01 / 05 / 2024

denizli itfaiye binaları

denizli itfaiye binaları

Vatandaşların can ve mal güvenliğini yüksek düzeyde koruma amacıyla çalışmalar yürüten Denizli Büyükşehir Belediyesi, 121 Dev Proje kapsamında 7 bölgeye daha modern standartlarda itfaiye hizmet binası inşa edecek.

Denizli'de tarihi yapılar restore ediliyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde tarihi öneme sahip binaları restore etmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi son olarak Şirinköy Kahvehanesi’nin restorasyon çalışmalarına başladı. 

Balıkesir'de depreme dayanıklı itfaiye binaları inşa ediliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi kent genelindeki itfaiye binalarını yeniliyor. Şehir içerisinde bunulan binalar depreme dayanıklı hale getiriliyor. 

Denizli'de deprem riskine karşı iş yerlerinde kolon denetimi!

Denizli Merkezefendi Belediyesi, İzmir’de meydana gelen depremde yıkılan binaların zemin katlarında kolonların kesildiği iddiası üzerine ilçedeki market ve oyun salonu gibi iş yerlerinde yapıların taşıyıcı sistemlerini denetledi.

Okan Konyalıoğlu: Denizli'de binaların envanteri çıkartılsın!

Denizli Sanayici ve İş insanları Derneği Başkanı Okan Konyalıoğlu, Denizli'de binaların depreme dayanıklılığı konusunda envanter çalışması yapılması gerektiğini anlattı.

Denizli'deki tarihi yapı restore ediliyor!

Denizli’nin tarihine tanıklık etmiş binaları yeniden şehre kazandıran Denizli Büyükşehir Belediyesi kentte eşine az rastlanan bir yapıyı daha yenileyecek.

Çukurova Havalimanı ihalesi yapıldı!

Çukurova Havalimanı’nın iç ve dış hatlar, kargo, kule ve itfaiye binaları yapım ve işletim ihalesi bugün saat 10.00’da gerçekleştirildi. İhalede, 5 yatırımcı grub yer aldı. Ön görülen yatırım tutarı 250 milyon euro...

Denizli deprem mağdurlarına TOKİ müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, geçen Ağustos ayındaki depremden etkilenen Bozkurt ilçesinde, binaları ağır hasar alan ihtiyaç sahiplerine TOKİ konutları tahsis edileceğinin müjdesini verdi...

Gebze itfaiye müfreze binasının inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli’nin farklı noktalarına yeni İtfaiye Müfreze binaları hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze itfaiye müfreze binasının inşaatını tamamlıyor.

Gebze itfaiye müfreze binası tamamlanıyor!

Kocaeli’nin farklı noktalarına yeni İtfaiye Müfreze binaları hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze itfaiye müfreze binasının inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli İtfaiyesi yeni binalarıyla güçleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin farklı noktaların yeni itfaiye müfreze binaları inşa ediliyor. Yeni binalarla Kocaeli İtfaiyesi'nin vakalara daha hızlı bir şekilde müdahale etmesi planlanıyor.

Denizli Çal Otobüs Terminali'nde sona gelindi!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, ilçelere modern hizmet binaları kazandırmaya hız kesmeden devam ediyor.

Denizli'nin tarihi binaları restore ediliyor!

Denizli'nin yıkılmaya yüz tutmuş çok sayıda tarihi binasını yok olmaktan kurtaran Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde yaptığı restorasyon çalışmalarına ilçelerde de devam ediyor.

Denizli Merkezefendi'de kamu binalarına halk oylaması!

Denizli Merkezefendi'de kamu binalarının ne amaçla kullanılacağı halk oylamasıyla belirlendi. Halk oylamasında vatandaşlara "Pazaryeri", "Kütüphane", "Spor Merkezi" ve "Diğer" seçeneği sunuldu.

denizli itfaiye binaları Haberi

denizli itfaiye binaları


Türkiye'de örnek gösterilen bir itfaiye teşkilatına sahip olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, itfaiye hizmetlerinde kaliteyi daha da artırmak için ihtiyaç duyulan bölgelere yeni hizmet binaları kazandırmaya devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi, 121 Dev Proje kapsamında hayata geçecek çalışmayla Babadağ, Baklan, Çal, Honaz, Acıpayam’ın Kelekçi Mahallesi ile Çameli’nin Kirazlıyayla ve Kalınkoz mahallelerine modern standartlarda itfaiye hizmet binası inşa edecek. Toplam 7 noktaya yapılacak itfaiye hizmet binalarıyla vatandaşların can ve mal güvenliği daha güçlü bir şekilde sağlanacak. 


“Can ve mal güvenliği her şeyden önce geliyor”


Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nın kentin her noktasında hizmet verdiğini kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “İnsanlarımızın can ve mal güvenliği bizim için her şeyden önce geliyor. Bu doğrultuda kent merkezinde olduğu gibi ilçelerde de modern itfaiye hizmet...