07 / 05 / 2024

Denizli Merkez inşaat işçisi kazaları

Denizli Merkez inşaat işçisi kazaları

Denizli Merkez Sümer Mahallesi'nde bir binanın dördüncü katında çalışma yaparken, iskele kurulu duvar çöktü. Duvarın çökmesiyle zemine çakılan 2 kalıp ustası olay yerinde hayatını kaybetti.

Denizli’de inşaat sektörü büyümesini devam ettirecek!

Güney Ege Sanayici ve İş Dünyası Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Şenel, Denizli’de inşaat alanında büyümenin devam edeceğini kaydetti. Yerel yönetimlere düşen görevler olduğunu kaydeden Şenel, yeni göreve gelecek yönetimlerin hızla çalışacağını belirtti.

İstanbul Merkez İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Merkez İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Refik Kıroğlu tarafından kuruldu.

Merkez Bankası’nın İFM’deki yeni bina inşaatında son durum!

Merkez Bankası’nın İFM’deki yeni binasına rekor imar hakkı verilmişti. Şimdi AVM, otel gibi gayrimenkullerin satışından pay alarak inşaatı yapacak firmanın havlu attığı, TOKİ'nin projeden çekildiği ve Merkez'in şimdi binayı cebinden yaptıracağı ileri sürüldü...

Merkez Bankası'nın Levent'teki arsasında camii inşaatı başladı! 

Merkez Bankası’nın Beşiktaş Levent’teki 18 dönümlük arazisinde cami inşaatı başlatıldı. Merkez Bankası‘na ait olduğu belirtilen alana cami yapılabilmesi için arazinin mülkiyeti Milli Emlak‘a verildi. Caminin inşaatını ise ASL İnşaat üstlendi...

Denizli'de inşaatı tamamlanmayan okullar mecliste!

Denizli ilinde inşaatı tamamlanmayan okullar meclis gündemine taşındı. CHP'li Karaca, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Denizli'deki seyir tepesi inşaatı meclis gündeminde!

Denizli'de Denizli Nakılı olarak bilinen endemik bitkinin yetiştiği alana yapılacak olan seyir tepesi inşaatı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Denizli Belediye Meclis'inde inşaat sektörü konuşuldu!

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı toplantısında, inşaat sektörünün durumu ele alındı. Danıştay 6. Dairesi’nin kararı, 'Yapı sahipleri başta olmak üzere müteahhitlerin ve kooperatiflerin inşaat başvuruları durma noktasına geldi' yönünde oldu.

Denizli'de tünel inşaatı çöktü, bir işçi hayatını kaybetti!

Denizli'nin Honaz ilçesinde tünel inşaatının çökmesi sonucu yaşamını yitiren işçi Ahmet Türkmenoğlu'nun cenazesi, memleketi Osmaniye'de defnedildi.

Denizli'de inşaat firması sahibi Mehmet Yamer öldürüldü!

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde faaliyet gösteren inşaat firması sahibi Mehmet Yamer, iş yerinde uğradığı av tüfekli saldırıya uğradı. Olay sırasında Yemer, yaşamını yitirirken, sekreteri ise yaralandı.

Denizli Hayri Dev Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, UNESCO tarafından Yaşayan İnsan Hazinesi seçilen, üç telli cura ustası Hayri Dev'i adını taşıyan Hayri Dev Kültür Merkezi'nin inşaatını tamamladı.

Denizli Tır Garajı'nın inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, kamyon ve tırların şehir merkezinde düzensiz parklanmasının önüne geçmek ve kent trafiğini rahatlamak amacı ile hayata geçirdiği kamyon ve tır garajının inşaatını tamamladı.

Denizli 15 Mayıs Kapalı Otoparkı'nın inşaatı başladı!

Denizli’nin en büyük ihtiyaçları arasında bulunan otopark sorunu çözülüyor. Büyükşehir belediyesi tarafından hayata geçirilen 15 Mayıs Kapalı Otoparkı'nın inşaatı başladı.

Denizli Yaşam ve Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi kentin sosyal ve kültürel hayatına yeni bir nefes getirmek amacıyla bir süre önce inşaatına başladığı Yaşam ve Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor.

Denizli Merkez inşaat işçisi kazaları Haberi

Denizli Merkez inşaat işçisi kazaları

Denizli'deki bir binanın dördüncü katında çalışma yaparken, iskele kurulu duvarın çökmesiyle 15 metreden zemine çakılan kalıp ustaları Ersan Kaya (50) ile Bekir Turgut (55) yaşamını yitirdi.


Olay, bugün saat 15.00 sıralarında, Sümer Mahallesi Çal Caddesi’ndeki 43 numaralı apartmanda meydana geldi. Apartmanın 4’üncü katında çalışan kalıp ustaları Ersan Kaya ile Bekir Turgut, tavandaki kalıpları sökmek için yeni örülmüş tuğlaların üzerine iskele kurdu. İskelenin üzerine çıkan inşaat ustaları, tavandaki kalıpları sökmeye başladı. Duvarın çökmesiyle tuğla ve kalıplarla birlikte yaklaşık 15 metreden zemine düşen Kaya ile Turgut, olay yerinde öldü. Kaya ile Turgut’un cesedi, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma...