandı!

Nitelikli doğal koruma alanlarına hem bungalov hem entegre tesis yasağı getiriliyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Van’dan Denizli’ye, Karadeniz yaylalarından Toroslar’a uzanan 262 bin hektarlık 247 nitelikli doğal koruma alanında artık bungalov yapımı yasaklandı.

Kamara Traverten Sırtı Doğal Sit Alanı'na koruma kararı!

Denizli ili Buldan ilçesi sınırları içerisinde bulunan Kamara Traverten Sırtı Doğal Sit Alanı'nın kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Denizli Babadağ'da 100 ev restore edildi!

Denizli’nin Babadağ ilçesinde, turizm potansiyeli oluşturmak için 100 evin dış cepheleri orijinaline uygun restore edilip, çeşitli renklere boyandı. Rengarenk evler, adeta doğal stüdyo haline döndü.

Denizli Karagöl'de doğan sit alanı kesin olarak korunacak!

Denizli İli, Bozkurt İlçesi'nde bulunan Karagöl potansiyel doğan sit alanının kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Sivas Suşehri 2'nci etapta kuralar çekildi!

TOKİ tarafından Sivas'ın Şuşehri ilçesinde inşa edilen 460 adet konutluk 2'nci etap projesinde kuralar çekildi. Kadir Şahinduran ile Emine Şahinduran çiftinin doğalgazlı ev hayali ise gerçek oldu.

Denizli Otobüs Bakım Onarım Şantiye projesi hızla ilerliyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs Bakım Onarım Şantiye ve Depolama Sahası projesinde sona doğru gelindi.

Mermerciler Sanayi Sitesi'nde sona doğru!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen Mermerciler Sanayi Sitesi'nde sona doğru gelindi.

Denizli'deki Ankara Yolu projelerinde sona doğru!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi kapsamında yapımı devam eden Ankara Yolu Köprülü Kavşağı ve Akhan Kervansarayı yanındaki virajlı yol düzenleme çalışmalarında sona gelindi.

Doğrucan Mobilya 12'nci şubesini Balıkesir'de açtı!

Doğrucan Mobilya, İzmir, Manisa, Aydın, Salihli, Denizli ve Uşak mağazalarının ardından 12'nci şubesini Balıkesir'de açtı.

Denizli'nin özgün mimarisi nasıl geri kazanılmalı?

Anadolu halkı, Denizli'ye yerleştiğinde kentin iklimine, doğasına, bitki örtüsüne, yetişen ağaçlarına vakıf olarak kendiliğinden, el yordamı ile, doğaya, çevreye uyumlu bir mimari geliştirmişti."Kente plan geldikten" sonra kentin özgünlüğü erozyona uğradı

denizli doğalgazlı mahalleler Haberi

denizli doğalgazlı mahalleler

Denizli’de Anafartalar, Dokuzkavaklar, Karşıyaka, Aktepe ve Sümer Mahallerinde doğalgaz çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bu kış bölgede 20 bin 355 konutun daha doğalgaza kavuşacağı müjdesini verdi.

Denizli’de Anafartalar, Dokuzkavaklar, Karşıyaka, Aktepe ve Sümer Mahallerinde kapsayan ve geçtiğimiz yıl temeli atılan doğalgaz projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Bu kış bölgede 20 bin 355 konutun daha doğalgaza kavuşacağı müjdesini veren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Doğalgaz ağımızın genişlemesiyle birlikte kentimizin havası her yıl daha da temiz bir hal alıyor" dedi.

Bölgenin önemli bir bölümünde altyapı çalışmaları ile birlikte koordineli bir şekilde doğalgaz çalışmalarının da sürdürüldüğünü dile getiren Başkan Zolan, " Biz geçmişi çabuk unutuyoruz. Hatırlayın bir zamanlar bu şehirde hava kirliliğinden dolayı nefes dahi alınamıyordu. Denizli bir...