15 / 05 / 2024

denizli Kaleiçi Çarsısı avm mi olacak

denizli Kaleiçi Çarsısı avm mi olacak

AK Parti Denizli Milletvekili adayı Şahin Tin, Kaleiçi Çarşısı’nı ziyaret ederek esnafla buluştu. Tin, "Tarihi Kaleiçi Çarşısı'nın daha hareketli, ailelerin gece-gündüz gelebildiği açık hava AVM mantığıyla işleyen bir yer haline getireceğiz" dedi

TOKİ Denizli projesi için yeni tarih açıklandı! Tam 200 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli projesi için yeni tarih belli oldu. Söz konusu proje Bekilli ilçesinde yükselecek.

Denizli'deki 800 yıllık tarihi çarşı restore ediliyor!

Denizli'de 800 yıllık geçmişe sahip olan Kaleiçi Çarşısı, turizme kazandırılmak amacıyla aslına uygun olarak restore edilecek. 

Çatalca Kaleiçi Mahallesi 1/1000 ve 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda! 

Çatalca ilçesi, Kaleiçi Mahallesi, 250 ada, 3 parsel ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 27.01.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Aydın-Denizli Otoyolu için imza atıldı!

Toplam maliyetinin 7 milyar TL’ye ulaşacağı öngörülen Aydın-Denizli Otoyolu için imza atıldı. Yol için günlük 35 bin araç geçiş garantisi verildiği ileri sürüldü. 

800 yıllık Kaleiçi Çarşısı yeniden canlandırılacak!

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 800 yıllık Kaleiçi Çarşısı'nın yeniden canlandırılarak ekonomiye ve turizme daha fazla katkı sağlaması için düzenleme projesine başlandı. 

Denizli Valiliği’nden imar barışı uyarısı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan imar barışı uygulaması kapsamında başvurular devam ediyor. Denizli Valiliği, konuyla ilgili açıklama yayınladı.

Denizli Çivril TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

Denizli Çivril TOKİ projesinde yer alan 330 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Mina Başaran'ın mezarı beyaz çiçeklerle süslendi!

11 Mart'ta İran'da düşen jette hayatını kaybeden Mina Başaran yaşasaydı bugün dünya evine girecekti. Başaran'ın düğün gününde mezarı aile tarafından beyaz çiçeklerle süslendi...

TOKİ Diyarbakır Üçkuyu Alt Gelir için sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 328 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Tapu işlemleri sırasında 16 ilde daha sorgulama yapılmayacak!

Askeri yasak bölgeler ve güvenlik bölgelerinin tespit edilmesi ve bunların tapu siciline tescil edilmesine ilişkin mutabakat kapsamında, tapu işlemleri sırasında 16 ilde daha sorgulama yapılmayacak.

Ata GYO Lüleburgaz'daki gayrimenkulün kaba inşaatı için sözleşme imzaladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada Ata GYO Lüleburgaz'daki gayrimenkulün kaba inşaatı için sözleşme imzaladı.

Şanlıurfa Çiftçi Trambüs Projesi'nde son durum!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, trambüs projesinin 1’inci etap çalışmalarıni yerinde inceledi. Projede 1’inci etap çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Antalya Kaleiçi yeni yüzüne kavuşuyor!

Tarihi dokusu, doğal güzellikleri ve yaşam ritmiyle Antalya’nın kalbi olan Kaleiçi yeni yüzüne kavuşuyor.

denizli Kaleiçi Çarsısı avm mi olacak Haberi

denizli Kaleiçi Çarsısı avm mi olacak


AK Parti Denizli Milletvekili adayı Şahin Tin, 800 yıllık geçmişe sahip tarihi Kaleiçi Çarşısı’nı ziyaret ederek esnafla buluştu.

Yüzlerce yıldan bu yana çarşı olarak kullanılan Kaleiçi'nin Denizli ticaretinin belleği durumunda olduğunu dile getiren Tin, "Kaleiçi esnafımızı dinlediğimizde çarşıyla alakalı istekleri ön plana çıktı. Yaptığımız sohbetlerde hemfikir olduğumuz nokta, tarihi Kaleiçi Çarşısı'nın daha hareketli, ailelerin gece-gündüz gelebildiği açık hava AVM mantığıyla işleyen bir yer haline getirilmesi. Bu konuda hepimize görevler düşüyor. Ortak bir çalışmayla burası eski güzel dönemlerine geri dönecek. Esnaf zaten çarşıda durumun kötü olmadığını dile getiriyor. Tabii ki daha iyi hale getirilmesi noktasında ciddi çalışmalarımız var" dedi. Milletvekili adayı Tin, 800 yıllık tarihi Kaleiçi Bakırcılar Çarşısı'nda kalaycılığın nasıl yapıldığını işin ustasından izledi. 



Yeni...