19 / 05 / 2024

Denizli Kart nereden alınır

Denizli Kart nereden alınır

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin otobüslerde paralı binişleri kaldırıp ulaşımda yeni bir dönemin başlangıcı olarak sunduğu Denizli Kart, kullanımı yaklaşık 50 bini bulurken, eski kart kullanımının 31 Ekim'e kadar süreceği kaydedildi

Kredi kartlarında sınırlama nereden başlayacak? İlk işaret geldi...  

Kredi kartı harcamalarındaki yükseliş devam ederken gözler ekonomi yönetiminden gelecek kararlara çevrildi. Peki kartlarda hangi düzenlemeler bekleniyor, ilk sınırlama nereden başlayacak?

Türkiye kart geliyor! 81 ilde kullanılacak! Türkiye kart nedir, nereden alınır?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu tüm ulaşım hizmetlerinden ve finansal sistemden faydalanma imkânı sunan Türkiye Kart ile ilgili bilgi verdi. Peki Türkiye kart nedir, nereden alınır?

Okan Konyalıoğlu: Denizli'de binaların envanteri çıkartılsın!

Denizli Sanayici ve İş insanları Derneği Başkanı Okan Konyalıoğlu, Denizli'de binaların depreme dayanıklılığı konusunda envanter çalışması yapılması gerektiğini anlattı.

Turkuaz Kart nasıl alınır?

Turkuaz Kart Yönetmeliği'nin Resmi Gazete'de yayımlanması ile süresiz ikametgah izninin detayları belli oldu. Peki, bu hakkı veren Turkuaz Kart nasıl alınır? Turkuaz Kart nereden alınır?

Denizli'ye asfalt şantiyesi geliyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 121 Dev Proje kapsamında şehir dışına çıkartılacak asfalt şantiyesi inşaatında incelemede bulundu.

Denizli Çivril Devlet Hastanesi inşaatında göçük!

Denizli Çivril Devlet Hastanesi ek bina inşaatında, bu sabah foseptik çukurunun kazılması sırasında meydana gelen göçüğün altında kalan 2 işçi yaşamını yitirdi. 2 işçinin cesetlerinin göçük altından çıkartılması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Denizli'de 12 yılda 3663 eser gün yüzüne çıkartıldı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Türkiye'de ilk kez Kültür ve Turizm Bakanlığı ile yaptığı protokolle işletmesini üstlenip, kazı çalışmalarına destek verdiği Laodikya Antik Kenti, hızla gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

İlknur Denizli: Kentsel dönüşüme Kordon’dan başlayın!

İzmir Karabağlar’da muhtarlarla biraraya gelen İlknur Denizli, İzmir’deki kentsel dönüşüm problemine değinerek, “Kentsel dönüşüme nereden başlasak diye soruyorlar. Ben de yıkıma Kordon’dan başlayın diyorum” dedi

Denizli'de toplu ulaşımda eski kartlar 31 Ekim'den itibaren kullanılmayacak!

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin otobüslerde paralı binişleri kaldırıp ulaşımda yeni bir dönemin başlangıcı olarak sunduğu Denizli Kart, kullanımı yaklaşık 50 bini bulurken, eski kart kullanımının 31 Ekim'e kadar süreceği kaydedildi

Denizli Hierapolis'teki tarihi yolun tamamı ortaya çıkartıldı!

Dünya mirasının kutsal mekanı olarak kabul edilen Denizli Hierapolis'teki tarihi yolun 570 metrelik asfalt kaplaması kurtarma kazılarıyla kaldırılarak yolun tamamı ortaya çıkartıldı. Kazı çalışmaları devam ediyor.

Denizli, travertenini tescill etti: Denizli Traverteni adıyla ihraç edilecek!

Tekstil kenti Denizli, ticaret odasının 4 yıllık çabaları sonunda dünyaca ünlü travertenini tescilletti. Türk Patent Enstitüsü Çürüksu Vadisi'nde çıkartılan traverteni 'Denizli Traverteni' menşei adıyla tescil etti

EGS GYO, EGSPark Denizli Alışveriş, otel ve iş merkezi değerleme raporunu açıkladı!

EGS GYO, EGS Park Denizli Alışveriş, otel ve iş merkezi değerleme raporlarına göre ekspertiz raporunu sundu

EGS Park Denizli AVM ve işmerkezinin değeri 75 milyon 915 bin TL!

EGS GYO, Menderes/İzmir Arsaları, EGS Park Denizli AVM ve Ege Dünya Ticaret Merkezi'nin değerleme raporlarını yayınladı

Denizli Kart nereden alınır Haberi

Denizli Kart nereden alınır

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin otobüslerde paralı binişleri kaldırıp ulaşımda yeni bir dönemin başlangıcı olarak sunduğu Denizli Kart, kullanımı yaklaşık 50 bini bulurken, eski kart kullanımının 31 Ekim'e kadar süreceği kaydedildi. Kart basım ve değişimi için Denizli Büyükşehir Belediyesi tahsilat veznesinde de hizmet verilmeye başlandığı belirtildi.


Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin şehir içi otobüs ulaşımında yeni bir dönemin başlangıcı olarak sunduğu Denizli Kart'ın kullanıma geçmesiyle birlikte otobüslere paralı binişler tamamen kalktı. Bugüne kadar kart değişim ve basımının yapıldığı Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs Terminali'ndeki Halkla İlişkiler Bürosu ve Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerindeki Denizli Özel İdare İşhanı'nda bulunan "Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ. Kart Dolum - Kart Basım Merkezi"ne müracaat eden yaklaşık 50 bin kişi Denizli Kart sahibi oldu. Bu merkezlerin dışında vatandaşların, kart dolum...