12 / 05 / 2024

Denizli Gazi Murat Şen

Denizli Gazi Murat Şen

Sağlık turizminin Sağlık Bakanlığı'nın programına girmesi ile birlikte Denizli, sağlık turizminin Türkiye'deki üssü olacak. Karahayıt ve Pamukkale'deki özel sektör yatırımları ile 14 bin yataklı termal tesis kurulacak.

Denizli'deki 591 yıllık Sultan 2. Murat Camisi restore ediliyor!

Denizli'de yer alan Sultan 2. Murat Camisi'nin restorasyon çalışmalarının 2021 yılı sonunda tamamlanması planlanıyor.

Denizli'deki Atatürk Konağı restore ediliyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 700 yıllık Germiyanoğulları Hamamı ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Denizli ziyaretinde konakladığı ev için yürüttüğü restore çalışmalarında sona geldi. 

Murat Kurum'dan Konya'ya yeni millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Konyamızda 10 millet bahçesi projesi bulunuyor. Karapınar'da da 75 bin 250 metrekarelik millet bahçesinin inşasına, Gazi Osman Paşa Mahallemizde başlıyoruz." dedi.

Denizli'deki Işıklı Gölü'ne millet bahçesi yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Denizli'de bulunan Işıklı Gölü'ne millet bahçesi yapılacağını açıklamıştı. Denizli Mimarlar Odası Şube Başkanı Mehmet Serdar Alayont, konuyu değerlendirdi...

Murat Kurum'dan Denizli'deki depremzede konutlarına ziyaret!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Denizli'de depremzedeler için yapılan konutları ziyaret ederek inceleme gerçekleştirdi. Kurum, "İnşallah iki inşaatımızı da süresinden çok daha önce mayıs-haziran ayında bitirerek yaklaşık 320 hak sahibi vatandaşımızın yaralarını sarmış olacağız" dedi...

Denizli'de hasar tespit çalışmaları tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Denizli'deki depreme ille ilgili hasar tespit çalışmalarının tamamlandığını söyleyerek "Bozkurt'ta 1995 yapıdan 264'ü ağır hasarlı, 665'i hafif hasarlı ve 3 tanesi yıkık. Çardak'ta ise 80 ağır hasarlı, 422 hafif hasarlı bina var." dedi.

Denizli'deki depremde 976 bina hasar gördü! 

Bakan Murat Kurum, Denizli'de dün yaşanan deprem nedeniyle Bozkurt ve Çardak ilçelerinde incelenmede bulundu. Kurum, 976 binanın 108'inin ağır hasarlı, 868'inin hafif hasarlı olarak tespit edildiğini söyledi.

Denizli'de 250 konut inşa edilecek! 

Denizli'de deprem bölgesinde incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum bölgede 250 konut ve 1 cami inşa edeceklerini söyledi. 

Murat Kurum, Denizli'de depremin olduğu alanda incelemelerde bulunacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, depremin olduğu Denizli'nin Bozkurt ilçesine giderek çalışmaları yerinde takip edecek...

Denizli Hüsamettin Gazi Bey Türbesi restore edildi!

Denizli'nin geçmiş değerlerini içinde barındıran tarihi yapıları yıkılmaktan kurtaran Denizli Büyükşehir Belediyesi, Hüsamettin Gazi Bey Türbesi’ni de restore etti.

Denizli'de yıkım çalışmaları hızlandı!

Denizli kent merkezinde bulunan Özel İdare İşhanı'nın yıkımına başlandı. Gazi Bulvarı ile Enverpaşa Caddelerinin kesiştiği alanda bulunan binanın yıkımı depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle başlamıştı.

Murat Şen: Günlük kiralık evler turizme darbe vuruyor!

Denizli Turistik Otel ve İşletmecileri Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen, oteller açısından haksız rekabet, devlet açısından da büyük bir vergi kaybına neden olan günlük kiralık evler sorununa çözüm beklediklerini söyledi.

Murat Şenel: 1998'ten önce yapılmış çok katlı binalara dikkat!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Denizli Şube Başkanı Murat Şenel, 1998'ten önce yapılmış çok katlı binalarda oturanları uyardı.

Denizli Gazi Murat Şen Haberi

Denizli Gazi Murat Şen

Kısa adı DENTUROD olan Denizli Turistik Otelciler ve işletmecileri Derneği Başkanı Gazi Murat Şen, bakanlığın açıklamasının Denizli turizmi için oldukça önemli olduğuna işaret ederek "Sağlık Bakanlığı tarafından bunun dile getirilmesi Denizli'nin Termal Sağlık Kür Merkezi' olması hem burada turizmin gelişmesini sağlayacak, hem de yatırımların artmasını" dedi. 


Sağlıkta uygulanan yeni teknoloji ve projelerin tanıtıldığı "İstanbul Health Expo Medikal Ürün, Hastane Donanımları, Sağlık Bili şim ve Teknolojileri, Laboratuvar Sistemleri, Evde Bakım Ürünleri ve Sağlık Turizmi Fuarı ve Kongresi" Sağlık Bakanlığının ev sahipliğinde CNR Ekspo Fuarcılık işbirliği ile gerçekleştirildi, Açılışı Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından yapılan Health Expö Kongresinde dünyanın ve Türkiye'nin sağlık alanındaki yatırımları ve sağlık hizmetinin sunumu gibi pek çok konu masaya yatırıldı. 

Kongrede Hükiimet'in sağlık alanında yapacağı yatırımları anlatan Sağlık Bakanlığı...