04 / 05 / 2024

Denizli Merkezefendi kiralık evleri

Denizli Merkezefendi kiralık evleri

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Merkezefendi ilçesindeki kiracılı ev sayısını meclis gündemine taşıdı. Basmacı sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya sordu..

Denizli Büyükşehir, 300 milyon TL'ye imarlı 3 arsa satacak! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi'de yer alan gelişme konut alanı imarlı üç arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların muhammen bedelleri dudak uçuklattı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi o ilçede imarlı arsa satacak! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 1 Haziran tarihinde yapılacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi imarlı arsa satacak! Fiyatı dudak uçuklattı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Çakmak Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi 5 arsa satacak! İmarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi ilçesi, Çakmak Mahallesi'nde yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı. 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Merkezefendi'de 2 gayrimenkul satacak! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Çakmak Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkul arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Denizli Büyükşehir Belediyesi konut imarlı 8 arsa satacak! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Çakmak Mahallesi'nde yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı...

Denizli Merkezefendi'de 10 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Denizli Merkezefendi'de bulunan arsayı 9 milyon 977 bin 500 TL'ye satışa çıkardı.

Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı: Parsel kalmadı!

Türkiye’nin sanayisi ve ihracat performansıyla öne çıkan şehirlerinden Denizli, 2021 de yatırımlarıyla dikkat çekecek. Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı, bölge yönetimi parsel bulunmaması sebebiyle taleplere olumsuz cevap veriyor.

2020'de kiralık konut fiyat artışında Muğla lider!

Hürriyet Emlak 2020 Endeksi'ne göre, kiralık konutlarda fiyat artışı yüzde 68,42 ile en çok Muğla’da kaydedildi. Muğla’yı yüzde 37,50 ile Denizli, yüzde 35,71 ile İzmir ve yüzde 28,57 ile Hatay izledi. Endeks'e göre, pandemi büyükşehirlerden göç edilmesine neden oldu.

Denizli kiralık şehre döndü!

Türkiye’nin önemli tekstil ve sanayi şehri Denizli kan ağlıyor. Şehrin her yerinde çok sayıda esnaf koronavirüsü süreciyle beraber kepenk kapattı. Camekanlara ‘Kiralık’ tabelaları asıldı.

Denizli Merkezefendi'de 8.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Denizli Merkezefendi Saruhan Mahallesi'ndeki  arsayı 8 milyon 659 bin 955 TL bedelle satışa çıkardı.

Denizli Merkezefendi'de 8.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Denizli Merkezefendi Saruhan Mahallesi'nde yer alan arsayı 8 milyon 659 bin 955 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Denizli Merkezefendi Kayaköy projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Denizli Merkezefendi kiralık evleri Haberi

Denizli Merkezefendi kiralık evleri

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli Merkezefendi Belediyesi sınırları içindeki kiracılı ev sayısına ilişkin soru önergesi hazırladı. Sorularının İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yanıtlandırılmasını talep eden Basmacı 5 soru sordu.

Basmacı'nın soruları
1- Denizli Merkezefendi Belediye sınırları içerisinde kaç tane ev vardır?

2- Bunlardan kaç tanesinden mal sahipleri oturmaktadır?

3- Kaç tanesinden kiracılar ikamet etmektedir?

4- Kira bedelleri ne kadardır?

5- Kiracılardan kaç tanesi başka illerden...