01 / 05 / 2024

Denizli emlak istişareleri

Denizli emlak istişareleri

Denizli Ticaret Odası (DTO) 13’üncü Meslek Komitesi üyeleri bir araya gelip sektörleriyle ilgili görüşmekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Emlak Konut GYO Evora Denizli 60 ay, 0,99 vade farkı avantajı ile satışta!

Emlak Konut GYO tarafından inşa edilen Evora Denizli'de 2+1, 3+1 ve 4+1 konutları E-ihale usulü ile satışa çıkardığını duyurdu.

Milli Emlak'tan ucuz arazi fırsatı: O ildeki 5 adet arazi yüzde 20 indirimle satışa sunuluyor!

Denizli Milli Emlak Müdürlüğü, Denizli Babadağ'da yer alan 5 adet arsayı yüzde 20 indirimle satıyor. Peki Denizli Babadağ'daki arazilerin muhammen bedelleri ne kadar? Satış ihalesi ne zaman?

Emlak Konut GYO, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Denizli'deki 19 arsayı satıyor! En ucuzu 2 milyon TL! 

Emlak Konut GYO, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Denizli'de yer alan 19 adet arsayı satışa sundu. Peki Emlak Konut GYO taraf

Denizli'de taksitle imarlı arsa satılacak! İhalesi 28 Eylül'de!

Denizli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Gökpınar Milli Emlak Müdürlüğü, Denizli Honaz'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar sanayi tesis alanı imarlı olarak belirtildi.

Denizli'de yüzde 20 indirim fırsatıyla satılık 14 arsa! 63 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Denizli Çınar ve Gökpınar Milli Emlak Müdürlükleri, Denizli ili, Merkezefendi, Pamukkale ve Honaz ilçelerinde yer alan 14 gayrimenkulü 63 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor...

Denizli Milli Emlak'tan yüzde 20 indirim ve taksit fırsatıyla satılık 4 arsa! 4 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Denizli Çınar Milli Emlak Müdürlüğü, Denizli ili, Merkezefendi ilçesi, Saruhan Mahallesi'nde yer alan 4 arsayı 4 milyon TL'den başlayan fiyatlarla, yüzde 20 indirim ve taksit imkanıyla satıyor...

Emlak Konut GYO Denizli Merkezefendi projesi için Turgut Müteahhitlik'le sözleşme imzaladı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Denizli Merkezefendi Projesi İkmal İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Turgut Müteahhitlik San. ve Tic. A.Ş. ile 24 Kasım tarihinde imzalandı. 

Evora Denizli tasfiye edildi!

Emlak Konut GYO projelerinden Denizli Merkezefendi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Evora Denizli projesi) tasfiye edildi. 

Evora Denizli'nin değeri ne kadar?

Emlak Konut Gayrimenkul Ortaklığı'nın Evora Denizli projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. Peki Evora Denizli'nin değeri ne kadar?

Denizli'de 10 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Denizli Merkezefendi Kumkısık Mahallesi'nde yer alan arsayı 9 milyon 977 bin 500 TLbedelle satışa çıkardı.

Evora Denizli'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Denizli Merkez Efendi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Evora Denizli), 724 Ada 1 Parsel (B Bloklar), 722 Ada 1 Parsel (C1-C2 Bloklar) ve 723 Ada 1 Parselin (T2 Blok) kısmi geçici kabulü yapıldı ve Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 5 Ekim 2021 tarihinde onaylandı

Denizli Merkezefendi'de 10 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Denizli Merkezefendi'de bulunan arsayı 9 milyon 977 bin 500 TL'ye satışa çıkardı.

İzmir Milli Emlak'tan Urla'da 30.5 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik İzmir İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Urla'nın Bademler Köyü ve Denizli mahallelerinde yer alan 2 gayrimenkulü satıyor...

Denizli emlak istişareleri Haberi

Denizli emlak istişareleri

Denizli Ticaret Odası (DTO) 13’üncü Meslek Komitesi üye ziyaretlerini sürdürüyor. DTO 13. Meslek Komitesi Başkanı Volkan Gürsoy, meslektaşlarıyla iş yerlerinde buluşup sektörleriyle ilgili görüşmeler yapmalarından büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Gürsoy: “Bir olmadan biz olamayız''

Meslektaşlarıyla iş yerlerinde buluşup sektörleriyle ilgili görüşmekten büyük mutluluk yaşadıklarını belirten DTO 13. Meslek Komitesi Başkanı Volkan Gürsoy, birlik ve beraberliğin önemini anlattı. Gürsoy, “Bir olmadan, biz olamayız!” şeklinde konuştu. Korsan çalışanlara müsamaha göstermeyeceklerini, yasal haklarını kullanıp gereği neyse yapacaklarını söyledi.

Konut ve işyeri yapı kooperatifleri ile emlak müşavirliği faaliyetlerini bir arada toplayan Denizli Ticaret Odası’nın 13’üncü Meslek Komitesi üyeleri, meslektaşlarını ziyaret ederek görüş alışverişi yaptı. Sektörde yaşanan gelişmelerin ele alındığı ziyaretlerde, DTO’nun faaliyetleri de anlatılıyor.

DTO 13. Meslek Komitesi Başkanı Volkan Gürsoy ve komite başkan yardımcısı Coşkun Emik ile görüşen üyeler, yapılan ziyaretlerden ve istişarelerden duydukları memnuniyetlerini...