28 / 04 / 2024

Denizli kapalı yüzme havuzu inşaası

Denizli kapalı yüzme havuzu inşaası

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 2016-2017 Eylem Planı’nda açıkladığı 121 Dev Proje kapsamında hayata geçirilecek İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu inşaatı hızla devam ediyor.

İzmir Bornova Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bornova ilçesinde yapılacak ve 14 milyon TL'ye mal olacak yüzme havuzunun temelini ilçe belediye başkanları ile beraber attı.

İzmir Bornova Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nun temeli atılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova'daki Buz Sporları Salonu'nun hemen yanında yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun temelini atıyor.

Sultangazi Kapalı Yüzme Havuzu hizmete açıldı!

İstanbulluların spor yapabilmeleri için kentin dört bir yanına yeni tesis ve sportif alanlar inşa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sultangazi Kapalı Yüzme Havuzu'nu hizmete açtı.

Sakarya'ya yeni yüzme havuzları inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Taraklı’dan Kocaali’ye Büyükşehir Belediyesi’nin elinin değmediği hiç bir ilçemiz yok. Nesillerinin sağlıklı gelişimi için spor yatırımlarını önemsiyoruz. İlçelerimize kapalı yüzme havuzu kazandıracağız. Yenikent ve Akyazı için hazırladığımız yüzme

Denizli Çivril Spor Kompleksi açıldı!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ve 4 ilçede inşa ettiği 7 kapalı yüzme havuzundan biri olan Çivril Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi hizmete açıldı.

Denizli Tavas Spor Kompleksi hizmete açıldı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi hizmete açıldı. Açılışta, geleceğin sporcularının bu tesislerde yetişeceği belirtildi. 

Denizli Büyükşehir'den Tavas'a dev spor kompleksi!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ve 4 ilçede hayata geçirdiği 7 kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksinden biri olan Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nin inşaatını tamamlandı. 

İzmir'e 10 milyon TL'lik yüzme havuzu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova'daki Buz Sporları Salonu'nun hemen yanına hayata geçireceği yarı olimpik kapalı yüzme havuzu için ihale sürecini tamamladı.

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, , her ilçeye kapalı yüzme havuzu projesi kazandırma kapsamında Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun temelini attı.

Denizli Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi açılıyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bir süre önce inşaatlarını tamamladığı Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi, Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi ile Çivril Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'ni hizmete açıyor.

Denizli Anafartalar-Dokuzkavaklar Spor Kompleksi tamamlandı!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ve 4 ilçede yapımına devam ettiği 7 kapalı yüzme havuzundan birisi olan Anafartalar-Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nin inşaatı tamamlandı.

Denizli Karahasanlı-Çakmak Spor Kompleksi tamamlandı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kent merkezi ve 4 ilçede hayata geçirileceğini açıkladığı 7 kapalı yüzme havuzundan birisi olan Karahasanlı-Çakmak Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi tamamlandı.

Denizli İncilipınar Spor Kompleksi açıldı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katılımıyla hizmete açıldı.

Denizli kapalı yüzme havuzu inşaası Haberi

Denizli kapalı yüzme havuzu inşaası


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 2016-2017 Eylem Planı’nda açıkladığı 121 Dev Proje kapsamında hayata geçirilecek İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu inşaatı hızla devam ediyor. Kentin ikinci kapalı yüzme havuzu olacak ve Aralık 2016’da bitirilmesi planlanan dev tesiste 2 yüzme havuzu ile birlikte aerobik salonları, salon sporu alanları ve muhtarlık odası bulunacak.


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2016-2017 Eylem Planı’nda açıkladığı 121 Dev Proje kapsamında hayata geçirilecek 7 yüzme havuzundan biri olan İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu inşaatında incelemede bulundu. Başkan Zolan, incelemenin ardından yaptığı açıklamada İncilipınar Mahallesi’ne yeni bir yüzme havuzu inşa ettiklerini belirterek, “Yüzme sporunun artık herkes tarafından yapılabilmesi amacı ve ‘Denizli'de yüzme bilmeyen kalmayacak’ sloganı ile yola çıktık. Denizli’de kapalı yüzme havuzumuzun ilkini Kayıhan'da yaptık. İkincisini de şu...