16 / 05 / 2024

denizli karahayıt doğa termal otel açılış

denizli karahayıt doğa termal otel açılış

Denizli’nin Karahayıt bölgesinde kentsel dönüşümle birlikte yeni yapılar yükselmeye başladı. Doğa Termal Sağlık-Spa Otel, Anadolu turizminin önemli merkezlerinden olan Denizli’nin Karahayıt bölgesindeki otelini basın mensuplarına gezdirdi...

Türkiye’nin ilk Doğa Evleri Fuarı 30 Mayıs'ta kapılarını açıyor!

Türkiye’nin ilk Doğa Evleri Fuarı, ‘şehirden kaçış’ için yol göstererek, kentlerin yüksek ekonomik ve sosyal maliyetine karşı, doğada yerleşik bahçeli alternatif yaşam çözümleri sunacak.

Japonya'da depremler doğa olayı izler gibi güvenli konutlarda izleniyor! Türkiye'de de böyle olabilir mi? 

Japonya'da 7,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sosyal medyada yer alan videoda depremlerin doğa olayı izler gibi güvenli konutlarda izlendiği görüldü. Peki Türkiye'de bu mümkün mü? İşte vatandaşların yorumları...

Ciner Doğa İnşaat Taahhüt Ve Reklam Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ciner Doğa İnşaat Taahhüt Ve Reklam Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Hüseyin Akkurt tarafından kuruldu.

İTÜ ile Doğa Koleji anlaştı iddiası!

Doğa Koleji'nin satışı ile ilgili olarak İTÜ Vakfı arasında anlaşma sağlandığı öğrenildi. Anlaşmaya ilişkin henüz resmi açıklama gelmedi...

Doğa Konut Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğa Konut Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Rohat Denizci tarafından kuruldu.

Vefat eden Mimar Mevlüt Karasakal anısına doğa yürüyüşü!

Konya Beyşehir Belediyesi, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından mimar olarak görev yaparken geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Mevlüt Karasakal anısına doğa yürüyüşü yapıldı.

Doğa Tatil Köyleri Armutlu projesi tüm hızıyla yükseliyor!

Avrupa’nın en büyük alternatif turizm tatil merkezi projesi Doğa Tatil Köyleri Armutlu, tüm hızıyla yükseliyor. Projede doğa ve denizin eşsiz güzelliği sunuluyor.

TOKİ Denizli Karahayıt başvuru tarihleri 2017!

TOKİ Denizli Karahayıt başvuru tarihleri 24 Temmuz – 29 Eylül 2017 olarak belirlendi.

TOKİ Denizli Karahayıt başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Denizli Karahayıt projesinde yer alan 24 adet konut için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

Doğa Marin Yapı 2 yeni kahve dükkanı açtı!

Doğa Marin Yapı A.Ş. İtalyan kahve markası Caffe Latte'yi Türkiye'ye getirdi. 2 yeni kahve dükkanı açan firma 2017'de 5 adet daha kahve dükkanı açmayı planlıyor.

Denizli Karahayıt'taki altyapı sorunu meclis gündeminde!

Denizli Karahayıt'taki turizm işletmelerinden sıcak su kullanımı için istenen bedeller ve altyapı yatırımı yapılmaması sorunu TBMM gündemine taşındı..

TOKİ Denizli Karahayıt son başvuru günü bugün!

TOKİ Denizli Karahayıt son başvuru günü bugün olarak belirlendi. Projede 35 adet konut yer alıyor.

TOKİ Denizli Karahayıt son başvuru!

TOKİ'nin Denizli Karahayıt projesindeki 35 konut kurasız olarak satışa sunuldu. Peki, TOKİ Denizli Karahayıt son başvuru ne zaman?

denizli karahayıt doğa termal otel açılış Haberi

denizli karahayıt doğa termal otel açılış


Denizli’nin Karahayıt bölgesine Uzman Dr. Malik Dülgeroğlu tarafından 10 milyon dolara malolan termal otel yapıldı.


Denizli’nin Karahayıt bölgesinde kentsel dönüşümle birlikte yeni yapılar yükselmeye başladı. Doğa Termal Sağlık-Spa Otel, Anadolu turizminin önemli merkezlerinden olan Denizli’nin Karahayıt bölgesindeki otelini basın mensuplarına gezdirdi. Toplantıya otelin sahibi Uzman Dr. Malik Dülgeroğlu, Doğa Termal Sağlık-Spa Otel Yönetim Kurulu Başkanı Doğa Dülgeroğlu ve otelin genel müdürü Murat Taşlıcalı katıldı. İlk olarak otel basın mensuplarına gezdirilirken, otelin mimarisi büyük dikkat çekti. Otelin içinde termal havuzlar, sauna, hamamın yanı sıra ultrason,magnetotrapi, parafin banyosu, hotback, lazer terapi, akım tedavileri, traksiyon ve benzeri tüm fizik tedavi uygulamaları da uzman kadrolar tarafından gerçekleştiriliyor. Otel hakkında bilgi veren Doğa Termal Sağlık-Spa Otel Yönetim Kurulu Başkanı Doğa Dülgeroğlu, ‘’Antik dönemden bu yana...