02 / 05 / 2024

denizli esnaf icra

denizli esnaf icra

Denizli’de hem yerli hem de yabancıların göz bebeği olan Pamukkale’nin yanı başındaki Karahayıt’ta ödemelerini yapamayan esnafa icra yağıyor.

Denizli Esnaf Sitesi'nden Merkezefendi'de satılık arsa ve arazi!

T.H.S.S. Denizli Esnaf Sitesi Konut Yapı Kooperatifi, Denizli Merkezefendi'de yer alan 3 adet arsa ve araziyi satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 23 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Hangi ilde icra dosyalarının sayısı katlandı?

Denizli’de Adalet Sarayı'nın yeterli gelmemesi ve ek binanın inşasının da tamamlanamaması sebebiyle sıkışıklığın engellenmesi amacıyla bazı mahkemeler ve icra müdürlüklerinin bölgede yer alan memur lojmanlarına taşınması sağlanmıştı. Denizli'de icra dosyalarının sayısı katlandı.

Türkiye'de 2020'de 99 bin 588 esnaf kepenk indirdi!

Ticaret Bakanlığı, CHP Denizli Milletvekili Haşim Teoman Sancar’ın yazılı soru önergesini cevaplayarak geçen yıl kapanan şirket sayısını açıkladı. Sancar’a verilen cevapta 2020'de 99 bin 588 esnafın dükkanının ve 40 bin 735 şirketin kapandığı kaydedildi.

İzmir Gaziemir'de kirasını ödeyemeyen esnafa icra takibi!

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, ilçede faaliyet gösteren iki esnaf için birikmiş kira borçları sebebiyle icra takibi başlattı.

Antalya Serik'te kirayı ödeyemeyen kiracıya icra!

Antalya Serik’te Kovid-19 sebebiyle işleri kötüye giden esnaf Ramazan Çınar’ın mal sahibi Belek Mahallesi imamı Süleyman Yıldırım tarafından kirasını ödeyemediği için icra memurları eşliğinde dışarı atıldığı ileri sürüldü. 

Kirasını ödeyemeyen esnaf yardım beklerken, icra geldi!

Diyarbakır’da, Kovid-19 salgını sebebiyle zor günler geçiren otogar esnafı yardım beklerken, icralık oldu. Kiralarını ödeyemeyen pek çok esnaf, otogarı işleten şirket tarafından icraya verildi.

Denizlili esnafa icra yağıyor! 

Denizli’de hem yerli hem de yabancıların göz bebeği olan Pamukkale’nin yanı başındaki Karahayıt’ta ödemelerini yapamayan esnafa icra yağıyor.

Denizli kiralık şehre döndü!

Türkiye’nin önemli tekstil ve sanayi şehri Denizli kan ağlıyor. Şehrin her yerinde çok sayıda esnaf koronavirüsü süreciyle beraber kepenk kapattı. Camekanlara ‘Kiralık’ tabelaları asıldı.

İcra ve iflas işlemlerinin durdurulması için teklif verildi!

İcra ve İflas Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kapsamında yıl sonuna kadar esnaf ve sanatkârlar aleyhine mevcut borçları için icra takip işlemlerinin yapılmasının engellenmesi planlanıyor.

İcra ve İflas Kanunu'nda değişiklik yapılmasına dair kanun teklifi verildi!

İcra ve İflas Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kapsamında 2020 yılı sonuna kadar esnaf ve sanatkârlar aleyhine mevcut borçları için icra takip işlemlerinin yapılmasının engellenmesi amaçlanıyor.

Yaşlı kadına damadından 500 bin TL'lik icra takibi oyunu!

Denizli’de yaşayan 65 yaşındaki Hanife Kuzu, damadı tarafından ‘ilamsız icra takibi’ ile yaklaşık 500 bin TL dolandırılmak istendiğini söyleyerek, suç duyurusunda bulundu.

Denizli Tekstilciler Sanayi Sitesi yol çilesinden kurtuldu!

Tavas İlçesi Kızılcabölük Mahallesi'ndeki Tekstilciler Sanayi Sitesi esnafı uzun süredir bekledikleri asfalt yola kavuştu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın asfalt sözünü tuttuğunu ifade eden esnaf, sanayi sitesine bir de teşekkür pankart

Efe Önbilgin ev kirası için ödediği icra parasını geri istiyor!

TNT Televizyonu Genel Müdürü Efe Önbilgin, 2009da boşalttığı Yeniköydeki evin kirası için 165 bin lira icra ile karşı karşıya kalınca parayı ödedi... Şimdi ise karşı dava açıp parayı geri istiyor...

denizli esnaf icra Haberi

denizli esnaf icra

Denizli’de hem yerli hem de yabancıların göz bebeği olan Pamukkale’nin yanı başındaki Karahayıt’ta turizm faaliyetleri neredeyse durdu. 

Şifalı kırmızı suyu ve çamuru ile ünlü kasabada ödemelerini yapamayan esnafa icra yağıyor. Sözcü'den Selami Aydın'ın haberine göre; ziyaretçilerin büyük bir bölümünün yaşlı kesimin oluşturduğu bölgede, Kovid-19 salgını sebebiyle işler durma noktasına geldi. İşletmelerin büyük bölümünün kapalı olduğu Karahayıt'ta turizmciler ve esnaf “Elektrik faturasını ödeyemez duruma geldik” açıklamasında bulundu.

ESNAF CEPTEN YİYOR

Karahayat'taki pansiyonlar günü müşteri almadan tamamlıyor. Sinan Doğru, adlı işletmeci 8 ayda sadece bir müşterinin konakladığını belirtti. Doğru, esnafın cepten yediğini, dayanacak gücü kalmadığını, faturaları ödeyemez duruma geldiğini vurguladı. Bölgede kebapçı dükkanı işleten Mithat Karkoyan ise kendisi ile birlikte pek çok işletmeciye icra geldiğini bazı işletmecilerden ise iş yerlerini tahliye etmelerinin istendiğini dile...